סרט חדש של היידן

סרט חדש של היידן

היידן משתתף בסרט החדש "חשיפה" שאין לי מושג על מה הוא, אבל אני אלך לראות אותו כדי לראות אם המשחק של היידן השתפר (לקראת פרק 3) וגם בגלל שהסרט האחרון שראיתי היה "שודדי הקאריבים" (לפני 8 חודשים בערך...
).

חשיפה מבוסס על סיפור אמיתי

זה על עיתונאי שהתפרסם בעקבות חשיפות וסקופים רבים, שבסוף התבררו כפרי דימיונו...

Padme Amidala

New member
הממם

שמעתי שהוא דווקא ממש טוב בסרט הזה... אני באופן אישי לא מתכוונת ללכת לסרט, זה לא נראה כ"כ מעניין... אבל תספרי איך היה!

Greebo

New member
סתם עוד שחקן גרוע

שנוסף לרשימת הדברים שאני לא אוהב בטרילוגייה החדשה... אוקיי....הוא יפיוף... לא יכלו למצוא מישהו עם רמת מישחק גובה יותר מזו של שימפנזה ממוצאת?

go girl1

New member
אתה בסדר?!../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

שחקן גרוע?! איזה איש פסיכי... אולי כדאי שתראה אנשים שבאמת משחקים גרוע ותדע להבדיל...

thorondor

New member
ממש לא פסיכי.

יכולת המשחק של כריסטיאנסן גובלת בהטרדה של הצופים. הוא פשוט משחק נורא. כבר היה עדיף שדיקרפיון ישחק את אנקין.

go girl1

New member
דיקפריו?!../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

טוב כל אחד והדעה שלו אי אפשר להתווכח על זה אבל לפי דעתי דיקפריו משחק נורא והיידן משחק טוב

Padme Amidala

New member
גובלת בהטרדה של הצופים... LOL

ובנות, קחו את זה בקלות
זה לא שאני שונאת את היידן, להיפך... אבל הם פשוט מצחיקים

Greebo

New member
אולי כדי שתיראי אנשים שמשחקים טוב..

כדי שאתה תוכלי להבדיל... אני ממליץ על : ג'ון טורטורו בFear-X.. טים רובינס ב"חומות של תיקווה"... כל השחקנים ב"פארגו" של האכים כוהן... דנזל וושינגטון ב...רוב הסרטים שלו (ראיתי לא מיזמן את "יום אימונים מסוכן"...סרט ביינוני+ אבל המישחק של וושינגטון מצויין..). אנטוני הופקינס בכל אחד מהסרטים שלו.. ג'ון קיוזאק ב"חצות בגן הטוב והרע".. והרשימה נימשכת...אבל אין לי כוח..אה כן...סטיב בושמי בכל אחד מהסרטים שלו ומורגאן פרימן וקייוין ספייסי ב"7 חטאים"... היידן קריסטאן הוא שחקן ביינוני מינוס במיקרה הטוב ביותר.. ובסצנה בטאטואין כשהוא מתלונן על אובי וואן, זה ניראה כאילו יש לו עצירות... רק מראה על מיבחר הפרצופים שהוא מסוגל להעלות על פניו... מצד שני אני מת על יואן מגרגור..מאז טריינספוטינג...

go girl1

New member
לפני שאתה כותב משהו../images/Emo118.gif

תלמד לכתוב בלי שגיאות כתיב ותזהה את מין כותב/ת ההודעה

למעלה