סרט חדש..מה יהייה?!

אופקקקק

New member
סרט חדש..מה יהייה?!

נגמר הקטע של ההתלבטות עם האח (טוב אני מודה לא לגמרי) התחילה התלבטות חדשה.. יש בחור, חמוד, חכם, מקסים שמוכן לקטוף למעני את הירח אם אבקש שכמובן רוצה להיות איתי הכל מושלם... חוץ מדבר אחד אני לא אוהבת אותו המצב כך כבר שלוש שנים..הוא עדיין מאוהב בי (טיפש)..ניסיתי פעם לצאת איתו לפני שנתיים או יותר אבל מהאנוכיות שלי יצאתי איתו כדי לשכוח מישהו אחר (ילדה קטנה ומטומטמת..מזל, התבגרתי) היום אין לי אף אחד בראש וכל העולם ואישתו לוחתים עלי לצאת איתו.. ואולי האהבה תבוא אח"כ? יכול להיות? אגב, זהו בחור שכיף לדבר איתו ולהיות איתו, בנאדם מקסים! ובכל זאת אני והאישיות הדפוקה שלי ואני לא אוהבת אותו.... HELP אופק

את ממש אכזרית

עכשיו אני בטוח שאת איש רע מאוד
למה לעשות לי את זה כשאני בעבודה ? למה ?

אלדד26

New member
קושקוש, כמה פעמים אפשר להסביר לך,

זה לא עובד ככה עם ההתבטאויות האלו שלך. תהיה דייקן!

voguemaster

New member
היי זבזבונים קטנים

get a room!
תגידו לי, מה יהיה איתכם ? ממש אופרת סבון או טלנובלה יש לנו פה..
טוב אבל כל עוד אתם אוהבים אחד את השני, אין בעיות. לחיי האהבה!!!

את מתגרה במזל

חבל, חבל עלייך ... בסוף הסבלנות שלי תפקע, אני אקרא לאלדד החמודי וביחד אנחנו אנחנו אא... אנחנו ממממ.... אנחנו אנחנו נקניט אותך !!!

אלדד26

New member
נקניט אותך?!

אף אחד לא נוגע בטמבל!!!! אף אחד, ואף אחת! הוא שלי!

באמת טיפש

וזה יהיה מאוד אכזרי כלפיו. לא לא לא ושוב פעם לא ! לא שוברים את הלב למעט האנשים הטובים שעוד נשארו בעולם !!! אם את בטוחה שזה לא זה, אז אף אחד לא יכול לשנות את זה. זה מאוד נחמד מצד הסביבה שלך לדרבן אותך לצאת איתו כי הם חושבים שאתם מאוד מתאימים ולמה לא וכל השאר, אני בטוח שהם מתכוונים רק לטוב, אבל הם לא לוקחים בחשבון שהולך לצאת מכל זה בן אדם אחד פגוע מאוד מאוד מאוד ! אל תשחקי בו, זה פשוט לא הוגן !!!

אלדד26

New member
דעתי ודעתי בלבד...

קודם כל... טיפש? לאהבה אין קשר לחוכמה... אנחנו לא תמיד חכמים כשזה מגיע לאהבה. מתאהבים באנשים לא בגלל חוכמה מצידנו, אלא בגלל רגש. שנית, מה אכפת לך שכולם לוחצים עלייך? זה לא שכולם צריכים לצאת איתו, זו את שצריכה לצאת איתו. ואם את לא רוצה, אז אין מצב. מה הקטע? עכשיו, נניח שאת מתלבטת אם לצאת איתו או לא. אז קודם כל, בואי נבדיל בין אהבה לבין התאהבות. התאהבות מתרחשת בתחילת הקשר. יש כאלו שזה קורה אצלם מהר מאוד, ויש כאלו שזה לוקח אצלם זמן. אבל בכל מקרה, ההתאהבות אמורה להגיע בתחילת הקשר. האהבה, לעומת זאת, מתפתחת עם הזמן; כשלומדים להכיר לעומק את הצד השני, ומפתחים אליו אהבה אמיתית. אז ברור שאת לא אוהבת אותו; את כנראה לא ממש מכירה אותו, בכל מקרה, גם אם יש לכם "היסטוריה" של שלוש שנים. אבל מה שנראה לי שקורה זה דבר אחר - את לא מאוהבת בו, וכאמור, יש הבדל. ופה מגיעה השאלה המהותית. פה יש עניין של גישה. יש אנשים שיגידו - אם אין התאהבות, לא נורא. אז תוותרי על הפרפרים בבטן, למען האהבה שאולי תתפתח ביניכם. ויש כאלו שיגידו שבלי התאהבות זה פשוט לא זה, ואין שום טעם להמשיך. אני שייך לאסכולה השניה; מבחינתי, קשר בלי התאהבות בהתחלה הוא לא קשר טוב. אבל זו רק דעתי, ויכול מאוד להיות שאני טועה בנקודה הזו. בכל אופן, בזה אני דוגל. ודבר אחרון, זה לא קשור לאישיות דפוקה. גם אם הוא מקסים וכו´, זה שלא התאהבת בו זה לא אומר שהאישיות שלך דפוקה. מי הכניס לך את זה לראש?! כל פעם שתגידי לא למישהו שהוא כביכול איכותי, אז את דפוקה? זכותך המלאה לבחור עם מי תצאי ועם מי תהיי, ואם את לא מתאהבת בהם, אז את לא דפוקה. ככה זה. לפעמים אין קליק. לפעמים הקליק נעלם תוך זמן קצר, וגם אז לא חייבים להמשיך בקשר. אז תחשבי על העניין הזה עם עצמך, בלי מסיחים. שלא יסיחו אותך "כל העולם", ושלא תצאי מתוך נקודת הנחה ש-"אני דפוקה". את בן אדם עם רצונות ומאוויים, ומה לעשות, לא תמיד הם באים לכדי סיפוק - ואז צריך להמשיך הלאה. ועכשיו, חמושה באובייקטיביות ככל האפשר, צאי לדרך וקחי את ההחלטה.

אופקקקק

New member
אמרתי לך שאני אוהבת אותך?

אז הנה אמרתי
אני גם מאמינה כמוך בהדלקות ממראה ראשון אבל...הרבה אומרים לי אחרת.. זה הפתרון האולטמטיבי שלי..אותו הבחור הכוונה לפעמים אני רק רוצה להכיר מישהו חדש וזהו! אחד כזה שיסחוף אותי מהרגליים מהרגע הראשון.. ובקשר לדפוקה...הרבה פעמים אמרו לי שאני "מניאקית" כי אני רעה למי שטוב אליי זה לא נכון אני יודעת להעריך אהבה של אחרים ואת טוב ליבם אבל מה לעשות שהרגשות שלי לא מתאימים לצד השני..?! באמת שניסיתי, נורא השתדלתי..כל היום ביליתי איתו..וכלום זהו! החלטתי...אני חייבת "פרוייקט חדש" השאלה מתי יהייה לי ת´זמן למצוא אחד לא חשוב גלשתי כבר לנושא אחר אני חושבת אולי בכל זאת אלך עם מה "שעושה לי טוב ובריא" מה שכן, אהפוך עולמות כדי שהוא לא יפגע..הוא עשה כ"כ הרבה למעני בתקופה שהוא מכיר אותי.. ואולי אני מרגישה אלי התחייבות?!?! הסתבכתי... השתגעתי..אני אכיר מישהו חדש, נידלק אחד על השניה והכל יהייה בסדר (נכון?!!?!?!?) אוהבת אופק

אלדד26

New member
אה? ../images/Emo12.gif

הטמבל עלול לקנא
בכל מקרה, ילדה, תירגעי קצת, קחי ת´זמן... שום דבר לא בוער, אה?

למעלה