סרט השבוע!

סרט השבוע!

סרט השבוע! אוקי, אני מציע- פינה חדשה! כל סופ"ש, אני מציע שנעשה פינה: כל אחד יגיד איזה סרט עשה לו את השבוע ואיזה סרט הוא היה רוצה לראות בהמשך השבוע! (סרטים שלא ראיתם, או אפשר גם סרטים שאהבתם ורוצים לראות שוב). בכיוון שאנג'לינה היא שחקנית וקשורה לסרטים, וכולנו פה (אני חושב : ) אוהבים סרטים, יכול להיות שזאתי תהיה פינה נחמדה. בגלל שרק הרגע חשבתי עליה (וזה לא סופ"ש) אני מציע שבשביל התחלה, כל אחד ירשום איזה סרט הוא היה רוצה לראות בהמשך השבוע. אני אתחיל- אני מאוד הייתי רוצה לראות את Ghost in the Shell 2: Innocence . ראיתי את הראשון ואהבתי. מקווה שגם השני מצויין. אז הינה, זאתי הפינה. אתם מוזמנים להגיב ולדסקס : )

כי אתה לא לגמרי בלונדיני ../images/Emo9.gif

זה לא שחצי שיער בלונדיני והשני לא (
) זה בלונד-חום כזה

אחלה פינה, תתחדש ../images/Emo8.gif אני אוהבת את

הרעיון
ממ הסרט שעשה לי את השבוע, אין לי ממש השבוע הזה , זה לאחרונה כזה "הארי פוטר וגביע האש" שהלכתי עם עינב, ניר ועומרי והיה די אחלה וראיתי אתמול "מר וגברת סמית'" גם והיה נחמד ומה הייתי רוצה לראות בקרוב? ממ אולי "חתונת רפאים" ,אני תוהה גם עד כמה טוב "זורו 2" ו.. כן כן, תתפלאו חח (או שלא
) "השמועה אומרת ש..." עם ג'ניפר אניסטון יכול להיות חביב וגם אני רוצה לראות את "האסונות של נינה" שיש לי בדיוידי בבית

EinavBIUS

New member
תשמעי...

הסרט גם היה בסדר
סתם, סתם, האמת שהסרט טוב, ארוך מדי לטעמי (3 הפסקות שירותים!!!) ויש בו קצת קטעים מייגעים שהיו יכולים לקצר בהם (פיטר ג'קסון ידוע באורך הסרטים שלו- ע"ע "שר הטבעות") אבל העלילה ממש טובה וסרט ממש מרגש והקוף

¥EleVatioN¥

New member
העיקר בהארי פוטר../images/Emo129.gif

(באתי לכתוב אליס פוטר) הם קיצרו קטעים נחמדים!

EinavBIUS

New member
אוי אל תזכירי לי את זה אפילו

לקח לי הרבה זמן להתאושש מזה, כזכור לך...

Shiri from the block

Active member
*מי זאת../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif זאת הגמדונת בית שיש בספר ה-4 של הארי פוטר והוציאו את זה בסרט..

אני ראיתי גם את נרניה וגם קינג קונג

קינג קונג- מרשים, רואים שהושקע הרבה כסף, אבל בלי עלילה ממש.. השעה הראשונה מיותרת לטעמי, והשעתיים האחרות רואים את הקוף רוקד.. לא בשביל זה חיכינו לסרט שאנשים צופם שהוא יכניס מיליארד דולר ברחבי העולם.. אבל שגעונות של אמריקאים לך תבין.. אבל אולי באתי עם יותר מדי ציפיות.. נרניה- הרבה מעבר לציפיות שלי.. באתי בלי ציפיות וממש נהנתי!!!! סרט פנטזיה חמוד, מהנה, ונעים 9 בסולם תומר לנרניה ו 7 לקינג קונג

חח איזה תיאור הבאת לקינג קונג../images/Emo6.gif

אולי אני אלך לראות את נרניה

Im The Sun

New member
תלכו לראות נרניה, אחלה סרט../images/Emo42.gif

אמנם קצת ילדותי והמשחק לא משהו אבל סרט באמת נחמד לערב שאין בו מה לעשות
*בודק חתימה*

חשבתי לראות את זה האמת

או לפחות לקרוא.. זו סדרה של ספרים או משהו לא? ראיתי באחת החנויות

למעלה