סרט השבוע 3!

סרט השבוע 3!

לא יצא לי לפתוח את השירשור הזה בסופ"ש שעבר...אז הינה: מה סרט השובוע שלכם? ואיזה סרט הייתם רוצים לראות בהמשך השבוע? אני: הסרט שעשה לי את השבוע זה: Harold & Kumar Go to White Castle או בעברית- " הרולד וקומר משתוללים באמריקה". סרט קורע!!! הסרט שהייתי רוצה לראות השבוע הוא: Soul Plane יאללה...תשרשרו אתם : )

ממ מה ראיתי השבוע?

אה ראיתי סרט קרוע אחד של טום הנקס "לחסל ת'ליידי" אני חושבת שקוראים לזה ומממ אתמול ראיתי עם חברה "מר וגברת סמית'"
גורם לכם לחשוב "אה.. עוד הצצה קטנה לעתיד בכל מיני רגעים שם חח ובטלויזיה נתקלתי בסרט עם רובין וויליאמס.. באנגלית the dead poets society או משהו דומה ובעברית אם אני לא טועה "ללכת שבי אחריו" (לכו תבינו
) שממש אהבתי לא הייתי מתנגדת לראות את "קינג קונג" וממ לא יודעת אין לי משהו מסויים שחשבתי עליו.. אולי את "צופן דה וינצ'י" הייתי רוצה לראות, אבל הוא יוצא רק במאי

EinavBIUS

New member
*חייבת להגיב*

כשאת אומרת "עוד הצצה לעתיד" בקשר למר וגברת סמית' את מתכוונת לזה שהם ירצו לחסל אחד את השני? התרגום הזה לסרט של רובין וויליאמס- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וקינג קונג חמוד, במיוחד אם את לא מאבדת סבלנות מהר (בשעה הראשונה אין קוף ואין נעליים
) ומה את מתלוננת? מאי זה "בקרוב" לא?

אוי נו... איך ידעתי שתגידי את זה../images/Emo6.gif

(בעניין ה"מר וגברת סמית'"
) וכן, בקרוב.... |מגלגלת עיניים|

למעלה