סרט דוקומנטרי

nico9

New member
סרט דוקומנטרי

שלום לכולם שמי חגית יערי ואני תחקירנית לסרט שישודר בערוץ הבידור הישראלי שעוסק במעריצים. אנו מחפשים את אלו מביניכם שמעוניינים לספר לנו על אהבתם לקרן פלס. מי שרוצה להשתתף בסרט מוזמן ליצור איתי קשר ב- [email protected] ולהשאיר לי שם פרטים להתקשרות. תודה רבה חגית

blackfield2

New member
מה הבעיה אם זה?...

כאילו, את מוזמנת לפרט.. זה נשמע קצת תוקפני מה שאמרת.. אני באופן אישי לא הייתי משתתפת בזה.. אולי .. לא יודעת.. אבל בכל מקרה.

ממש לא תוקפני

פשוט כמו שכתבה נראה לי שהסרט (אפשר לקרוא לזה סרט) יהיה שטחי ורדוד ואני בספק כמה האנשים יצאו מזה טוב.ינסו להראות את הצד המשוגע, על כמות ההופעות והכסף וכו'. אז נכון שזו עוד חשיפה לקרן כפרה עליה אבל עדיין זו רק דעתי אוליאני טועה אם מישהו רוצה להיות בטלויזיה יש דרכים יותר מתאימות לטעמי מאשר לקחת חלק בסרט שכזה. ובוא לא נשכח שהם כתבו את זה בכמעט בכל פורום אפשרי.

I מ י ר ב I

New member
אין שום בעיה עם זה!!!

כל מי שמעוניין מוזמן לשלוח לה מייל.

סלחי לי אבל את טועה

אני צפיתי מ'ס פעמים בכתבות מהסוג הזה שנעשו בחו"ל ולא בארץ וראיינו שם מעריצים בגלאי 35-60 (כן כן ואני לא מגזימה) שמעריצים עד היום את אלביס,הביטלס,ושחקני קולנוע הוליוודים.חלקם הפכו את ביתם ל"מקדש"מוקדש למושא ההערצה שלהם והם אנשים רציניים לגמרי עם עבודה משפחה והכל שההערצה נשארה חלק בלתי נפרד מחייהם.אני זוכרת גם שלפני כמה שנים ראיינו (בארץ)אישה קצת מבוגרת מורה במקצועה נשואה+ילדים+נכדים שהיא מעריצה נלהבלת של U2..בקיצור הערצה יכולה להיות בכל גיל אין "הגבלת גילאים"לזה.וכמובן שזה תלוי גם איך מציגים את הדברים בצורה מכובדת ובוגרת.

שכחת דבר אחד

פה זה ישראל לא חו"ל אני לא דיברתי בכלל על נושא הגיל כמו שהתשקורת (בכוונה, לא תקשורת) בישראל אני בספק כמה הכתבה המדוברת תהיה מכובדת ובוגרת והערוץ הנתון- בכלללל בסך הכל הבעתי את דעתי שלי האישית

אהה עכשיו הבנתי אותך

ולא התקפתי אותך חלילה רק הסברתי את מה שאני חושבת. בכל אופן אני חושבת שזה נחמד מאוד.אני אישית לקחתי חלק בהפקה דומה בערוץ הבידור הישראלי בדוקוסלב על היי פייב והייתי מרוצה מאוד מאוד מהתוצאה..אם מציגים את הדברים בצורה מכובדת הם גם יוצגו בצורה מכובדת

Rachel47

New member
את הבעת אותה בתוקפנות..../images/Emo15.gif

אני לא יודעת איך את קוראת לעצמך או מגדירה את אהבתך לקרן אבל נניח שהמילה המתאימה ביותר למצב הנתון היא "הערצה" אז את עושה מה שנראה בעיניך נכון עם הדבר הזה ולהתראיין לטלוויזיה הוא לא אחד הדברים האלה וואלה, מכבדת הונסטלי, גמני לא בחורה של זרקורים ולא הייתי משתתפת באופן אישי אבל בסה"כ שאלו פה- אם יש בטעות מישו מתוך מגוון האנשים (המדהימים) שכותבים כאן מדי יום, שמוכן להתראיין בנושא. את השיקולים האם באמת להשתתף כל אחד עושה לעצמו לך יש את הסיבות שלך לא להשתתף אבל יש כאלה שכן רוצים את לא "הבעת דעה" את כתבת "למה שמישהו שפוי יסכים לשתף פעולה
" בשאלה הזאת את- 1. פוגעת בבחורה שמנסה לשאול שאלה תמימה והגיונית (פורום מעריצים פור דה לאב אוף גאד) 2. לא נותנת לגיטימציה- שזה למשל לא בסדר, מבחינתך כל מי שישלח לה מייל הוא לא שפוי וכל מי שיגיב להודעה הזאת ב"אני רוצה נורא להשתתף בזה
" בעצם נטרף על דעתו מה שאני מנסה לומר בחפירה הנורא מיותרת הזאת זה שלא ברור אם התכוונת לפגוע או לא אבל בסופו של דבר כן יצא שדרך ההתבטאות שלך הייתה מעליבה ולא נאה פשוט, לשים
להבא..

35 זה באמת מבוגרים :)

ברגע של רצינות נדיר שלי כאן.... אני חושבת שבכל גיל מעריצים משהו אחר... לא ברור לי בדיוק מה אני עושה בפורום איתכם, אבל אני נהנית מכל רגע.... ובקשר לקרן - אני מעריצה את היכולת שלה לכתוב מוסיקה נוגעת. :) טוב- מי רוצה לצלם אותי לטלויזיה? סתםםםםםםם

אההה בגלל זה לא ראיתי

דריה פשוט שומרת שבת ושומרת על פרה אדומה כשההורים שלה לא בבית... ואני חשבתי שכולם מכירים אותי מסאטירה שקרן פלס עשתה על הדמות שלי... איזה קטע!!

blackfield2

New member
רגע רגע.. ערוץ הבידור הישראלי...

זה בYES או HOT? סליחה על הבורות.

למעלה