סרט אמיתי או לא?!

leeloo

New member
סרט אמיתי או לא?!

היה לי בליהל חלום מאוד מוזר- במשך כל החלום הייתי בתפקיד הצופה, ולא השתתפתי לשנייה בחלום. אז חלמתי שאבא שלי מביים סרט, בהתחלה לא ניראה לי כמו סרט אלא משהו אמיתי לגמרי- היה אוטובסו שנסע לו בכבישים עד שלפתע קרה משהו והוא אף למים. בתוך האוטובוס ישבה מישהי שישנה. ואפילו שהאוטובוס נפל למים, היא לא התעוררה. אז זוכרת שחשבתי מה יקרה לה ברגע שהיא תתעורר ורציתי לעורר אותה אבל אל ידעתי איך. ואז ראיתי אנשים מגיעים לאיזור, מנסים לחלץ את האוטובוס, ואז לפתע התעוררה הבחורה הישנה וראתה שסביבה מים, והרגשתי מן הרגשה לא מוגדרת, זה אולי היה לחץ לשנייה אבל אז זה הוחלף במן רגיעה כזו, שהכל יהיה בסדר. ואז פתאום ראיתי את אבא שלי עומד מאחורי מצלמה ומביים שחקנים ואומר להם לזוז ימינה או שמאלה ואמר להם אקשן. ובמשך כל החלום לא פציתי את פי, כאילו אני צופה בסרט משונה, אבל היו לי רגשות מאוד חזקים לגביי מה שהתרחש בחלום.. מה יכול להיות הפירוש...?! לילו

אבא מביים...

היי לילו, לפי חלומך, אביך מביים את חייך. כלומר, אחראי עליהם כרגע, הוא זה שמניע את חייך..... את מרגישה שאת שקועה בשינה, מודעת לכך, ומפחדת ממה שיקרה כשתתעוררי.... כאילו ואת מודעת לסכנה מסויימת סביבך, ובוחרת להתעלם בגלל פחד מלהתמודד. אני הייתי מהמר, על פחד מניתוק מהבית או במילים אחרות: פחד מעצמאות. בסופו של דבר, את בוטחת באביך, את יודעת שהוא תמיד יהיה שם בשבילך, ואת מתעודדת......למרות שהפחד עדיין ברקע.... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה