סרטנית בסרטים

סרטנית בסרטים

וואלה יאיר יקירי החיים לא פשוטים והאהבה בחיי כל הזמן חומקתתתתתתתתתתתת התאריך שלי הוא 28/6/76 האם אתה רואה אור-לא שאני לא אופטימית-אני כן אבל מה אתה רואההההההההההההההההההה

הגיע הזמן לעבוד לקולנוע ביתי.. ../images/Emo8.gif

וואלה אור הירח יקירתי החיים אכן לא פשוטים והאהבה חומקתתתתתתתתתת כשאנחנו מחפשים עניין ואקשן ולא נותנים לה לצמוח בצורה טבעית. אני אכן רואה אור - אבל גם הרבה לחץץץץץץץץץץץ שאותו כדאי לשחרר כדי שמשהו יקרה שם, לסרטנית האסרטיבית האינטנסיבית הזו..

hofity

New member
זהו השם המעודכן שלי

יאיר זה לא פשוט לשחרר את הלחץץץץץץץץץץץץץץץ הזה הוא פשוט נמצא שם בלב ואני לא יודעת למה דווקא באהבה הדברים לא מסתדרים איך שאני רוצה ואני יודעת שתגיד "שאהבה זה לא דבר שמסתדר" - מה קרה לכל סיפורי האהבות מהאגדות - למה לא שומעים עליהם - אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif קחי לב ונשיקה..

וזה רק לבינתיים, עד שמשהו יפתח שם, במקום הלוחץץץץץץץץץץץץץץץ הפנימי הזה, שרוצה שהכל יקרה בדרך שלו, ולא מוכן לפתוח קצת גם את הראש - ולא רק את הלב..

hofity

New member
יאיר אתה מקסים תודה

תודה על העידוד יאיר, יש לי ממש דמעות בעיניים כי אני כזאת רגישה הסרטנית הזאת ואני מאחלת לך המשך יום נפלא

את מתוקה.. כי מה אנחנו כבר צריכים ?

בסך הכל מישהו שיראה אותנו כמו שאנחנו, ויגיד מלה טובה.. רק תראי מה קורה שהלחץ יורד, ובאמת הלב נפתח. זה הכל אצלך, חמודה, עמוק בתוכך, ויכול להפתח כשתרצי. אז.. תרצי כבר. יומטוף !

hofity

New member
מבטיחה

יאיר אני מבטיחה לרצות ואני רוצה ואני מקווה שהלחץ יעלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מחיי

hofity

New member
שאלה אחרונה מבטיחה

יאירי 19/1/75הבחור שהעביר לי את כל הסרטים שדיברתי עליהם ואני 28/6/76 מה נראה לך?????????????????????? תודה

אם אפשר לראות איתו סרט עד הסוף-שווה ../images/Emo48.gif

ובגדול - לא הרבה גורמים לנו לראות סרטים, כל שכן להשתתף בהם באופן פעיל. אז אם זה המקרה - מה את שואלת אותי בכלל ? קדימה, ואם באמת יצא מזה משהו לטווח ארוך - אתם הולכים לסרט, והכרטיסים עלי..

hofity

New member
יאירי

תודה על הכרטיסים - אבל שכחתי לציין שהבחור רוצה להישאר ידיד בלבד ------------- אני הייתי רוצה כמובן - אבל הוא החליט שירד לו ממני בקטע של התלהבות ....ואני ממשיכה להיות ידידתו כי קשה לי כנראה לנתק וזה הסרט שאני נמצאת בו איתו........ אני מניחה שהכוכבים שלנו שונים אחד מהשני לא?

אז.. לשחרר - וללכת להצגה שניה..

לשחרר זו מלת המפתח, ובלי פחד : ברגע שאת מפנה מקום, מגיעים אחרים. זו פעולה בסיסית לחיפוש פרטנר אחר, שאיתו אולי אפשר יהיה לשם שנוי גם לראות טלביזיה..

hofity

New member
וואלה יאירי שוב תודה ../images/Emo23.gif

אני מבטיחה להשאיר מקום וכרטיסים

למעלה