סרטן ומאזניים ???!!!

bubi24

New member
סרטן ומאזניים ???!!!

יאיר שלום , שלחתי לך מס´ הודעות אך ללא מענה ! מקווה שתענה הפעם ! בכול אופן האם תוכל לומר לי אם יש לנו סיכוי ... אני בת מזל סרטן נולדתי ב - 22/06/77 בשעה 15:00 והוא מזל מאזניים נולד ב- 17/10/69 מחכה לתשובתך ...

כימיה - בהחלט יש בין השנים !!

אבל מה יעשו איתה, ולאן יוליכו את הקשר - זה כבר תלוי בשאר הכוכבים במפות הלידה של השנים, ובעיקר - בהם עצמם..

bubi24

New member
תכונות אופי

יאיר שלום , תודה על שענית לפנייתי אך אשמח לתשובה קצת יותר מורחבת ... אין לנו בעיה של כימיה הסקס מדהים !!!!!!!!!!!!!!!! סקס הוא מרכיב חיוני במערכת יחסים , ורוב הוא אינו בעיה ! שאלתי היא האם תכונות האופי שלנו מתאימות והאם יכול לפרוח מזה קשר בריא וחזק או שפשוט חבל על הזמן ... ממתינה בכיליון לתשובתך ...

בט מיי דיר בובי..

את מדברת כאילו לא נפגשת מעולם עם הבחור, וזקוקה לדיווח מצד שלישי ! מה עם האינטואיציה שלך ? מה עם אותו ידע נשי מפורסם ? באופן עקרוני, אני תמיד חושב שנשים באמת יכולות לדעת הכל אם הן רק רוצות, כולל גם ניתוח אופי - וגם אפשרויות מימוש של קשרים. אז מה קורה עם הידע הזה ?.. ומשהו על הגישה שלי : אישית, אני מעדיף לא להתערב במקומות כאלה, ולתת לתת מודע שלנו לבחור עבורנו בן או בת זוג לפי הצרכים שלנו. אני חושב שהתערבות בשלב הזה בכל קשר, עלולה לפגום בתהליך הטבעי של ההתפתחות שלו, שחלקו בהוא בהחלט תהיות לגבי סכויי ההצלחה שלו. בגדול, אני מעדיף לתת לך לגלות את זה לבד, ולא לתת לך מידע שגם הוא אמביוולנטי, ולא מחובר לצרכים שלך, אלא לשיפוט חיצוני פרופר, מה גם שהוא באמת כללי מאוד ולא מקדם את הקשר שלכם, בלשון המעטה.. אז.. נסי לפגוש את הבחור ממקום אמיתי וכן, ולראות לבד לאן יתפתחו העניינים.. מה דעתך ?

למעלה