סרטי פורנו

סרטי פורנו

עד לפני שנה, לא ראיתי אפילו לא סרט פורנו אחד, האמת... לא ממש מבינה ממה כולם מתרגשים.

מה אתם מוצאים בסרטים אלה ?
האם אתם מדמיינים את השחקן/ית מזדיינים איתכם?
האם זה עוזר לכם להיכנס לאווירה ?

ניסיתי... האמת שניסיתי וכשאני מסתכלת על סרט פורנו ומאוננת/מזדיינת זה אפילו מפריע לי מצד אחד לדימיוני/להתרכז במה שאנחנו עושים (בהתאמה).
אולי יש משהו שנסתר מעיניי ?!

שתפו אותי... "מכל מלמדיי - השכלתי ". א. ק. ש. ן

emily88

New member
זה כיף לצפות ביחד עם גבר..

זה מה שהכי עושה לי את זה בפורנו.
כשאני וגבר צופים ותוך כדי אני יושבת עליו והוא מאונן לי או מנשק אותי בצוואר למשמע הגניחות ברקע זה עושה לי משהו, זה מעקצץ לי בנעימות למטה.
אני נהנית מצפייה באנשים מזדיינים ואם זה סרט לא מתועש מדי לראות איך הגבר חודר בעומק ובחוזק לתוך האישה עם החזה השופע פשוט מחרמן לי את הצורה.
לפעמים זה גם נחמד ממקום של "תזיין אותי ככה!" אבל בגדול- הייתי חיה מצויין גם בלי פורנו.
הפורנו הכי טוב בשבילי זה להזדיין בעצמי.

DaybyDayy

New member
לצפות בפורנו

עם וותק של יותר מ20 שנים צפייה בסרטי פורנו, מגיעה התשובה שלי:

בהתחלה נהנתי מחדוות הגילוי, עם השנים צפיה בפורנו הפכה להיות חלק מחיי הסקס שלי- עם או בלי פרטנרים באזור. יש תקופות שצפיתי ביותר, יש תקופות שפחות.

עבורי, מצד אחד זו עוד דרך לגוון את האוננות, מצד שני זו דרך לרכישת ידע

חוץ מזה, שלצפות בפורנו גורם לי לעוררות מינית- אבל באותו מידה יכול לכבות אותי לגמרי אם זה לא הז'אנר הנכון.
אני צופה גם בפורנו מקצועני וגם פורנו חובבנים- גם פה וגם פה יש נפילות לא מעטות....

לא, אני לא מדמיינת את עצמי בתוך הסרטון ולא, אני לא מדמיינת את השחקן יוצא מהמסך לכיווני- אבל כן, יש שחקנים שאני נהנית יותר לצפות בהם מאחרים ויש סרטים שאני אפסיק את הצפיה בהם אם השחקנים לא לטעמי.
(לגברים קל יותר כי יש עבורם את הז'אנר של POV: מי שמזיין מחזיק את המצלמה ועל המסך רואים כאילו דרך העיניים שלו)

לגבי השאלה שלך של משהו נסתר מעינייך: אצלי אוטומטית באוננות עם סרט פורנו-הדימיון לא פועל. כשאני מאוננת עם פנטזיות ועם הדימיון אני לא צריכה פורנו ברקע

(ואפרופו דימיון בפורנו- איזה פיספוס של ז'אנר המצויירים hentai - אני עם הדימיון המופרך שלי והראש המטונף שלי מצפה להרבה יותר מאשר המחזה של פורנו רגיל. כמה אנדרואידים ונימפות זה לא מיצוי...)

מניסיוני, סרטי פורנו נתפסים שונים אצל אנשים שונים (ובכוונה לא הפרדתי לגברים/נשים) יש כאלו שאם הם יקבלו במייל של העבודה וידאו של זיון זה יראה להם טריוויאלי כמו לקבל כל מייל חמוד אחר,
ויש כאלו שפורנו לא בא להם טוב בכלל, דור ענה להם יפה:
http://doorknob22.wordpress.com/2008/01/06/13/

וזהו, חפרתי, זה באמת אחד מהנושאים שאני יכולה לדבר עליו המון, כי זה תחביב שלי...

יומבו

New member
זה באמת לא מתאים כנראה לכל אחד

צריך להיות אדם מאוד ויזואלי כדי להנות מפורנו ויש אנשים שכל כך מרוכזים בתחושות שממילא החלק של הראיה הוא שולי עבורם ואז גם הפורנו לא ממש יעשה את העבודה.

אנשים שמיעתיים יותר מגיבים לפורנו בגלל הקולות(בערך כמו שאמילי תיארה את זה יפה
).

אני חושב שאני אדם מאוד ויזואלי ברמה שממש לא הייתי נהנה מסקס במקום חשוך שאני לא רואה את הפרטנרית שלי.

לכן אני מאוד אוהב פורנו ובלי לפגוע באף פרטנרית שהייתה לי עד היום אני מודע לכך שהאורגזמות שהגעתי אליהן באוננות מול פורנו היו הכי חזקות שיש ובחיים לא חויתי גמירות כאלה בסקס עם בת זוג.

כשאני רואה פורנו זה מרגיש לי כאילו אני חלק מהסצינה.

אני דו מיני אז אני חווה את זה משני הכיוונים.

כשגבר גומר אני מדמיין שהוא גומר לי בפה או על הפנים.

כשאישה מפסקת רגליים או שוכבת על הגב בזמן שהגבר חודר אליה אני כמובן מדמיין שאני זה שחודר אליה והתחושה הזאת כאילו אני שם בין הרגליים של בחורה סקסית בטירוף זו תחושה שמחרמנת ברמות...בהחלט עד לרמה של אורגזמה איכותית ומשובחת.

ivgy1980

New member
זה מייצר קצת אווירה, בהחלט מחרמן,

נותן רעיונות ופשוט מגרה.

Tiger Steve

New member
אני חושב-

אני חושב שרוב הפורנו מיוצר עבור גברים. חפשי את ראשי התיבות (POV (point of view בפורנו ותגלי שנקודת המבט היחידה שתמצאי היא של הגבר.

זה מעודד הזדהות יותר של גברים עם הסיטואציה. במקום מסויים אני חושב שהגבר מזדהה עם השחקן פורנו וכאילו מדמיין את עצמו במקומו.

אם נשים היו מייצרות פורנו לנשים אני בטוח שזה היה נראה אחרת. היה דגש על מראה הגבר ופחות על האישה. היה אולי POV נשי.. וזה בטח היה יותר מחרמן לצפיה עבור נשים.

Tangirl

New member
אני חושבת

אם כי לא בטוחה, שבאמת גברים יותר נהנים מפורנו. אמנם אני לא אובייקטיבית, אבל יש לי הרגשה שההכללה הזו היא לא מצוצה מהאצבע. לא אובייקטיבית משום שאני באמת לא נהנית מפורנו. כלומר, אני פונה אליו מדי פעם אבל שמתי לב שזה בעיקר ברגעים שבהם לא טוב לי והצורך בפורקן הוא צורך נטו פיזי שמהול בעצבים. כשאני במקום טוב ויכולה להשקיע בעצמי בהנאה, זה תמיד יהיה באמצעות הדמיון.
לכן התגובה של דיי די (
) הפתיאה אותי. אבל גם מאוד מעניין לקרוא זוית ראייה נשית בעניין הזה.
אגב, לגבי דמיון, יש לי ידיד שטוען שגברים פונים יותר לפורנו כי היכולת שלהם לדמיין הרבה פחות מפתוחת משל נשים. לא יודעת אם הוא צודק.

DaybyDayy

New member
פורנו - זה לא רק בסרטים

היי טאנגירל,
בגלל שציינת שמעניינת אותך זוית ראיה נשית, אני אספר לך שאני נותנת את התיוג "פורנוגרפי" לכל מה שמעורר אותי מינית.

באלי שאלה במיוחד על סרטים ולכן התשובה שלי התייחסה לסרטי פורנו,
אבל לפני כמה חודשים עניתי על שאלון אחר בפורום, עם התייחסות לעוד פורנו שאני נהנית ממנו.

פשוט מאד.

קודם כל, אני צופה רק בסרטי חובבנים. בסרטים מקצועיים שהבחורה מתוקתקת והגבר עם זין עצום שום דבר לא מרגיש לי אמיתי ואני לא יכול 'להזדהות עם הגיבור', וזה מה שכל כך עושה לי את זה. שאני יכול להכניס את עצמי בדמיון לסיטואציה ההיא. פאק זה מטריף אותי!

אצלי

בחיי חקרתי לא מעט בזמני הפנוי והמחרמן:)
גיליתי שמאוד מגרה אותי מציאות לשמה נשים אמיתיות ולא שחקניות ,יותר פיתוי ויותר חושני במובן היצירי של המילה:)

אז ככה אני אוהב בנות שזורמות במסיבות רווקת אחת עם השניה בספונטניות.
אוהב שנשים בוגרות מפתות נשים בוגרות בכל מקום.
אוהב את אלו עם המסכה והמסתוריות ,חילופי זוגות של נשים שאוהבות נשים.
מידי פעם אוהב לצפות סרטי קוקסינלים עם ישבן גדול ולוהט ואין לי רצון לשכב כלל עם קוקסינל .
סירטי מסאג לנשים מגבר ששזורמים לסקס תוך כדי ,מכיר את התחושה ואת הנאה מכך:)

ומי שיש לו לינקים מוזמן לשלוח במסר פרטי.
שבוע נפלא:)

למעלה