סרטי סקס ביתיים

סרטי סקס ביתיים

מה לעשות סרטי הפורנו הם די סינטטים לא החיים האמיתיים וגובלים גם בניצול השחקנים) . מישהו מכיר אתר של סרטי סקס חובבים /עצמיים/ ביתיים משהו כמו אתר התמונות של עדשה ? ?

למה שלא תפיק סרט כזה בעצמך?

אולי במקום לחפש עבודות של אחרים תפיק בעצמך סרט כזה להנאת הציבור הרחב ולתפארת מדינת ישראל? אני בטוח שבמצבה העלוב הנוכחי של תעשית הפורנו הישראלית כל הפקה ואפילו החובבנית ביותר רק תעשה לה טוב.

יש מיליון אתרים כאלה

אבל כולם דורשים כסף, ולא ברור מה איכות הסחורה שתקבל.הכי פשוט תתקין את תוכנת emule בהנחה שיש לך אינטרנט מהיר ותחפש שם את המילה amateur. בהצלחה !!

hornyman73

New member
יש לי סרטים בהשתתפותי..

אני מוכן למכור אותם. הסרטים כוללים סצינות עם כושיות מהקריביים בזמן שהייתי שם בחופשה. מציצות מהסרטים...או יותר נכון לומר מציצות שלא ראית בסרטים. באחת הסצינות הבחורה בולעת את כל הזרע שלי, חזק ביותר.

ביג דיל, הבחורה בולעת את הזרע שלך.

אצל חברה שלי זה עניין שבשיגרה. לפעמים היא אפילו מגרגרת, מקציפה, ואז מורחת על המרפקים כדי שהעור יהיה רך ועדין.

מימדיון

New member
מילא היית כותב

כוסיות מהקריביים. אבל כושיות מהקריביים? סע לדרום ת"א, יש שם הרבה כושיות, לא קריביות אבל עדיין... אני בטוח שאפשר לצלם אותן, וככה חסכת לעצמך כסף על טיול מין בקריביים.. וביג פאקינג דיל, בלעו לך... ממתק... המימדיון מייצר קופסאות לייצוא של זרע למדינות עניות. וחלק מפס הייצור כולל כוסיות שאחראיות על טיב המוצר. חזק ביותר.

R-יק

New member
גם לי יש...

סרטים עם עצמי. לפעמים לוקח לי כמה ימים לצאת מהם

Gardner

New member
יש הרבה מאוד, וחינמים (לתמונות)

אני אוהב את השלושה שלמטה אם אתה מחפש סרטים, זה כבר יותר קשה למצוא. הם בדרך כלל בתשלום כבר אה, ויש גם את www.voyeurwe.com שאיזור הסופטקור שלהם גם חינמי

הזוייה

New member
תשמע.

אני ממליצה לך על ערוץ 33 . לצפות בשאול יהלום נואם במליאה. המשמנים שלו הם חגיגה רוטטת, ששום מכשיר על בטריות לא יעשה לך את זה. או שתשחק במשחק:"שיח צבאי" תפנה לבחורה במשפט:" שיו איזו פצצה, אפשר לפרק אותך!" אם זה לא עזר, תנסה לצאת מהסרט שאתה חי בו: ) בוקר משובח

למעלה