סרטי סאדו/מאזו....

MEIMIS

New member
סרטי סאדו/מאזו....

שלום לכולם אני לא ממש מבין בדברים האלה וההבדל בין סדיזם למזוכיזם, בכל אופן יש לחבר שלי(לא חבר כזה) יומולדת, והוא ממש אוהב את כל הדברים האלה שלי ההרבצות, אטבים סאדו רך הוא קורא לזה.. בכל אופן.. אני רוצה לקנות לו קלטת/DVD של סאדו רך.. לא משהו ממש ממש קשה, פשוט הוא מתבייש להיכנס לספריית סקס ולבקש את הקלטת... יש קלטות של סאדו בחנות לאביזרי מין? חנות סקס? אם אין היכן ניתן להזמין? והאם יש המלצה לסרט מסויים?

למיטב ידיעתי

אין שום בעיה להשיג סרטים מסוגים שונים גם בחנויות הרגילות וגם בחנויות המקוונות (אלו שברשת) בהצלחה

ועוד משהו

אל תינעלי רק על סרט.. את יכולה למצוא אביזר נחמד שבעזרתו החבר יוכל לארגן לעצמו הרבה "סרטים" בראש.. יכול להיות יעיל יותר, כי לפחות מהניסיון שלי, סרט רואים פעם, פעמיים וחאלאס, ואם הוא מתבייש לגשת לחנות בעצמו אז הוא לא יחליף..

MEIMIS

New member
אני בן ../images/Emo13.gif

ואני קונה מתנה לחבר שלי...(לא חבר, אנחנו לא הומוסקסואלים - חברים רגילים... גבר אל גבר) וכרגע אני לא יקנה לו אביזר, כי אין לו בת זוג קבועה, וכו'.. בכל אופן... יש למישהו המלצה על סרט טוב?

סליחה.. סליחה

אבל בכל זאת אני חושבת שאביזר זה רעיון טוב יותר. מצטערת שלא יכולה להמליץ על סרט מסוים, גם אלו שראיתי לא זכורים לי בשמותיהם.

למעלה