סרטי מהיר ועצבני?

limon10

New member
סרטי מהיר ועצבני?

אילו סרטים מבין סדרת מהיר ועצבני נחשבים ליותר טובים? האם צריך לראות אותם לפי הסדר כדי להבין מה שקורה או שפשוט אפשר להתחיל מהאחרונים שיצאו?

GK_FF

New member
האמת שגם אותי השאלה הזו מסקרנת.

תכננתי פשוט להתחיל מהראשון ולראות.......

aשרון

New member
איטי ורגוע......

הסדרה הזאת קצת מבלבלת למי שלא מכיר אותה או צפה בה קודם לכן, אז בוא נעשה קצת סדר.

אם לא ראית אף סרט בסדרה אני ממליץ לך להתחיל עם הראשון, כי יש בו פרטים ודמויות לגבי הסרטים הבאים בסדרה. וגם זה תמיד טוב לראות קודם את הראשון כדי לקבל את הבסיס ולראות איפה הדמויות בעצם התחילו ואז ההתפתחות שלהן בסרטים הבאים תהייה לך יותר מהנה.

הסרט השני : פול ווקר חוזר וטייריס גיבסון חובר אליו כשותף.
מדובר בסרט אקשן טוב, אבל הוא לא משפיע עלילתית על הסרטים הבאים.

הסרט השלישי בכלל לא קשור, הוא מתקיים ללא הדמויות הראשיות של הסדרה ומתפקד בעצם כפילר נחמד, רבים אומרים שהוא מיותר. אני אישית לא נהנתי ממנו .

בסרט הרביעי כל הדמויות הראשיות מהסרט הראשון חוזרות, כולל וין דיזל. וזה לדעתי (ולדעת רבים) ההמשך הישיר לסרט הראשון. אנחנו פוגשים את הדמויות כמה שנים טובות לאחר מאורעות הסרט המקורי. אחד שוטר, השני פושע נמלט והם חוברים כדי להפיל מאפיונר מקסיקני .

בסרט החמישי - והמעולה - הגיבורים שלנו בברזיל, מכנסים חברים מהעבר כדי להפיל מאפיונר ונרדפים ע"י איש חוק שרוצה להחזירם לארה"ב ושיעמדו למשפט .

את הסרט השישי עדיין לא ראיתי, אבל שמעתי שהוא נהדר .

לסיכום : הסרטים 1,4,5,6 קשורים עלילתית אחד בשני . 2,3, פילרים נחמדים .

מקווה שעזרתי

THOR1997

New member
השישי כיפי מאוד

באתי אליו בלי ציפיות (לא ראיתי שום סרט בסדרה קודם לכן) ומצאתי את עצמי נהנה, מומלץ לצפייה.

למעלה