סרטי לסביות

• פותח הנושא Fdw
  • פורסם בתאריך

Fdw

New member
סרטי לסביות

יש לכן המלצות לסרטים טובים ויפים? ראיתי כבר את אבודות והוזות את פאקינג אמאל את מונסטר וגברים אינם בוכים יש עוד חוץ מאלה? תודה רבה לעוזרות ושיהיה חג שמח!!!!!!!

moree

New member
לא בדיוק לסביות,אבל מומלץ

יש סרט חדש,(RENT)עוד מעט הוא יהיה עם תרגום בDVD,הוא בעקרון מחזמר של ברודווי,השירים בחלקם טובים וחלקם לא משהו. אמנם הלסביות,הן ממש לא החלק העיקרי בסרט,והוא בכלל לא מתבסס עליהן,אבל זה סרט חזק ושווה צפיה.

Fdw

New member
המון המון המון

תודה!!!!!!!!! אם יש לכן עוד אז אני אשמח. ותודה שוב!

נעתי

New member
אממ

יותר טוב משוקולד אם הקירות יכלו לדבר 2 all over me the girl זה מה שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע..

dick van dyke

New member
וגם

tipping the velvet but i'm a cheerleader קשורות ג'יה לנשק את ג'סיקה שטיין יצורים שמימיים גו פיש ליאנה לפתע פתאום (Tan de repente או Suddenly) מלהולנד דרייב איימה ויגואר

שאלה קטנה קטנה- לא ממש קשורה..

אני רוצה לקחת את הסרט שאנגלינה משחקת בו יחד עם הדוגמנית שהיא ניהלה איתה מערכת יחסים- איך קוראים לדוגמנית? ואיך קוראים לסרט? מקווה שתדעו להגיד לי.. תודה, דניאל.

ממש לא!!!!! הסרט הוא פוקספייר

זה הסרט שבו אנג'לינה הכירה את מי שהיתה בת זוגתה ג'ני שימיזו, דוגמנית על של קלווין קליין. בג'יה אנג'לינה רק משחקת דוגמנית!

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) תודה!

תודה! בדיוק לזה התכוונתי! לא הצלחתי להיזכר בשם שלה...חיפשתי בגוגל..אבל פשוט לא נזכרתי מה לכתוב! (ג'ני שמיצו) לא נורא- הרווחתי:) כי בינתיים ראיתי את "גיה" סרט מהמם..האמת אני קצת בדיכאון עכשיו:( קשה לי לראות סרטים שבסוף מתים בהם..אבל זה אמור לעבור לי עוד איזה שעה\ שעתיים:) תודה!

למעלה