סרטי זימה

טיפטיפ2

New member
סרטי זימה ../images/Emo68.gif

בעלי צופה בפורנו מידי פעם, זה לא מוסתר אך נעשה כאשר אני לא בסביבה(בד"כ ישנה). לי (שגדלתי בבית שבו מין לא היה נושא מדובר) לא קל עם העניין. בשיחות שלנו בנושא הוא טוען שזה צורך של כל הגברים אציין שאני לא מרגישה חסך ביחס יום יומי אליי או בחסך ביחסי מין, אני מרגישה אהובה ובמערכת היחסים שלנו הכל בסדר ובאותו עניין אנחנו צופים לעיתים ביחד בסרטי פורנו. אני פונה לפורום לנסות להרגיע את רגשי הנחיתות שיש לי מהעניין האם זה אכן כך, כל הגברים צופים בפורנו? יש הסבר לצורך הזה?מדוע לגברים יש את הצורך הרבה יותר מנשים? ואשמח לשמוע מנשים כיצד הצורך הזה של הגברים לא פוגע במיניות שלהם, כלומר, איך אתן מתרגמות את הצורך הזה שזה לא יפגע בכן? תודה ויום כתום

boon2

New member
גרון עמוק?!

המשפט "כל הגברים צופים בפורנו" הוא נכון בדיוק כמו המשפט "כל הגברים רזים" או אפילו יותר חד "כל הנשים הן זונות". אז אם הוא מתחבא מאחורי כל הגברים, הציעי לו שאת תתחבאי מאחורי כל הנשים. אבל ברצינות, הצפיה בפורנו היא תכונה וצורך אנושיים. האנושות כמו שאני מקווה את יודעת, כוללת גם נשים וגם גברים. גם האדם הקדמון הכין צלמיות של נשים. לפי עדותך עצמך, אתם שניכם עושים את זה בצותא. השאלה החשובה יותר שלך צריכה להיות, אבל, מהיכן נובע אי הבטחון והרגשת הפגיעה במיניותך רק בגלל שהוא צופה בפורנו. לבטח זאת לא מטרתו לפגוע במיניותך, הוא בודאי רק סקרן, גם, כשהוא מסתכל בפורנו הוא כנראה לא עושה פורנו (לפי מחקרים) אז בעיית חוסר הביטחון העצמי שלך היא הנושא שצריך להטריד אותך.

seeyou

New member
"השחקנית" של "גרון עמוק" נפתרה!

לא בגלל התפקיד! למה את חושבת שסרט הזה הוא בלתי נשכח לרוב את צודקת פרט לזה שאת שמה באותה קטגוריה: - "כל הגברים צופים בפורנו" - "כל הגברים רזים" - "כל הנשים הן זונות" לא רוצה להיכנס להתפלספות בנושה אבל יש שוני עצום בין המשפטים... בכלל לא רצוי הכללות! יוסי keep smiling

seeyou

New member
להרגיע את רגשי הנחיתות שלך?

זה חשוב מה שקורה עם בעלך אבל חשוב יותר איך את מפרשת את זה תביטי לעצמך ארומה מול מראה... מה שיש לך יש כול אישה אחרת.. השוני? בגישה-בפרשנות-בחשיבה(לא במחשבות!) כאשר הייתי חייל איכרתי זונה צעירה ויפה בירושלים ... בפעם השנייה תוך כדי,רציתי לנשק אותה...היא סירבה בתוקף! היא אמרה: מוכנה למין אנלי+אורלי...אבל ללא נשיקות למה שאלתי? נשיקות זה רק עם החבר שלי! אם את מרגישה אהובה ונמצאת במערכת יחסים טובה אני חושב שצריך לעזוב את הבעיה לשאלה שלך :כל הגברים צופים בפורנו? אני חושב שכן לא באותה תדירות לפעמים מפנטזים גם כאשר נמצאים ברחוב ורואים אישה יפה... הכול בפרופורציה-אחרת זה הופך לאובססיה וזה כבר מחלה... צופים לעיתים ביחד בסרטי פורנו? רק צופים? לא לכולם מתאים כול התנוחות לפעמים זה מתסכל... הרי סקס זה קשור לתכונות פיזיות ולא לכולם יש.... סליחה על הבוטות יש הפדל בין לזיין אישה לבין להתעלס איתה....אותו דבר כמעט אך ללא "התחיבות" הוא "עושה" את זה(וירטואלי) מבלי להתחשב בה! זה יכול להיות הסבר שלי למצב של בעלך.... יום נעים יוסי

מדדתי, האורך אצלי 20 סנטימטרים

הנה לך תרגיל מחשבה- קיראי את הכותרת שלי שוב, נסי לחשוב למה התכוונתי, דמייני היטב היטב את המסקנות שלך. הנה לך כוונתי. "מדדתי, האורך אצלי 20 סנטימטרים מן השאלה שלך בפורום, ועד לשאלה של שואלת אחרת, אשר הציגה את אותה שאלה לפני ימים אחדים, ובכן, רדי במסך שלך, (במסך שלי 20 סנטימטרים) עד לאותה הודעה, ותקראי שם את כל התגובות לאותה שאלה בדיוק בדיוק בדיוק בדיוק שאת העלית כאן ". עכשיו כשאת יודעת את כוונתי- אספר לך- מרביתו של משחק המין הוא בראש, בדימיונו של החווה אותו, וכפי שמשפט זה הצית אצלך דמיון שאין לו שחר במציאות, כך יכולים להיות ערכם של חששותיך מהצצתו של בחיר ליבך בפורנו, במילים אחרות, הכל בראשך ובדמיונך, ומאחר שכך, נסי למקד שם את פתרון שאלותיך. רדי עשרים סנטימטרים וקיראי את כל התגובות, אולי משם תקבלי פרספקטיבה. בהצלחה

seeyou

New member
אותה שאלה לפני ימים אחדים?

יוצא צעיר מכנסיה ,זועם ומתחיל לצעוק... תנו לי יהודי,להרוד אותו... העוברים ושבים שואלים אותו על מה מדובר הצעיר עונה בקושי...מה ?אתם לא יודעים שיהודי הרג את ישו? זה נכון ,עונים לו-אבל זה קרה לפני 2000 שנה... אז מה ? ממשיך הצעיר לי נודע רק היום. יוסי ייתכן שאצלי יש יותר מ 20 ס"מ או שאני לא מודד נכון

אצלך באופן קבוע 20 סנטימטרים למטה?

אצלי האורך והכיוון משתנים - לפעמים קצר יותר ולפעמים ארוך יותר ולפעמים כלפי מעלה. זה בגלל שתגובות מקפיצות את השירשורים קדימה ואחורה. לפיכך אני מביא קישור להודעה שהיתה כאן בנושא כל כך דומה.

adam33

New member
את צודקת

ובאמת זה לא נעים להיות מסופקת ולתת לו את מה שצריך אבל יש משהו בנו.. את הרי יודעת שאם היתה מישהי עוברת ברחוב עם בגד פרובוקטיבי אז כל הגברים יסתכלו..לא? אבל מצד שני רק מעטים יאבדו את הראש.. בדיוק כמו שכל הנשים יסתכלו עליה ורק מעטות יגידו בלב לעצמן הלואי והיה לי גוף כזה כי רובן יגיבו בצורה שלילית וימצאו פגם אחר.. אז הכל בפרופורציה..

יודעת מי היה מאבד את הראש... 8-

סתםםםם חושבת לעצמי... איש המערות אתה יכול למחוק את ההודעה הזו, אבל משהו באצבעות שלי מכריחות אותי לכתוב את ההודעה הזו, לא יכולה להתאפק... אוףףףףף

למעלה