סרטי השבוע

RoyceGracie

New member
ראיתי את הסרט אור 2004

על נערה שאט אט הופכת לזונה. עם דנה איבגי. הסרט הכניס אותי לדיכאון שגרם לי לישון עם אור דלוק משעה 6 בערב עד 10 בלילה.

gavrik

New member
ex machina

מדע בידיוני קטן, על בחור שנשלח לאחוזה פרטית של גאון מוזר כדי "לבצע מבחן טיורינג" על ה-AI שהוא יצר.
לא חף מחורים, אבל אינלקטואלי ומעניין.

מיכאל1411

New member
בדיוק צפיתי בו הערב!

כתבתי עליו בפייסבוק -
ג'יז לואיז! 'אקס מכינה' אחד מסרטי המד''ב הכי טובים מזה שנים וארור אהיה אם לא יככב בסיכומי סוף 2015. סרט הבכורה של אלכס גרלנד (תסריטאי '28 יום אחרי' המצוין של דני בויל) מעצב שפתו כמחזה תעתועים יפהייפה, בו ניצת דיון קולנועי משלהב ואינטיליגנטי בשאלת זהותה של בינה מלאכותית ביחס אל מי שאחראים למקור קיומה. תוכלו לצפות בו בפסטיבל פרינט סקרין במוצ''ש, לינק לכרטיסים נמצא בתגובות.
http://www.mediatheque.org.il/broadcast/movie.aspx?s=2&Z18vrVQ=FGID

על איזה חורים אתה מדבר? על סצינה אחת לפני הסוף? כי חוץ ממנה כל הסרט היה מאוד הגיוני לטעמי.

gavrik

New member
כן, מה שהולך בסוף

ובאופן כללי על הקונספט - הסבירות שבנאדם אחד לבד יצליח לעשות מה שבעיקרון צריך בשבילו צירוף רב של מומחים ושנים רבות. אבל זה ניטפוק, אז על זה דילגתי די מהר.
אגב עוד משהו שהסרט התעלם ממנו לחלוטין אני חושב, ללא קשר ל-AI, הרובוטיקה מדהימה. לבנות אנדרואיד שזז כמו בנאדם זה ה-holy grail בתחום היום וזאת חתיכת מקפצה, ללא קשר להאם הוא תבוני או סתם מריץ וינדוס 98. אבל זה כבר פחות קשור ולצורך העניין אפשר להניח שבעולם של הסרט הם הגיעו לכך מזמן.
&nbsp
אבל שוב, אחלה סרט.

מיכאל1411

New member
אנחנו לא יודעם באיזו שנה הסרט מתרחש, נראה כמו 2050 אולי

ביפן נדמה לי הצליחו ליצור רובוט דמוי אדם בעל צורה מאוד מדויקת ומפחידה

למעלה