סרטי השבוע

סרטי השבוע

אתם יודעים מה צריך לעשות

THOR1997

New member
מהתקופה האחרונה

אהבה- סבלתי. תוכן לא מעניין, אווירה לא משהו, הדבר הטוב היחיד בסרט הוא המשחק. אנשים יצאו החוצה באמצע הסרט למרות שראינו את זה במסגרת שיעור חובה בבית הספר.
&nbsp
the to do list- גרסה נשית ל"אמריקן פאי", די משעשע. צפיתי בסרט מכיוון שהוא היה בחינם בVOD והוא הצליח במשימה שלו להעביר את הזמן בסבבה. לא משהו ששווה לשלם עליו אבל אפשר לראות אם יש בטלוויזיה או משהו.
&nbsp
הנוקמים: עידן אולטרון- מאכזב, תסריט מבולגן, נבל לא מאיים, ארוך מדי ולא מתקרב ללהגשים את הפוטנציאל העצום שהיה לו. סצנות האקשן מעולות וישנם כמה רגעים מצחיקים, אבל מרוב הסרט השתעממתי.
&nbsp

Don Nirtin

New member
רק אחד, והוא צרפתי, למרבה ההפתעה.

יס3 הוא הערוץ האהוב עליי כי הוא מביא סרטים מעניינים מאוד.

entrire les mures משהו כזה (בין הקירות) 2008. מדבר על מורה שמלמד בכיתה שעמוסה כל כך הרבה בעיות אתניות (בדיוק בזמן, אגב, להתכתב עם הבלגן שחוגג עם זעם האתיופים.) מאוד אהבתי את הסרט הזה, ובלי להרגיש שעתיים בדיוק עפו לי. פה ושם עצרתי אבל חזרתי לסרט. וזה לא קורה לי שאני חוזר לסרט אלא מתייאש ועובר לראות סדרה במקום.

זהו בעיקרון.

השבוע שלי

מרכבות האש- זוכה האוסקר לשנת 1981 מנסה לבחון את הרצון של האדם לזכות, את המאמצים שהוא יעשה לשם כך ואת ההתנגשות עם האמונות שלו ורצונות המדינה בצורה די מרוככת שלא מעוררת דיון מעמיק. סרט חביב ולא יותר מזה.

הסמוראי- סרט פשוט נפלא. נכבשתי לחלוטין במינימליזים ובהופעתו של אלן דלון. מומלץ בחום גבוה.

נודעת- סרט נהדר נוסף של היצ'קוק המכיל הופעות נהדרות, עלילה מרתקת וכמה סצנות מבוימות בצורה אדירה. מומלץ בחום גבוה גם כן.

למעלה