סרטי השבוע

סרטי השבוע

אז, מה ראיתם השבוע?

גולי233

New member
השבוע שלי

הנערים מברזיל (78). קבוצת נאצים בראשות ג'וזף מנגלה משתכנת בדרום אמריקה וזוממת להשיב את הרייך השלישי למרכז הבמה. סרט בסגנון וקצב "של פעם", במרכזו לא אפקטים אלא שני שחקנים בהופעה אדירה (גרגורי פק ולורנס אוליביה), והסיפור הבדיוני שמוצג בו – מרתק ומעורר מחשבה.

גוף מארח (2013). לאור הביקורות, הגעתי לצפות בסרט עם ציפיות בגובה הרצפה, שלא לומר קומת המרתף. הסרט אינן מן המשובחים... הקונספט של "הקול שנמצא בראש שלי" לא עובר טוב בקולנוע ומרגיש מאוד מאולץ – זה מתאים לקומדיות אולי כגון "תראו מי מדבר". גם במאים מוכשרים כמו אנדרו ניקול מביימים סרטים פחות טובים. על הצד החיובי, אם בא לכם לראות סרט הוליוודי קליל ולא לנתח יותר מדי, אפשר גם להנות ממנו. הוא פחות או יותר ברמה של "מפוצלים". והערה נוספת - Saoirse Ronan התפתחה לשחקנית נהדרת וכדאי לראות אותה בביזנטיום ובכך אני חיה עכשיו, שני סרטים לא רעים בכלל.

מלהולנד דרייב (2001). אז התיישבתי לצפות בסרט ולהשלים חור בהשכלה. לדעתי אפשר לחלק את הסרט לשני חצאים. החצי הראשון, קוהרטני, מעניין ומבטיח רבות. החצי השני מרגיש כמו ערבול של 4-5 תסריטים שונים ומאכזב ביותר, ואילץ אותי להביט מדי פעם כמה זמן נשאר לסוף הסרט. לא חושב שלינצ' ידע מה הוא עושה שם, ולמרות שבסרט יש צוות שחקנים פנטסטי, הוא פשוט הלך לאיבוד ואני לא יכול להמליץ עליו אלא אם כן אתם אוהבים לצפות במקבץ חלומות חסר פשר.

גודזילה (2014). לא הייתי מרוכז במהלך הצפייה עקב עייפות כבדה, ולכן יש לומר שלא ממש הבנתי מי נגד מי ולמה, אבל הגרפיקה נהדרת, יש סצינות פנטסטיות וכמו שמיכאל כתב שגודזילה נוהם ושואג זה פשוט פאקינג אוסום. בסה"כ אני מרוצה, וכל הכבוד לגארת' אדוארדס על הקפיצה מסרט אינדי מד"בי קטן ומוצלח (מונסטרס) היישר לסרטים עתירי התקציב של הוליווד. שזה בערך כמו להגיע ממכבי פתח תקווה לריאל מדריד.

השבוע ראיתי את

נימפומנית- הלארס פון טרייר הראשון שלי. החלק הראשון די מתיש ומאוד סוחט רגשית, אבל הסיפור מרתק והפסקול מעולה. החלק השני פחות טוב מהחלק הראשון, אבל הוא עדיין לא רע. מלא מלא עירום וקטעים שגרמו לי קצת להקיא בפה, אבל הסיפור ממשיך לשמור על עניין.
שדרות סאנסט- סרט אדיר. תסריט מבריק, משחק משובח וסאטירה נושכת ועוקצנית על הוליווד שמגדלת כוכבים ואז זונחת אותם לאשפתות. בילי ווילדר גאון.
שכנים- מצחיק ואמיתי. למרות הגסויות, קומדיה שמצליחה לגעת בנושא ההתבגרות בצורה משכנעת ונוגעת. זאק אפרון מפתיע לטובה.
התבגרות- סרט מדהים. אין לו ממש מבנה של סרט והוא דומה כמה שיותר לחיים עצמם, אבל הסרט מרתק ועם דמות ראשית שאכפת לך ממנה.

BlackUnicorn

New member
לוסי, בית הקלפים

לוסי -
איזה פספוס. מהטריילר חשבתי שזה יהיה סרט ממש מגניב. אכן יש כמה קטעים טובים אבל הסרט הזה כל כך מפוספס שמבאס אפילו לחשוב על זה. פשוט אוף. אפשר לראות אבל לא לצפות ליותר מדי.
5/10
&nbsp
בית הקלפים -
סיימנו את שתי העונות הראשונות. העונה הראשונה מתעלה על העונה השנייה, אבל בסה"כ שתיהן טובות. קווין ספייסי הוא מלך, וגם לרובין רייט לא חסר. הם עושים את כל הסדרה. יחד עם פסקול מצויין (שבעונה הראשונה הורגש יותר והוסיף המון) ובימוי קולח, אפשר לומר שזו אחת הסדרות המוצלחות. עכשיו נותר רק לחכות לפברואר.
&nbsp

OrGranit

New member
סרטי השבוע שלי

Boyhood - יש כבר ביקורות עליו כאן .. יצירה קולנועית-אין ספק, אך אותי קצת שעמם.
Brothers - סרט מצויין בעיניי, ממליצה !!!!

RonaSasson

New member
סרט השבוע

השבוע ראיתי סוף סוף את הסרט הישראלי - הנסיך הירוק. למי שלא שמע על הסרט- הוא מבוסס על סיפור אמיתי של אחד ממקורותיו הבכירים של השב״כ אשר גויס ופעל כמרגל בצמרת תנועת החמאס למעלה מעשור.סרט טוב !!! 10/10 ! למי שיש יס אז הוא בחינם ביס דוקו.

למעלה