סרטי השבוע

Cold in July.

מותחן נהדר מבית היוצר של ג'ים מיקל וזכה לשבחים בסאנדנס. מתחיל כמו מעין גרסה הפוכה של "מי מפחד מהזאב הרע" אבל לוקח טוויסט נהדר באמצע. מייקל סי. הול ענק בתפקיד הראשי. כן, אני יודע, דקסטר נהייתה חרא בשלב די מוקדם אבל הוא תמיד נשאר שחקן נהדר, ומסתבר שיש בשבילו חיים אחרי הסדרה ההיא.

eitanamit1

New member
ראיתי השבוע את

הרקולס והאמת שלמרות הביקורות הלא מפרגנות אני נהנתי.
אולי זה בגלל שהשתמשתי לראשונה בהטבה של שני כרטיסים+פופקורן ב20 ש"ח שגיליתי שיש לי מהכרטיס של מזרחי.
תאכלס- באמת סרט נחמד, פשוט לא צריך לצפות למשהו ענק

BlackUnicorn

New member
קפה דה פלור

סרט צרפתי המספר שני סיפורים על אהבה.
חשבנו שזה הולך להיות סרט רומנטי/דרמה קליל, רצינו קצת לצאת ממצב רוח הלחימה המדכא מסביב.
כמה טעינו.. זה סרט לא קל בכלל. אבל מעבר להיות לא קל - הוא למעשה סרט נפלא ומעניין.
מודה שלא התחברתי למסר שניסו שם להעביר, או לפחות לדרך בה העבירו את המסר (לא אספר, זה ספויילר רציני), אבל הרעיון אחלה.
כל השחקנים משחקים מצויין וסך הכל אני ממליצה.

7.5/10

RoyceGracie

New member
כוכב הקופים בקולנוע וסרפיקו (אל פצ'ינו)

כוכב הקופים: מאד נהנתי, אולי זה כי מזמן לא הייתי בקולנוע. אבל היה סרט נחמד מאד, מיועד למבוגרים, מעניין, אפל, מרהיב מאד באיכויות הדקות ועלילה מעניינת.
הבעיה היחידה היא אולי שהעלילה לא מספיק מעניינת, היא הייתה יכולה להיות יותר מעניינת. כאנתרופולוג אולי אני מצפה שהסיפור של הקופים לא יהיה דומה לסיפור של בני האדם, שהסיביליזציה שלהם, התרבות שלהם והסגנון שלהם לא יהיה דומה לשל שבט בני אדם אלא שיהיה משהו זר ושונה. רק בהתחלה מקבלים טעימה משגרת החיים שלהם וזה לא מספיק מעניין, הייתי רוצה שיראו לצופה את הסיפור שהם מספרים לעצמם, את המסורות שלהם וכו - זה היה יותר מעניין ככה.
בנוסף לכך, היה חסר לי דמות אנושית דומיננתית שתיתן הופעה, השחקן הראשי של בני האדם לא היה טוב מספיק, בטח שלא כמו ג'יימס פראנקו המדהים.

ראיתי גם את סרפיקו של אל פצ'ינו, סרט מצויין שמומלץ מאד לצפות. הוא משתייך בעיניי לסדרת סרטים איכותיים של השנים בו הוא נעשה (כמו גם נהג מונית, הסנדק ועוד). אלו היו סרטים שיותר שמים דגש על האפלוליות של האווירה העירונית -פשיעתית, והלכו בקו עלילתי ברור ולא מפתיע ומלא בטוויסטים, היה הרבה דגש על האישיות של הדמויות. אלו סרטים שצריך סבלנות וניסיון בצפייה כדי להנות מהם לפי דעתי.

למעלה