בלי הרבה סבלנות, הפסקתי באמצע הרבה:
The Little Colonel מ-1935
סרט חמוד ומטופש כהרגלה של שירלי טמפל. חבל לי שהסרטים האלה עוסקים יותר במשפחתיות מאשר ברומנטיקה, אבל אני מסתדר.
5 מתוך 10
Heidi מ-1937
עוד סרט של שירלי טמפל (מנסה לראות אותם לפי סדר, זה בערך השביעי שלי), עוד לא סיימתי לצפות בו, משום מה דווקא הוא מרגיש קצת יותר מכני מהסרטים הקודמים אפילו שערכי ההפקה עלו והוא מרגיש יותר מקצועי.
4 מתוך 10 בנתיים
The Conjuring
אכזבה ענקית, ממש סרט גרוע. שמרו מרחק. חבל שאותו לא הפסקתי באמצע.
2 מתוך 10
Gravity
מעולה.. ראיתי פעמיים השבוע, והסרט הראשון מבין המונים שראיתי שבאמת הצדיק את התלת מימד בו. כמעט גרם לי להחליף את "גוף מארח" כסרט השנה שלי.
7 מתוך 10
Captain Blood מ-1935
הרפתקאות של מייקל קורטיז. הצלחתי לשבת את כולו והסיפור נחמד אבל הוא לא ריגש אותי יותר מידי.
5 מתוך 10
Sissi מ-1955
האמת שהפסקתי אחרי ממש מספר דקות, זה היה עשוי ממש לא מעניין לאכזבתי.
2 מתוך 10
Gravity Falls פרק ראשון
אנימציה יפה, אבל היו שם דברים שעצבנו אותי, ביניהם, שהילדה לא קיבלה את בן הזוג שרצתה והיא גם לא תקבל ממה שראיתי ואני מנחש.
4 מתוך 10
Barnyard Olympics מ-1932
סרט מיקי מאוס קצר. לא אוהב את הבדיחות והמסרים שהם מעבירים, אנימציה ועיצוב נחמדים.
4 מתוך 10
Mr. & Mrs. Smith מ-1941
קומדיה רומנטית של היצ'קוק שחבר ממש רצה שאנסה ואותי ממש לא עניינה.. אז אכן עצרתי אחרי בערך 15 דקות. לא היה נוראי אבל לא משך אותי.
4 מתוך 10
Song of the South מ-1946
סרט שצילק אותי בילדותי והיום נדמה לי הוא מוחרם בארה"ב, אבל אלה לא היו הבעיות שלי איתו אלא הוא פשוט היה משעמם ואחרי איזה חצי שעה דילגתי לקטעים שזכרתי מילדותי ואז סגרתי.
2 מתוך 10
Get a Horse! מ-2013
הסרט הקצר שמקדים את פרוזן ובצורה מצחיקה בדיוק ראיתי את אחד מהסרטים שהוא מרפרר אליהם השבוע (Barnyard Olympics). ביקורת דומה לשניהם, לא אוהב את סגנון הבדיחות וגם הטריקים המטא קולנועיים לא היו מספיק מרשימים בעיני כדי לשנות.
4 מתוך 10
Frozen
אכזבה, ודווקא ציפיותיי היו גבוהות. יש מלא בעיות בבימוי, תסריט והעברת הסיפור היחסית מעניין ומורכב שהם ניסו לספר בסרט הנסיכות הזה. השירים נחמדים, אבל כרגיל בדיסני אין מהם מספיק, הם יודעים רק לשיר אקספוזיציות, וברגעים הכי קריטיים הם מפסיקים.
5 מתוך 10