סרטי השבוע

Murdock18

New member
סרט שנאלצתי לראות בחלקים

מרוב שהוא שעמם אותי. לא מצחיק בעליל ואני אומר את זה בתור אחד שמת על סטיב קארל. לא ממליץ בכלל.

delikat

New member
חזרתי עכשיו מקארי

וחשבתי לכתוב ביקורת כל עוד זה טרי :)
בדרך כלל אני לא חובבת סרטי אימה, ספציפית סרטי gore, ולא ראיתי את הסרט המקורי, ככה שלא היית בטוחה לגמרי אם הסרט הזה הוא יתאים לי או לא,
אבל מהטרלייר הוא נראה מעניין, אז הלכתי על זה (אגב, למי שלא ראה את הטריילר וחושב ללכת לסרט, הוא די מספיילר הרבה. ממתי זה מקובל פשוט לעבור על כל העלילה בטריילר ככה?).
אז קודם כל, הוא באמת לא מהסרטים מלאי הגועל, ברור שיש אלימות, אבל זה לא "הקטע" של הסרט (העלילה מתפתחת לה במשך יותר משעה עד שמתחילה "הסצנה האלימה" של הסרט).
זה יותר כמו הסיפור של הגיבורה, דרמה של תיכונסטית לא מקובלת במיוחד. רק שיש לה איזשהו כח. כשיצאתי ממנו חשבתי לעצמי, זה יכול להיות ממש סרט על אחת הדמויות מאקס-מן, לפני שפרופסור אקסווייר קיבל אותה לבית הספר שלו (או במקרה הזה, אולי דמות האב תהיה מגנטו
).

Murdock18

New member
"חצות בפריז" (2011).

הסרט שודר ביום שישי בערב בהוט וכבר זמן מה שאני רוצה להשלים אותו, אז ניצלתי את ההזדמנות. ובכן, אני לא מהחובבים של וודי אלן ולא מתחבר כ"כ לסגנון הסרטים שלו. ובכל זאת, תקציר הסרט סקרן אותי והייתי חייב לתת לו צ'אנס. הסרט בהחלט מקסים וחביב, כפי שהתקציר והטריילר מבטיחים, אבל זה המקסימום שלו - הוא רק נחמד וזהו. הסוף שלו הרגיש לי קצת חסר פואנט ומפוספס, ואני עדיין תוהה אם פספסתי משהו. אם הסרט דורש ניתוחון קטנטן ואולי הוא לא פשוטו כמשמעו. נו שויין, לא כזה התלהבתי כדי להתעמק בזה. מעביר את הזמן 7/10.

BlackUnicorn

New member
אכן, סרט חמוד להעביר את הזמן...

לא הרבה מעבר.

אם כבר אתה רוצה סרט טוב של וודי אלן - תראה את נקודת מפגש, סרט אדיר.
גם ויקי כריסטינה ברצלונה אחלה, אבל אני לא יודעת אם תאהב.

Metro44

New member
ארץ קשוחה פעם שנייה.

שנה וחצי לקח לי לאהוב את הסרט!

סרט מצוין.

למעלה