סרטי השבוע

gavrik

New member
אני לא יודע מי אמר לך שזה מאסטרפיס

אבל בקשר לחצי השני של המשפט שלך ("אחד הסרטים הכי מבדרים וייחודיים שראיתי בזמן האחרון. שנון, קליל, מודע לעצמו ועם הרבה סטייל") זה בדיוק מה שהוא, ולא נראה לי שהוא התיימר להיות יותר.

CallMeCavanaugh

New member
מת על הסרט הזה

הוא לא לוקח את עצמו ברצינות ועושה את מה שהוא בא לעשות - שזה לבדר - בצורה מעולה.
גם המצעד בסוף היה משעשע

גםצופה

Member
מנהל
ראינו בקולנוע את הדרדסים 2

לרוב אני לא יוצאת לקולנוע - כי זה יקר.

אם כי עשינו השנה מנוי של גלובוס - הדבר הכי מתשלם בעיני במנוי הזה (בלי קשר שהכרטיס זול יותר) הוא שאני יכולה להזמין כרטיסים מהבית ללא עמלה...

השבוע החלטנו ללכת לבילוי בסינימה סיטי ודרך האינטרנט ראיתי שיש 'קולנוע אקספרס' - חשבתי שאולי זה לראות סרט בצורה זולה יותר או משהו דומה

אבל הבנתי שזה הפוך ובעצם זה סוג של VIP אקספרס

תמורת 60 ש"ח יושבים במושבי עור נוחים ומתכוונים ומקבלים פופקורן, שתיה וחטיף קטן.

לדעתי זה דווקא נחמד ובתכלס גם לא יקר מידי (נכון שאפשר לוותר על הפופקורן, אבל עד שכן יוצאים לקולנוע אז כן מתפנקים
)

המינוס היחידי שהיה (וזה קיים לצערי בלא מעט מקומות...) זה שלא היה מים בצורה חופשית וכדי להשיג מים במזנון - כי המים בבבקבוק שהיה לנו עוד מקודם נגמרו - הייתי צריכה לרדת למזנון בהפסקה..

(אם כבר אז אני רוצה לשבח את ארומה ישראל שברשתות שלהם יש מתקן של מים ואפשר לשתות שם בצורה חופשית...חבל שזה לא קיים בהרבה מתחמים - כולל אוניות פאר
)

THOR1997

New member
שבוע מוצלח למדי

ראיתי 5 סרטים וכנראה שאצפה בעוד אחד מחר.

דרייב: כדי לדעת אם "רק אלוהים סולח" מתאים לי, צפיתי בסרטו הקודם של במאי הסרט וחשבתי שהוא מאוד טוב. דרייב הוא סרט מעולה, לא השתעממתי לרגע. סרט סוחף ומדהים

רק אלוהים סולח: מבחינה טכנית- מדהים, סאונדטרק מעולה וצילום מרהיב. בנוסף, השחקנים נותנים הופעות מצויינות. בכל זאת, הסרט די איטי והסיפור רק "בסדר". בסופו של דבר נהנתי, ממליץ אם אין לכם בעיה עם אלימות וסרטים איטיים.

כלבת: סרט טוב, וזה מגיע מאחד שלא אוהב במיוחד סרטי אימה. הסרט מצחיק, לא לוקח את עצמו ברצינות ועדיין מאוד מותח ומעניין.

החדר (פאניק רום): אני משלים את כל הסרטים של דיוויד פינצ'ר, כמו כל הסרטים הקודמים שלו- גם זה מצויין, צילום טוב ושחקנים מעולים כצפוי מפינצ'ר. (דרך אגב, נשאר לי רק חצי מבנג'מין באטן כדי לסיים את כל הקריירה של פינצ'ר נכון להיום).

פסיפיק רים: מגניב בטירוף, מלא אקשן אדיר. בנוסף לאקשן, הסרט משקיע בעלילה לא רעה ושחקנים שנותנים הופעות טובות. מומלץ ביותר, אחד מסרטי הקיץ הטובים ביותר שיצאו השנה.

מחר אני אראה את "אפוקליפסה עכשיו", מקווה להנות כמו שנהנתי בשאר הסרטים שראיתי השבוע.

GK_FF

New member
האם יש רומנטיקה בפסיפיק רים? :)

אני יודע שיש שם יפאנית ויש את הגיבור הבלונדיני..... אז יש? XD

THOR1997

New member
כן

כצפוי מכל סרט בסגנון הזה, מתפתח בינהם סיפור אהבה. אבל זה לא הצד החזק של הסרט.

GK_FF

New member
יה.. הופתעתי.

הייתי בטוח שלא יהיה ביניהם כלום כי עד כמה שזכור לי בטריילר אפילו לא ראו אותה.

טוב אז העלת לי טיפה את הסיכוי להנות מזה. XD

הזכרת לי עכשיו את ה"""""רומנטיקה""""" בריל סטיל עם יו ג'קמן....... אוי זה היה גרוע..........

aשרון

New member
עוד אחד של פינצ'ר...

ראית כבר את הנוסע השמיני 3 ? מה דעתך עליו...

THOR1997

New member
האמת שהנוסע 3 זה סרט שאני בקושי זוכר

את כל שאר הסרטים שלו אני זוכר מצוין, מהנוסע 3 זכורות לי סצנות מעטות והתרשמות חיובית בסך הכל. אני צריך לצפות בזה שוב...

CallMeCavanaugh

New member
הנוסע השמיני 3

אני חושב שזה הסרט הכי פחות מוערך של פינצ'ר, ויש לזה סיבה טובה מאוד: היה תסריט לנוסע השמיני 3, התחילו לבנות את הסט בהתאם לתסריט, ואז הבמאי המקורי נטש, אז הביאו את פינצ'ר ואמרו לו שהוא יכול לכתוב תסריט חדש, אבל הסרט נשאר. במקור הסיפור בכלל היה אמור להתרחש באיזו פלאנטה מלאכותית קטנה שבה חיים מתחת לאדמה כי יש כל כך מעט אטמוספירה, שאם אתה נמצא על פני הפלנטה אתה צריך לזחול על ארבע - כשאתה עומד זקוף הראש שלך כבר נמצא במקום ללא חמצן.

יש לו בעיה נוספת, והיא שהוא קטן בהיקף הסיפור שלו מהסרט הקודם בסדרה. אחרי סרט ראשון שעוסק בחללית וסרט שני שעוסק במושבה, היה צריך להיות סרט שלישי שעוסק במשהו גדול יותר. בקומיקס הלכו לכיוון של כל כדור הארץ. אי שם ברשת מסתובב תסריט של וויליאם גיבסון שמדבר על תחנת חלל סובייטית גדולה (אגב, בנוסע השמיני 4 יש רעיונות שהופיעו גם באותו קומיקס וגם באותו תסריט). במקום זה הלכו שוב על מקום קטן ואפילו פחות חסר חשיבות מהחללית של הסרט הראשון.

ובכל זאת, אני מאוד אוהב את הנוסע השמיני 3. אני חושב שאני בעיקר אוהב אותו כי הוא תיאטרלי מאוד. גם בסטים המינימליסטיים יחסית, גם בשפה הכמעט שיקספירית שבה מדברות הרבה מהדמויות. בנוסף, הרעיון של להילחם בזנומורף עם סכיני חמאה אחרי שראינו שאפילו מקלעים כבדים לא ממש עוזרים בסרט הקודם הוא רעיון מעניין בעיני.

timboy123

New member
ועוד משהו משמח בקשר להקרנה של הזאב-

מסתבר שגם האיש והמבער דובל'ה גליקמן והאיש והבמבה רותם קינן יהיו גם, בנוסף לבמאים

מצטער, פשוט כל כך קשה לי לחכות לזה.

GK_FF

New member
אוי וואו לא ידעתי שזה אותו במאי!!

אוקיי......... אז אולי "זאב" קצת יותר מעניין משחשבתי....

** רוזבד

New member
רק את

"פארק היורה" בתלת מימד,
לפני 20 שנה ראיתי את הגרסה המקורית בקולנוע,
כבר אז התמכרתי (מודה, היה לי אז מרצ'נדייז של הסרט)
ועכשיו, לראות את הסרט בתלת מימד זה בהחלט מרהיב,
ולא רק מבחינת מראה, אלא גם מבחינת סאונד,
20 שנה והסרט לא איבד מהקסם שלו,
בהחלט ממליץ בחום

Kubachrick

New member
וולברין

וולברין ב-3D - כמה קטעי אקשן עשויים ממש טוב,באופן כללי לא סרט מעניין במיוחד.

גולי233

New member
אחד בלבד

Wu Dang. סרט אמנות לחימה מסין. משהו בו לא ממש עובד וקשה לי להצביע בדיוק על הסיבה (המשחק, הכוריאוגרפיה, התפאורה, הצילום, משהו כזה). 5

מישהו 2

New member
מאד

הסרט לא זז, שקט, זוחל , יש הפרש של דקה בין משפט של אדם אחד לאדם אחר
קיבל ציון לא רע ב- IMDB אבל לא היה יותר מידי מיוחד

Taker4ever

New member
הוולברין ב-3D.

וולברין היה מאז ומתמיד גיבור העל האהוב עליי בכל הזמנים. לכן חיכיתי מאוד לסרט הזה כשראיתי תמונה שלו ביס פלאנט איילון. הסרט עצמו היה ממש טוב. עם אקשן טוב וגם מתח לא היה חסר שם. אומנם אישית אני עדיין מעדיף את אקס מן אוריג'ינס וולברין, שהוא אחד הסרטים האהובים איי פעם בעיקר בזכות השילוב המעולה של אקשן והומור, עדיין מדובר בסרט ממש טוב.

למעלה