סרטי השבוע

זה כן להתחיל דף חדש.

כמו בספיירדמן 2, נמאס לו מהחליפות ומכל העסק, בא לו להתחיל חיים אנושיים ונורמליים.

BlackUnicorn

New member
אה, אני לא הבנתי את זה ככה

חשבתי שהוא מתכוון לבנות את החליפות מחדש.

mrpink3

New member
קרן שחורה

למרות שברגעים אלו ממש אני חוקר את המצאותך בפורום הזה מאז שוב כתבת את הנראות, אני רוצה לכרות איתך הסכם שיאריך משמעותית את חיי המדף שלך בפורום הזה מבחינתי ואולי יחסוך ממך את גורל הנולאן: לפני שאת כותבת הודעה בשרשור כלשהו בו אני משתתף - או עלול להשתתף, בהנחה ומדובר בדיון חדש - כתבי לי הודעה פרטית. אם לא תקבלי מענה - אל תכתבי בדיון.

BlackUnicorn

New member
באמת לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך

אבל אני אשמח לקצת ממה שאתה לוקח, נראה לי נחמד.

timboy123

New member
תשמע, זה כבר ממש מוגזם.

באיזו זכות אתה מעז לפנות אל כותבת ותיקה כאן בפורום, או לכל כותב שהוא, ולדרוש ממנו שלפני הודעה שלו כאן בפורום-הוא יבקש את אישורך?!

סלח לי, אבל עד עכשיו אני בלעתי את זה בשקט, כולל אותה הפעם ששלחת לי מסר אישי ובו דרשת ממני להסביר לך מדוע הגבתי בשירשור מסויים לשנאוצר ולך לא, אז במקרה ההוא ההסבר שנתתי לך היה אמיתי לגמרי, אבל כבר אז עצם הבקשה שלך החרידה אותי.

האמת היא שאני לא מאוד מכיר את בלאק, אפילו לאמאוד בנוגע לטעמה האישי בסרטים, אבל מה שמספיק לי לדעת במקרה הזה הוא שהיא גולשת פעילה בפורום, והרבה פשוט מכך-בת אדם.
למיטב ידיעתי גם מבוגרת ממך בכמה שנים.

אז בבקשה תסביר לי, באיזו זכות בכלל אתה מסכים לעצמך לבוא ולדרוש כזה דבר מלא משנה מי זה יהיה.

וכל ההתנצלויות האלה שלך לאחר כל מעשה שכזה לא שוות כלום, בעיני לפחות-יש גבול לכל תעלול.

mrpink3

New member
בעוד 1 2 3 תקבל אצבע למעלה משנאוצר

ומעוד משתמש או שניים.

אל תעשה רווחים כדי לגרום להודעה שלך להיראות ארוכה יותר, זה כמו להוסיף שומן לסטייק, זה רק גורע מן התוצר.

זה בסך הכל אינטרנט, ירידות והקנטות זה חלק מהכיף, אני בטוח שקרן שחורה לא נפגעה מן המדובר.

timboy123

New member
לא איכפת לי נפגעה או לא,

איכפת לי עצם זה שאתה מרשה לעצמך לבוא בכאלה דרישות אל כל אחד שזה לא יהיה.

ומצטער, אולי ההגדרה שלי ושלך לאינטרנט היא שונה, אבל בעיני ירידות והקנטות הן לא שום חלק מהכיף שבו.

BlackUnicorn

New member
לקחתי את זה בהומור...

תודה על ההגנה, מודה לך

אבל תכל'ס, איך אתם מסוגלים לקחת אותו ברצינות? מבחינתי הוא סוג של טרול משעשע ותו לא... כל עוד אתם מתייחסים ברצינות הוא מקבל בדיוק את מה שהוא רוצה.
חבל כמובן שהמנהלים לא עושים את מה שהם אמורים לעשות, אבל נו, שוויין...

timboy123

New member
כמו שכבר כתבתי בהודעה הקודמת,

בלי להעליב, כן? אבל המטרה שלי לא הייתה להגן עלייך, אלא 'לצעת כנגד' מיסטר פינק.
וכן, אחת הבעיות המרכזיותלי בסיפור הזה, אם לא העיקרי, היא שהמנהלים לא עושים כלום בנוגע לזה.

AsafA55

New member
אני אהיה לרגע נודניק

אני מניח שחלקכם כבר מכיר את הגישה שלי לעניין,אבל אני תוהה מחדש איך אתה מצליח להעביר ביקורת כל כך נוקבת על סרט אקשן עתיר אפקטים כאשר צפית בו במסך מחשב בגודל 22 אינץ' פלוס מינוס באיכות נמוכה מזו של DVD רגיל תוך שימוש ברמקולים סטנדרטים של המחשב?

שלא תבין,איירון מן 3 לא מושלם (ביקורת שלי אכתוב יותר מאוחר),ואם אפילו להיות כנה יותר,אני די התאכזבתי ממנו,פחות בגלל שהוא היה רע,יותר בגלל שחשבתי שהוא יהיה ממש טוב.

שנית,למרות שהתאכזבתי בעצמי,ניכר היה שהציפיות שלך מההיגיון בסרטים מבוססי קומיקס הן גדולות מדי.
זה פאקינג סרט על בן אדם אם קופסאת אנרגיה שתקועה לו בתוך החזה שנכנס לתוך גדוף משוריין שיודע לעוף...אתה לא יכול לצפות ממנו שיהיה הגיוני עד הסוף.
מה גם,שמדובר בפרנצ'ייז שהסוף שלו אפילו לא מתקרב,ככה שאני מניח שלא רוצים לחשוף את כל הקלפים עכשיו,וגם לא רוצים לסגור שום עלילה מוקדם מדי.

GK_FF

New member
סליחה אבל סרט טוב גם יעבוד בפלאפון!!!

כמובן שזה עוול מוחלט לראות סרט בפלאפון ואף אחד לא צריך לעשות דבר כזה, אבל מה הקשר בין תנאיי הצפייה שלו לסרט לאפשרות שלו לבקר אותו??

מה גם שבכלל אין לדעת מהודעתו מה היו תנאיי הצפייה שלו. העובדה שהוא ראה את זה "מהמחשב" לא אומר שום דבר בייחוד כשהיום אפילו ההקרנות בבתי קולנוע הן... בסופו של דבר... מתוך מחשב.

Murdock18

New member
אני דווקא מצודד באסף.

אני מסכים איתו, לדעתי תנאי הצפייה לגמרי משנים ומהווים גורם משפיע על טיב ההנאה מהסרט.

AsafA55

New member
לא מדוייק

תראה,סרט טוב הוא סרט טוב לא משנה מה.
אבל אני מתייחס לחוויית הצפייה שמשפיעה על ההנאה ממנו שמשפיע על חוות הדעת עליו.

תנסה פעם לצפות בסרט אימה לבד,בחושך עם סראונד איכותי ווליום גבוה,ואז תעשה את אותו דבר בסלון בשבת בצהריים עם כמה חברים - אותו דבר?

במקרה הנ"ל אגב,אני יודע שאין לסרט הזה (כרגע) שום הורדה באיכות צפייה שמסבירה את הדעת,לכן המסקנה.
אבל גם במידה והוא צפה באיכות מעולה,המסקנות שלי בצפייה בסרט על המחשב היא צפייה שהיא כמעט "כדרך אגב" עם הסחות דעת רבות בדמות פייסבוק,מיילים או כל דבר אחר שנמצא במרחק קליק אחד.
גם הסאונד הוא לרוב בסיסי ביותר.

בכל אופן,כמו שאמרתי בעבר פעמים רבות,אני מאוד פדנט לגבי אופן הצפייה שלי בסרטים,את רובם המוחלט אני אראה בחושך,על מסך גדול ואיכותי כמה שיותר באיכות צפייה מקסימלית וסראונד איכותי,אנטרל כמה שיותר הפרעות ואז אוכל להתרכז ולהנות מהסרט באופן המקסימלי.

gavrik

New member
אני מסכים עם הנושא של צפייה במחשב שהורסת

מכיוון שאני לא מכיר שהסרט כבר יצא באיכות טובה אז בטח הצפייה הייתה ב-CAM שלדעתי עושה עוול לצפייה בסרטים באופן כללי, אבל, הביקורת הייתה על תוכן הסרט ומוצדקת לגמרי, אפילו לסרט קומיקס.

אם בסרט קומיקס מביאים לי אלים מהשמיים ומוטנטים חזקים זה דבר אחד.
אבל במחי יד להרוס את כל חליפות האיירון מן שלך סתם כי (??? האמת אין לי מושג למה), ועוד יותר גרוע - להתעלם מהם במשך כל הסרט בזמן שאתה עסוק בחליפה לא מתפקדת אחת שהתיקון שלה הפך לקו מנחה חשוב בסרט (כי "זאת החליפה האחרונה והיחידה שיכולה להציל את היום") ואז לבסוף פשוט להיפטר בסצינה של 2 שניות מהמגנט והרסיס בלב שלו כאילו כלום, זה טיפשי בכל עולם.

זה כמו שיקחו את רוג באקסמן, זאת שלא יכולה לגעת באף אחד כי המגע שלה הרי שואב את כוח החיים של האנשים, יעשו על הנושא הזה סרט שלם, ואז בסרט ההמשך היא פתאום תגיד באיזו סצינה "נו טוב אז אני פשוט אקח איזו משחת שקר כלשהו" והופ היא יכולה לגעת בכולם בלי בעיה.

mrpink3

New member
מדובר בהחלטה תסריטאית

מוסרית בעלת דופן ספרותי, לא באסטרטגיה צבאית.

הוא הגיע למסקנה שאהבה זה כל מה שהוא צריך, מסקנה מוסרית שהוליווד ממש אוהבת להשתמש בה אגב. ראה סצינת הפתיחה - ביום הנישואים שלהם, או משהו כזה, הוא נותן לה את המתנה בגוף שלישי באמצעות מכונה, כשהוא למטרה מתקן מכונה אחרת. זו סגירת מעגל מוסרית בעלת מסר קיטשי.

למעלה