סרטי השבוע

** רוזבד

New member
ראיתי

במסגרת דוקאביב את "שוגרמן"
הסרט זוכה באוסקר התיעודי,
סרט מהנה ביותר, עשוי בצורה טובה,
יופי של טכניקות צילום, שימוש באנימציה וכמובן מוזיקה נהדרת,
סרט עם סיפור טוב, הזדהתי עם הדמות כבר מתחילת הסרט,
מומלץ ביותר

Scorsese

New member
שלושה סרטים

זוהי אנגליה - סרט ביקורתי ונוקב על אנגליה של שנות ה-80 בתקופת שלטונה של מרגרט תאצ'ר. מומלץ מאוד.
הקמפיין - די אידיוטי, לא סאטירי כמו שיכל להיות, אבל מספק כמה רגעים מצחיקים.
אמריקן פסיכו - חצי ראשון מבריק, חצי שני מאכזב. המשחק של כריסטיאן בייל לא אחיד.

מיכאל1411

New member
'זוהי אנגליה' מעולה

בדיוק מכין עליו מצגת לשיעור תסריטאות הקרוב.

Murdock18

New member
"הקמפיין" לגמרי אידיוטי

ואני לא זוכר שצחקתי בו בנקודה כלשהי.

"אמריקן פסיכו" סביר לדעתי. היה אפשר להוציא סרט הרבה יותר טוב, עם המסר שלו.

1Reebok

New member
כמה סרטים טובים,

ה-Final Cut של בלייד ראנר (הגרסה שיצאה ב-2007, עליה לסקוט היה חופש יצירתי מוחלט). אין, זה פשוט סרט נהדר... אי מת על הרעיון של פילם נואר עתידני, ועשו בגרסה הזאת כמה תיקונים חשובים.

I Drink Your Blood - סרט טראש משנות השבעים. סרט כיפי כשלעצמו, אבל גם מאוד כיף לראות אותו ולהגיד "וואי, זה הכי טרנטינו שיש". עוד מעט אני מתיישב לראות את הסרט המקביל (שני הסרטים יצאו כדאבל פיצ'ר), סרט שנקרא I Eat Your Skin.

גנבי האופניים - פעם ראשונה שאני רואה אותו במלואו. וזה סרט מצוין, ואהבתי אותו מאוד. אבל. הוא נורא שיעמם אותי. נשמע מוזר, נכון? אבל אין לי שום דבר רע להגיד עליו. אני אפילו לא בטוח ש"משעמם" זה משהו רע להגיד עליו. הרי זה חלק מהרעיון של הסרט, להראות לנו משהו מציאותי, לא הוליוודי. וכן, בחיים יש גם הרבה שעמום.

מיכאל1411

New member
הוספת לי עוד צמד סרטי טראש קלאסיים להשלים

זה עם הדם מ-70' וזה עם העור מ-64', אז איך דאבל פיצ'ר?

1Reebok

New member
זה מה שעשו מהם.

אני יודע שלסרט עם הדם רצו לקרוא בשם אחר, אבל שינו לו לשם הזה כדי שיתאים לסרט הראשון כדאבל פיצ'ר.

איך אני אוהב את כל סרטי הטראש האלה... הם פשוט נפלאים. זה הקולנוע הכי לא יומרני, הכי תכל'ס, הכי ישיר... בום, קולנוע!

GK_FF

New member
בגרסא החדשה רוטגר האוור ערום סוף סוף?

התחתונים האלה זה אחת הבדיחות הגדולות בתולדות הקולנוע!

שניים

כלבת- סוף סוף ראיתי. מותחן מלא במתח עשוי היטב, משחק טוב של רוב השחקנים ותסריט בנוי היטב. בדרך כלל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה אני עושה הפסקה, אבל ב'כלבת' לא עשיתי הפסקה! מה שרק מראה כמה הסרט טוב.
אי אפשר להפסיק את הרצח- קומדיה אוסטרלית נחמדה מאוד עם כמה רגעים מצחיקים. את הסרט ניתן לראות בוואלה VOD.

Murdock18

New member
די אהבתי את "כלבת",

אחלה סרט אימה ישראלי. מבוצע טוב, עלילה חביבה, משעשע לעיתים. בהחלט ממליץ לתת צ'אנס ולא לפסול מראש.

1Reebok

New member
זה סרט שאפשר לדבר עליו הרבה,

שזה דבר חיובי מאוד, כן?

אנשים שונים רואים אותו מנקודות מבט מאוד שונות, גם כשלא חושבים עליו יותר מדי.

בזמן האחרון אני חורש על דוקואים מוזיקליים.

שעתיים על קווין, שעה וחצי על The Who, שעה על Tool, כל הסדרה Seven Ages of Rock... וזה בלי לדבר בכלל על סרטי הופעה.
אולי סוף סוף אני אפנה לעצמי זמן לראות סרטים (טו ניים א פיו - בלייד ראנר, עשה את הדבר הנכון, אני והחבר'ה) ואת העונה הראשונה של "הסמויה".

1Reebok

New member
איזה של דה הו?

לי יש את The Kids Are Alright ואת הסרט התיעודי על האלבום Who's Next. ראית אחר במקרה?

חוץ מעוד כמה וכמה (וכמה וכמה וכמה) DVDים של הופעות. אין, הם מדהימים. מדהימים. אם רק יכולתי להיות בהופעה שלהם.

ישנם גם 2 סרטים עלילתיים

ל The Who אחד שמבוסס על האלבום טומי ואחד על האלבום קוואדרופניה, סרטים לא רעים בכלל...

gavrik

New member
סרטי החודשיים

מזמן לא כתבתי והצטברו קצת, נתחיל מהטוב ביותר:

the perks of being a wallflower -
שמעתי הרבה ביקורות טובות ולא כזה הבנתי בדיוק מה הסרט הזה בעצם, במיוחד לאור הציון הגבוה ב-IMDB.
לשמחתי, לא התאכזבתי ומאוד אהבתי.
הסרט לא היה חף מקיטשיות אבל הוא היה מבוצע בצורה מאוד טובה ויצר אווירה שהתאימה לסיפור בצורה יפה.
בנוסף, הוא הרגיש לי כמו מיש מש של כמה סרטים (עזרא מילר הזכיר לי קצת את הית' לדג'ר מ-10 דברים שאני שונאת אצלך, צ'רלי את דוני דארקו) שזה היה נחמד.

silver linings playbook -
עוד סרט עם ציפיות גבוהות בעקבות ביקורות מאוד טובות, שלצערי פחות התחברתי אליו ולא הבנתי על מה היית המהומה.
אם הייתי רואה אותו סתם בלי לדעת עליו כלום אז בטח הייתי חושב שהוא מעל בינוני+ אבל עם כל הבאזז של האוסקר, אין לי מושג מה פספסתי.
את קופר אף פעם לא כזה אהבתי אבל הוא די מתאים לדמות, את לורנס אהבתי עוד מאז winter's bone, שהוא היה הרבה יותר שווה אוסקר מזה לדעתי.

the master -
הסרט מצופה של פול תומאס אנדרסן.
כהרגלו הסרט מאוד איטי ולוקח את הזמן, השחקנים היו מעולים (רבות נאמר כבר על חואקין פיניקס).
לדעתי היה פספוס שכן הסרט לא שם מספיק דגש על החיכוכים של "המטרה" עם העולם, אולי כדי לא לעצבן את אנשי הסיינטולוגיה יותר מידי.

lincoln -
עוד דרמה אפית איטית, הפעם מבית היוצר של שפילברג.
המון פוליטיקה ותככים, נושא שדווקא מעניין אותי לא מעט אבל איבדתי אותם בבליל המושגים שהועלו בסרט במיוחד עקב שיטת הזמן המרוחק והפולטיקה האמריקאית השונה.
אהבתי את הדמות של לינקולן ככזאת שהצטיירה בכך שבדרך לצדק כפי שהוא ראה אותו הוא היה מוכן לנקוט בצעדים פחות אתיים.
מעניין איך הפעולות שלו היו מתקבלות בעולם המודרני עם התקשורת הלא פוסקת ששופטת כל מקרה תוך שניות, לדעתי היו צולבים אותו.

אנה קרנינה -
דרמה תקופתית נוספת, הפעם בקצה השני של הגלובוס.
פחות אהבתי את הגימיק של התפאורה שזזה, סתם הסיח את הדעת ופגע בסיפור, הרומן מכיל מספיק בשר כדי לא להסתמך על שטויות מסביב.
היו חסרות כמה סצינות מהותיות מהספר, סה"כ חביב אבל לא יותר.

איירון מן 3 -
יותר טוב מהשני, שבכלל לא התלהבתי ממנו, פחות טוב מהראשון.
בעיקר בגלל שהסיפור היה מוזר. הכניסו יותר מידי פנטזיה (אני יודע שהיה את הנוקמים אבל עדיין, זה כבר גבל במוטנטים של אקס מן),
והדרך שבה הסיפור התקדם פשוט נראתה מאולצת, במיוחד הסוף.
בשורה התחתונה, מזכיר את הנוקמים, אבל בלי כל הכיף מסביב שגרם עוד איכשהו להתעלם מכל החורים.

the last stand -
סרט פעולה/אקשן טיפוסי מינוס לא מיוחד בכלל, שהאמת ללא שוורצנגר בטח לא הייתי טורח בכלל לבזבז עליו את הזמן.

Murdock18

New member
אני פחות או יותר מסכים איתך לגבי איירון מן 3.

יותר טוב מהשני, שאני אישית פשוט לא סובל, ופחות טוב מהראשון. עדיין לא הבנתי את ההתלהבות ממנו, הוא פשוט סתמי במקרה הטוב והרגיש לי מגוחך לעיתים קרובות מדי.

Julia307

New member
שלשום ראיתי את איירון מן 3

סרט נחמד, קליל וכיפי. מעבר לזה אין ממש מה להוסיף. בתור מי שלא ראתה סרטים קודמים מהסדרה (או קראה את הקומיקס) התסריטאים עשו עבודה טובה להכניס אותי לנבכי הספור . משחק מעולה במיוחד של רוברט דאוני ג'וניור (איירון מן) ושל בן קינגסלי (המנדרין) .

למעלה