סרטי השבוע

RoyceGracie

New member
לא מחקתי חצי בכוונה

אני רוצה שאנשים יורידו סרטים באופן כללי כמו שאני רוצה שאנשים יורידו מוזיקה וכו וכו. אני עובד בתכנות והרעיון של קוד פתוח קצת מקביל בעיניי ללהוריד סרטים, למרות שזה עדיין לא חוקי.

בכל מקרה, הדרך חזרה הוא סרט מסע טוב בגלל שהוא אותנתי, האתגרים שהם מתמודדים איתם שם והפתרונות שלהם הם אמיתיים. כך אני רואה אותו

CallMeCavanaugh

New member
שני סרטים השבוע

ענן אטלס - שישה סיפורים שקשורים זה בזה בדרכים שונות ומספרים דרך סיפורים אישיים על עלייתה, נפילתה ועלייתה מחדש של האנושות, אבל מתעסקים גם בדברים אחרים - כמו גילגול נשמות למשל, שהוא תמה מאוד מרכזית. בגלל העיסוק בגילגול הנשמות, אותם שחקנים משחקים תפקידים שונים בסיפורים השונים. של הוואשובסקים. הסרט ארוך וקופץ מסיפור לסיפור בערך פעם בשתי דקות, כך שהוא מאוד מבלבל ולא ברור, ועדיין - בסופו נשארתי עם חשק לצפות בו שוב בשביל להבין אותו יותר טוב, ולא עם רצון ללכת וללכלך עליו.

קון טיקי - מבוסס על סיפור אמיתי. האנתרופולוג הנורווגי תור היירדאל האמין שהאנשים הראשונים הגיעו לפולינזיה ממזרח ולא ממערב כמו שנהוג היה להאמין בזמנו, אלא שאף אחד לא האמין לו, כי לתרבויות הדרום אמריקאיות של אותה תקופה לא היו סירות אלא רק רפסודות. כדי להוכיח שהוא צודק הוא מנסה לארגן משלחת שתצא על רפסודה כמו זאת שהייתה זמינה באותה תקופה ותעשה את אותו מסע. הסרט מתאר את המאמצים להרים את המשלחת, את המחיר שתור משלם על כך, את תחילת המסע ואת סופו. על הנייר זה נשמע הרבה יותר מעניין ממה שזה באמת, אולי בגלל שיוצרי הסרט לא נסחפו עם הדרמטיזציה של הסיפור. אני חושד שנהניתי ממנו רק בגלל שקראתי את הספר של תור שמתאר את אותה משלחת בילדותי.

ערן1987

New member
איפה ראית את "קון טיקי"? שמעתי על הסרט הזה די

מזמן והוא ממש מסקרן אותי!

CallMeCavanaugh

New member
אני יכול לספר לך, אבל אז אצטרך להרוג אותך

או שלחילופין - מנהל הפורום יצטרך למחוק לי את ההודעה

ערן1987

New member

sako10

New member
השבוע ראיתי את Border Run

סרט על המהגרים הלא חוקיים שזורמים ממקסיקו לארה"ב.
הסרט מספר את המסלול המפרך שהמהגרים עושים, וכל הדברים הלא נעימים שקורים להם בדרך לארץ המובטחת.
שרון סטון ובילי זיין בתפקידים הראשיים.
הסרט ממש לא טוב ולא מומלץ לאף אחד.
השתעממתי בערך אחרי 20 דקות, בגלל שהייתי תקוע ברכבת ולא היה לי משהו יותר טוב לעשות המשכתי לצפות.
מדהים איך כוכבת כמו שרון סטון מתדרדרת לעשות סרטי DVD ברמה כל כך נמוכה.

RoyceGracie

New member
מתי היא הייתה טובה ?

היא רק טובה בלשחק תפקידים שהיא סופר מינית בהם

למעלה