סרטי השבוע

alphac

New member
עולם הזמן וסיום עונה 7

עולם הזמן (2011)
אני לא יודע אם יש דבר כזה פרס אוסקר על מקוריות, אבל אם כמו שנראה לי אין, אז צריך היה להמציא דבר כזה ולתת אותו ל in time.
סרט שמשנה את כל מה שהכרת עד כה.
לוקח כמה דקות להתרגל לרעיון שאנשים לא עובדים בשביל הכסף, לא קונים אוכל בכסף, וכו'.
ג'סטין שיחק נהדר, ומ-2 הסרטים שלו שראיתי עד כה (alphadog) נהניתי מאוד!

דקסטר (עונה 7)

סיימתי את העונה סופ"ש שעבר, אך זה היה טרי מידי מכדי לכתוב עליה.
לדעתי זו העונה הכי מורכבת שהייתה בדקסטר עד כה, כללה כ"כ הרבה סוגיות, דקסטר-דברה, דקסטר-האנה, דברה-האנה, אייזיק פתאום גורם לנו להעריץ אותו, לגוארטה נהיית שנואה יותר מפעם..
והיא משאירה כ"כ הרבה קצוות פתוחים לקראת העונה האחרונה..
ממש לא ברור לי איך ג'ניפר לא מקבלת מועמדות אחרי עונה שכזו, רמת המשחק שלה הגיעה לכך שאתה מצפה לשמוע את המחשבות שלה במהלך העונה.
בכלל, זה שדקסטר לא קיבלה אף מועמדות אחרי עונה שכזו קצת מוזר לי

BlackUnicorn

New member
בעיניי עונה גרועה. אבל מסכימה לגבי ג'ניפר.

מההתחלה היא שיחקה מעולה... יש בה איכויות שלא מוצאים בשום מקום, היא לגמרי underrated... אני בקלות שמה אותה ברשימת השחקניות הטובות ביותר בעולם.. אפילו בטופ 10.

alphac

New member
מה לא אהבת בעונה?

אני לא זוכר מתי כ"כ הרבה דברים קרו במקביל, ועניינים שונים כמו פשע, נקמה, משולש אהבה (מתי ציפית לדבר כזה בדקסטר)
אני מניח שאם לא אהבת את העונה הזו, הרגשת דומה גם לגבי עונה 5.

בהחלט לגבי דברה.
הרבה זוגות עיניים יהיו נשואות אליה.

BlackUnicorn

New member
כתבתי על זה כבר שבוע שעבר

אבל בעיקרון - נורא צפוי בעיניי. הקטע עם הבלונדינית (שכחתי את השם) כבר סוג של מוצה בעונות קודמות - עוד פעם בחורה שמגלה את הסוד שלו ומקבלת אותו.. הפעם זה הלך צעד קדימה, אבל זה לא שונה בעיניי יותר מדי ממה שהיה לו עם לילה, למשל... רק יותר עמוק, זה הכל. כל הקטע של דברה שאיבדה את עצמה וכל העונה חפירות שוב ושוב על מערכת היחסים ביניהם....
לא היו כמעט רציחות וחיפוש אחרי רוצחים למעט זה ששורף אנשים, מה שהיה לי מאוד חסר (ולכן אהבתי את העונה השישית, למשל).
דקסטר בכלל איבד את עצמו והתחיל לעשות טעויות.
חסרים לי דברים שנתנו את האופי של הסדרה - הבדיחות של מסוקה, הקללות של דברה (שהתמתנו באופן משמעותי מאז שהיא נהייתה הקפטן), הרציחות של דקסטר והמרדפים אחרי כל מיני רוצחים שפשוט התמתנו.. כבר לא רואים אותו כמעט בודק את הדם וכאלה. אלו דברים שמאוד אהבתי.
דווקא את העונה החמישית אהבתי, אם כי ללא ספק היא הייתה סבירה ולא יותר... בעיניי עדיפה על העונה האחרונה.
ציפיתי גם שיהיה איזשהו מטען רגשי בכל מה שקשור לרוצח של אמא שלו, אבל הם עשו את זה נורא פשוט וקל.
דקסטר הוא כבר לא דקסטר.. לא יודעת. מבאס משהו.

alphac

New member
מסכים עם כל מה שאמרת

זה שהרבה השתנה, כמו זה שדקסטר כבר לא פועל לפי הקוד (ואולי בגלל זה פחות טורחים להתמקד ברציחות שלו, כי הן כבר לא מגיעות כחלק מקוד אלא מדחפים אישיים כמו שיש לכל רוצח "רגיל"), וכפי שתיארת לגבי דברה ומסוקה.

זה כנראה היה חייב להגיע שדקסטר יעזוב את דמות הרוצח הסימפתי, ודברה את הטומבוי הניצחית..
אחרת אין לסדרה הזו סוף (לא שהייתי מתלונן!)

serginho7

New member
חזרתי קצת לשגרת הסרטים...

לופר - היה פוטנציאל, אבל הרגיש לי מפוספס משהו...
7/10

אושר - סרט נפלא! קומדיה שחורה במיטבה.
8/10

רחמים - הסרט החדש האחרון של קים קי דוק. כמו בכל סרט קוריאני, חלק מהדברים יהיו קשים לחלק מאיתנו, אבל בסה"כ דרמה משובחת.
http://www.haifaff.co.il/Movie Info.php?id=6200

והשלמתי את הסדרה דמג'ז. אחת הטובות שראיתי.

שני סרטים

(חצי מצטרפת לפורום, אם כי סמויה כבר הרבה זמן
)

ההוביט-
ראיתי בקולנוע, ומאוד מאוד נהנתי. אמנם זה לא היה סרט פנומנלי שגורם להגיד 'וואו' (...אולי רק וויזואלית), אבל מצד שני אם היו מציעים לי לראות עוד שעות מהסרט הייתי מסכימה בלי למצמץ.

Dial M for Murder‏-
קשה לי עם סרטים ישנים. יש סצנות שאמורות להיות דרמטיות, אבל הם יגרמו לי להתפוצץ מצחוק במקום, שזה לא כיף
אבל הפאנצ' העלילתי היה נהדר בכל מקרה.

AsafA55

New member
לגבי הסרט של היצ'קוק

הוא אחד האהובים עלי.
מצחיק אותי שזה גורם לך לצחוק,אני דווקא מאוד נהנה מהם.

אגב,הסרט הזה הוא המקור לסרט "רצח מושלם" עם מייקל דאגלאס וגווינית פלאטרו שנעשה אי שם לקראת שנת 2000.

BlackUnicorn

New member
The Watch - קומדיה עם בן סטילר, ווינס ווהן

ומה שמו מ"רחוב ג'אמפ 21", החנון החביב ששכחתי את שמו.

בכל מקרה - סרט חמוד, החצי הראשון שלו לא מצחיק במיוחד, אח"כ זה משתפר. הרבה בדיחות סרק, אבל גם הרבה בדיחות מצחיקות... סה"כ סביר כדי להעביר שעה וחצי-שעתיים, לא מעבר לזה.
5.5/10

למעלה