ארבעה סרטים
היום ראיתי את ההוביט,הרשו לי להעתיק את הביקורת שלי מתוך פורום DVD ובלו ריי.
לגבי הסרט עצמו - הוא נמרח מעט,אין ספק. הוא גם היה יכול להתקצר בלפחות חצי שעה,אבל בהחלט נהניתי.
הוא היה עשוי לא רע ומהנה למדי,אם כי לא סוחף מדי,אני מניח שאת ה-good stuff ישמרו לסרט האחרון בעיקר.
אגב,אני כמו מאור,גם לי הסרט עשה חשק לחזור אחורה לסרטים הקודמים אותם ראיתי די מזמן.
הדבר היחיד שמשגע אותי הוא היעדר ההפסקות בסרטים,בוודאי כאלו שמעל שעתיים,לא מצליח להבין את האינטרס,הרי אני אפילו לא בטוח ש-7 דקות ההפסקה האלה במצטבר שוות לאורכו של סרט אחד שהאולם "יפסיד".
מעצבן ומרגיז!
לגבי התמונה,צפיתי בפורמט החדש של 48 פריימים ואני יכול להגיד רק - וואו!
ביחד עם אווטאר זה בהחלט התלת מימד המוצדק ביותר שראיתי.
הוא כמובן לא הכרחי לסרט,אבל הוא בהחלט מוסיף.
בעיני זה דווקא לא נראה ממוחשב אלא אפילו יותר ריאלסיטי,כמעט כמו לצפות בהצגה,או בתמונת סטילס באיכות HD שמתעוררת לחיים,שום דבר שדומה לסרט אחר שראיתי.
מה שכן,היתה לי תחושה שהכל זז מעט יותר מהר בגלל זה,ההליכה,הדיבור,התנועות,הכל כאילו היה לי במהירות של כפול 1.5.
מוזר...
סרט נוסף שראיתי השבוע היה Premium Rush,ג'וזף גורדון לויט הוא שליח על אופניים בניו יורק הסואנת שצריך להעביר חבילה,אחריה רודף גם שוטר מושחת.
הטריילר גרם לי לציפיות ענק,אבל בסופו של דבר זה היה "רק" בסדר,צילום מדהים,וכמה סצינות מגניבות במיוחד,אבל העלילה המאוד בנאלית היתה קצת בעוכרי הסרט,חביב פלוס.
פיץ' פרפקט זו דרמה מוזיקלית חדשה.
אני מת על אנה קנדריק,וזו בערך הסיבה היחידה שצפיתי בסרט,טוב נו...אני גם די אוהב את החרא המוזיקלי הזה.
אנה קנדריק היתה מקסימה כהרגלה,היו כמה ביצועים מוזיקלים מצויינים,אבל אל תצפו למאסטר פיס או אפילו למיוזיקל שיהפוך לקאלט.
מחפש חברה בסוף העולם - סוף העולם קורה בעוד 3 שבועות (בסרט,לא באמת),אשתו עוזבת אותו וסטיב קארל ביחד עם השכנה שלו קיירה נייטלי נוסעים לחפש את אהובתו מהתיכון רגע לפני סוף העולם.
מין סרט מסע כזה,משעמם לעיתים,מרגש לעיתים אחרות,אבל בהחלט לא פספוס גדול,ואני אומר את זה בצער,כי די ציפיתי מהסרט הזה ליותר.
אוטוטו אצפה בסרט נוסף,זה כנראה יהיה רובי ספארקס עם אופציה ל:אלכס קרוס,זהות גנובה,טד,סוף המשמרת או עסקה מגונה.