הסרטים שלי:
שמתי לעצמי לדגש לעשות השלמות של סרטים מפורסמים שעוד לא ראיתי ורציתי לראות, בעיקר. אבל חוץ מכאלה ראיתי גם אחרים.
חיי פיי
מאכזב ממש. אני דווקא מאוד אוהבת בע"ח וסרטים פילוסופיים אבל זה פשוט לא עשוי טוב. בכמה קטעים ההתנהגות של החיות לא הייתה אמינה, היו סתירות וחורים במסרים שהסרט מנסה להעביר, שהועברו בצורה ממש שטחית של האכלה בכפית והם בפני עצמם היו מאוד שליליים לדעתי ולא ממליצה לאמץ אותם בכלל. לא ברור לי מה בעצם עמוק או פילוסופי פה. הצילומים מרהיבים, ובשביל מישהו שלא שיחק מעולם השחקן שגילם את פיי הנער היה טוב. אבל זהו. 3/10
בטמן מתחיל
סך הכל סרט הוליוודי בסופו של דבר. לא יותר מדי עמוק והרבה משפטי קיטש. לא ממש השתעממתי אבל גם לא התלהבתי. אהבתי את הליהוקים של ברוס וויין/בטמן, אלפרד, לושיוס פוקס והדחליל. לא אהבתי את הליהוק של רייצ'ל או את הכימיה בינה לבין ברוס. 3/10
יומני הרום
אמאל'ה איזה סרט משעמם!!! לא הרגשתי חיבור לאף דמות, הדמות הראשית אמור להיות אידיאליסט אבל האידיאולוגיה שלו כמעט לא באה לידי ביטוי בסרט וממש לא מורגשת, הקטעים הקומיים לא מצחיקים, הקטעים הדרמטיים לא מרגשים, הדמויות סתם מסתובבות במקומות ועושות דברים לא קשורים ובלי חשיבות אח"כ, פשוט משעמם וחסר נשמה ממש! שלא לדבר על זה שאת הסוף לא מראים ורק מסבירים בכמה כתוביות על המסך מה קרה. תודה באמת. חבל מאוד כי אני אוהבת את ג'וני דפ ואמבר הרד, שבשבילם ראיתי את הסרט ואפילו הם לא הצדיקו את הצפייה המייסרת בו. 2/10
האביר האפל
השעה הראשונה הייתה ברובה ממש משעממת, המון פוליטיקה, דרמת בית משפט ושחיטויות כספים שפשוט לא היו מעניינות. כבר התחלתי לחשוב שהסרט הקודם יותר טוב, אבל השעה וחצי שבאה אח"כ כן שינתה את דעתי לטובה, בגדול. הית' לדג'ר היה ליהוק מעולה והוא עשה את העבודה שלו היטב, אבל את האמת נראה לי טיפה מוגזם לתת לו אוסקר. גם את הליהוק של דנט אהבתי. לא חשבתי שהפילוסופיה בסרט הזה היא כזו עמוקה ואפילה כמו שעשו ממנה, אבל היא כו הוסיפה להנאה שלי מהסרט. גם פה לא היו חסרים קיטש והוליוודיות. 4/10
(אני מקווה לראות בשבוע הבאה את עליית האביר האפל ואם ייצא לי גם לכתוב מאמר על כל הסרטים ביחד.)
300
הויזואליות והצילומים יפים. הזמן עבר מהר והצלחתי להתחבר לדמויות אפילו ועדיין זה רק סרט אקשן בסופו של דבר שלא נשאר איתי אחרי שהצפייה נגמרה. 3/10
ספרות זולה
הסרט האחרון של טרנטינו שהיה לי להשלים. מרתק, אף רגע לא משעמם או צפוי, מצחיק, מותח, עובר בטיל, כתוב/מבויים/משוחק נהדר. 7/10