זה היה שבוע מאוד כיפי.......
מצורפת תמונה ערוכה על סמך הכותרים המובלטים בהודעה.
סוף סוף ראיתי סרט חדש עם השחקן הכל כך אהוד עלי John Terlesky, אליו כמובן נגלתי לראשונה כגיבור הסרט
Deathstalker II. הסרט שראיתי איתו הפעם נקרא
The Allnighter והוא יצא לאקרנים באותה שנה שDeathstalker II יצא לוידאו, 87'. הסרט מספר את סיפורם של חמישה נערים ונערות ביום האחרון שלהם לפני סיום הלימודים, הוא הlead male והוא ממש מתוק. בתחילת הסרט הוא ממש רע אל החברה שלו ומדבר בצורה ששום סרט לא ירשה לגיבור הצעיר שלו היום אבל אני אוהב את הבוסריות הזו וגם בהמשך הסרט הוא מתעשת והקשר בינו וחברתו מתהדק, שזה דיי הפתיע אותי ושימח אותי יחסית לתחילת הסרט. הוא בוים אגב על ידי אמה של השחקנית הראשית, שהייתה סולנית "הבאנגלס" (The Bangles) באותו זמן - סוזנה הופס, אך עשה את המטרה ההפוכה והרס לה את הסיכוי בקריירת משחק. מומלץ לאוהבי קולנוע של שנות ה-80', קומדיות נעורים רומנטיות וסיפורי "good girl bad boy". בין השחקנים מופיעות גם ג'ואן קיוזאק ופאם גריר.
אחריו ראיתי עוד יהלום 80'י בשם
Malibu Express. זה סרט בילוש קליל עם מגוון דמויות, רובן נשים עם חזה גדול שגם חושפות אותו לרוב. העלילה הייתה מסקרנת וקוהרנטית מספיק כדי שאמשיך לצפות בו ולמרות הרושם הראשוני של הייצוג הנשי השלילי בו גיליתי ככל שהסרט התקדם שדווקא נשים הן דמויות מאוד חיוביות ומצליחות בו. סרט משעשע וכייפי, החברים שלי יותר נהנו לצחוק עליו מלקחת אותו ברצינות. מתכנן לראות עוד סרטים של הבמאי, Andy Sidaris.
ראיתי גם את
One for the Money מ-2012 שהפתיע אותי בדמויותיו ועלילתו, סרט ממש מתוק וכייפי שלא ברורות לי הקטילות או חוסר הצלחתו באקרנים.
Good Luck Chuck שלמרות הרעיון היפה היה סרט מטופש שהתחיל סביר אך הידרדר לסתמיות.
Speed שהופתעתי לגלות כמה רע הוא כתוב ומבויים אבל קו העלילה הרומנטי היה חמוד וחבל שלא פיתחו אותו יותר.
בתחום הטלוויזיה ראיתי שתי סדרות חדשות ומצויינות, שכבר הספיקו לבטל לצערינו:
The Playboy Club: סדרת דרמה מתח רומנטית ונוצצת על השפנפנות של מועדון הפלייבוי בשנות ה-60. צולמו 7 פרקים, שודרו רק 3, אין דרך לראות את ההמשך. אישית ממש הורשמתי מההפקה, שהזכירה את לינץ' וטווין פיקס לפרקים. זה היה פשוט כיף ומעניין, חבל מאוד שבוטל.
Partners: סיטקום חדש שבוטל אחרי שידור פרק 6 על שתי זוגות, הומואי וסטרייטי, והקשר בין ארבעתם. מצחיק, חמוד, מעורר הזדהות, שוב חבל אך שמח לפחות על הפרקים שכן יצאו.
וגם:
Jem, הסדרה המצויירת משנות ה-80' שפרקים מלאים שלה בHD מופצים ביוטוב. אני נהנה ממש מהעיצובים והשירים של הסדרה, העלילה מאוד מטומטמת לרוב אבל זה פשוט לא מצליח לפגום בהנאה. חבל לי שלא מנסים לייבא את הפרנצ'ייז הזה לקולנוע העכשייוי סטייל רובוטריקים וג'י איי ג'ו. אני חושב שהיה יכול לצאת מזה סרט ממש מעניין אם היו לוקחים את הגישה הסקוט-פילגרימית. קבלו קליפ טוב לדוגמא:
http://www.youtube.com/watch?v=_S4W262boHo
אם כבר מוזיקה, לאחרונה נגליתי ללהקת האלקטרו-פופ שו-גייז הקוראנית Dye דרך הקליפ שלהם Fantasy ביוטוב, אלבום מעולה. הנה הקליפ המעניין וההזוי:
https://www.youtube.com/watch?v=6QFwo57WKwg