סרטי גלישה,

• פותח הנושא b m x
  • פורסם בתאריך

b m x

New member
סרטי גלישה,

אני לא יודע איך זה אצלכם ,אבל אחרי סרט גלישה אני כולי מלא באנדרנלין ומת ללכת לים ולפרק לים תצורה. עכשיו איזה סרטי גלישה אתם ממליצים
אני ממליץ על-החוף הצפוני ,יום רביעי הגדול ,בלו קראש וחסדי שמיים. יש לי בבית עוד כמה סרטים ישנים של בילבונג..

רוזיA

New member
כנסו לסוואל..אתר מעולה.

ים של סרטונים..המון טריקים..

כמובן שכל הסרטים שציינת מעולים

יש עוד סרט יותר דוקומנטרי: בילבונג אודיסי...יה אללה איזה גלים...!!! ובנוסף יש את האתר הבא:

Bik101

New member
כל הסרטים שרשמת

זה בעצם סרטים עלילתיים לא נראה לי יש כל כך הרבה סרטי גלישה עם עלילה אבל הסרטים שאני אוהב זה מומנטום , מונוטאג' ובילבונג פאמפ שהוא סרט ישן אבל ענק!

maorubin

New member
יש גם את הסרט..

נקודת פריצה.. עם קיאנו ריבס שזה סרט יפה לאללה... לא רק על גלישה אבל משו טוב.. וכל השאר חוץ ממה שאמרתם אלו סרטים דוקומנטריים.... אבל יפים!... יש לי איזה 30 דרטים של שעה בערך כל אחד ואני כמעט כל יום רואה אחד מהם.. שוב ושוב ושוב!.... כל החורףך העברתי את הזמן עד ליום יפה של גלים!... הכי טוב.. אולי קצת מבאס אבל סבבה...

Bik101

New member
ואללה איך שכחתי

פעם ראיתי סרט על כמה חברה שנוסעים להוואי כאילו לנופש או לגור שם אחד מהםאו שניים מהם יפנים והם לאט לאט לומדים לגלוש בסוף באיזה סערה אחד מהם טובע והאבא שלו נותן למי שהציל אותו (אני חושב שהוא ניצל אני לא בטוח) חרב סמוראי מתנה או משהו מישהו יודע על מה אני מדבר כי אני מנסה להשיג את הסרט הזה המון זמן ולא זוכר איך קוראים לו החוף הצפוני זה זה שלומד לגלוש בבריכה לא?

Bik101

New member
לא מבין מה כולם מתלהבים מהם

נחמדים , לא יותר מזה בכלל הקרינות שלו מעצבנת אותי יש לי עוד איזה סרט שלו וכל הסרט אתה רק מת שהוא יסתום כי הוא חופר חזק הברוס בראון הזה

maorubin

New member
אני הגבתי רק על סרטים עלילתיים..

אנדלס סממר הוא סרט תיעודי.... כל גולש מתחיל או רוצה להיות מכיר את הסרט! (אני לא מדבר על הפוזאיסטים..) או לפחות שמע עליו... אחלה סרט האנדלס סמר 2... 15 פעם ראיתי אותו ואני כל שבוע רואה קטעים ממנו...

למעלה