סרטים..!!

סרטים..!!

מהו הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? ועל איזה סרטים חדשים בקולנוע אתם ממליצים? אני הסרט האחרון שראיתי הוא קינג קונג ממש אחלה סרט=)

ציקהלה

New member
ראיתי את הסרט עם השמנה הזאת

the one where they pimped her out זה היה ממש מצחיק אני חושב שקוראים לזה date movie או משהו כזה!!! לכו לראות!!!

כן! חחח

זה גם הסרט האחרון שאני ראיתי. לא יודעת, מין ניסיון עלוב לחקות את "מת לצעוק", אבל ללא הצלחה מרובה. עם הרבה קטעים דוחים שפשוט צוחקים כי הם מביכים בשביל להיות בסרט.

AnnabeI Lee

New member
Capote

סרט משובח. סרטים טובים חדשים: הממ Syriana, V for Vendeta, Thank you for Smoking

MissUnKnown

New member
i want to see v for vandeta

the comics is so cool and he guy fawkes :) last movie i have seen were coffe and cigarets, and battle royal 2

אני הולך היום...

הסרט האחרון שראיתי היה מינכן... היום אני הולך לראות סריאנה...

*אתה

ולא כל כך הבנתי את השאלה... האמת שסריאנה זה סרט לא רע בכלל, הבעיה היחידה הייתה שחצי מהסרט הוא בערבית והתרגום היה בנורבגית... אבל זה היה תרגול טוב לנורבגית שלי. ואני ממש אהבתי את מינכן...

ציקהלה

New member
לא לא לא...

מוזר לי שאתה רואה רק סרטים רציניים, אהבתי את הסרט גם אני (את שניהם) חוץ ממינכן... הסצנה של הסקס בסוף הייתה סתם ארוכה ולא הבנתי לעזאזל מה הוא חושב לעצמו...

אני מרבה לבלות בקולנוע..

והאחרון שראיתי היה DATE MOVIE לא אהבתי... כל סרט רומנטי אני ממליצה..

ציקהלה

New member
את סתם

מה לא אהבת DATE MOVIE ?! היה מצחיק בטרוף! אין לך טעם בסרטים ביכלל! את יודעת למה?! כי ככה!

../images/Emo6.gif

אני סתם? תתבייש לך..!!
מצחיק בקושי... אולי כי אני לא מבינה הומור אמריקאי... יש לי טעם מעולה בסרטים.. והסוג הזה של הסרטים לא מעניינים אותי..

Crazy Dipsi

New member
ללאנושא.

הסרט האחרון שראיתי היה יעד סופי 3,ממליצה עליו. ממליצה גם על הר ברוקבק שממש אהבתי.

AngeIDust

New member
הוסטל

מחריד, פשוט מחריד. לא מפחיד אבל פסיכי... ולחשוב שיש אנשים שמסוגלים לעשות את זה...

kit k@t

New member
I watched that too :)

I loved it! even though i thought i was gonna throw up a few times... or cry, im not sure which. it was just so well made, so interesting. but the last movie i watched was date movie, it wasnt good at all, i thought it was way stupid. kat

למעלה