סרטים

Z o d i a c

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושב שהוא התכוון שניתן לו המלצות. לא מכיר סרטים של סטרייטים אבל חפש בקאזה או באימיול.

הוא רק שאל אם יש

וענינו (למרות שהתשובה הפתיעה את אייב) המלצות? קצת קשה, כי זה לא בדיוק שיש שמות סרטים כולל שם הבמאי וכל זה. אם לא ברשת, אפשר למצוא בכל חנות סקס.

nerissa

New member
ביקורת סרטים

"הנרצעת המשתרמטת" אופוס רחב יריעה על נרצעת שחייה מובילים אותה בדרך חתחתים והיא, אבוי, משתרמטת. השחקנית המגלמת את הגיבורה רוויית הסבל, ז'ורז'ט דה-קלמנט אבוקסיס, מעניקה עומק מפתיע לאנדר דוגי-סטייל המיטלטלת בין אמיתויות פנימיות מחד ומפילוסופיה מגוונת כדוגמת "האזרח מאסטר קיין", מאידך. צווחות הכאב מתובלות באנחות כמעט-אוטנטיות, כשהיא נתלית מהלוסטרה באולם חדר הלוויות ועכוזה נחבט נמרצות על ידי זומבי בעל איבר אדיר ממדים. סצנה מדהימה ברגישותה. יוקרן בגירסה הבלתי מצונזרת (הכוללת קלוז אפ הופך קרביים אל דגדגנה המנוקב בקוץ מאיים מקקטוס משרדי נתנייתי מצוי) בסינמסטייק הקרוב לביתך. והשבוע - מבצע מפתיע! חבר מביא חבר וזוכה בסשן רב משתתפים (כולל סבטלנה גרוזיישווילי המנקה הקבועה) בשירותי הנשים של האולם! אל תחמיצו! נא להביא קונדומים בטעם בננה מהבית.

איכס ../images/Emo94.gif

זה לא שאני לא אוהבת בננה.. אבל קונדום בטעם בננה? מזכיר לי את אימוני האב"כ בקורס קצינות. איכס. הרגתותי

Pixy led

New member
משהו שאף-פעם לא הבנתי,

למה, בכלל, יש קונדומים בטעמים? הרי אף-אחד לא באמת רוצה שירדו לו עם קונדום, ונגד מחלות הם לא הכי יעילים, נדמה לי, כי אומרים שדווקא אלה עם כל ה"פטנטים" נקרעים מהר... או שדווקא בגלל זה הם טובים? כי הם מיועדים מלכתחילה רק להנאות אוראליות? אישית, המחשבה של ללקק קונדום בטעם מסוים, דובדבן, שוקולד או תות-בננה, לא מושכת בכלל. Bring on the bare flesh!

nerissa

New member
צודקת פיקסי ../images/Emo13.gif

אני בכלל אוהבת טבעי. טעם.. ריח.. וזו הסיבה שלא אשתתף במבצע של הסינמסטייק
אוף. די כבר לדבר על זה. בלוטות הרוק כואבות לי! סוויטי - תגידי להם!

סרטים על BDSM מדריך מקוצר לשואל

בעיקרון יש שלושה מקורות חיפוש ומציאה של סרטי BDSM 1. סרטי קולנוע הוליוודיים הכוללים מוטיבים מובילים של משחקי שליטה לדוגמא: ירח מר, המזכירה ועוד מלא דוגמאות. להשיג בספריות וידאו או בקולנוע מה שעדיין מציג. 2. סרטי וידאו אייכותיים בספריות איכותיות כמו "האוזן השלישית" לרוב הם נטולי תרגום. יש המון, מומלץ להגיע להציג את נושא החיפוש ותקבלו רשימה. 3. סרטי סקס המוגדרים כסרטי BDSM אבל המוכרים בחנויות הסקס שבהם יש ספריות וידאו קוראים להם "סרטי סאדו". לרוב הם מסתיימים באותו צמד מספרים וככה המוכר יודע למצוא אותם עבורכם. בחלק מהמיקרים התאור של המוכר או דפי המידע שלו לא ממש משקפים את תוכן הסרט. אבל זה בהחלט מספק את תאוות הצפיה. בהצלחה!

למעלה