רציתי לברר ישנם אתרים שדרכם אני רואה סרט אין שום ענין להוריד אותם ,הבעיה שלי שהם עולים קטעים קטעים חצי דקה ,דקה וחוזר האם זאת בעייה במחשב צריך להורד איזה תוכנה ,אשמח לקבל תשובה ,טבע דרם
מכיוון שאתה צופה בסרטים בתדירות גבוהה או שמזמן לא עשית מחיקה של קבצים זמניים. נסה למחוק קבצים זמניים של הדפדפן לסגור אותו ולפתוח אותו מחדש וסיכויים גבוהים מאוד שזה יעזור!
תודה לתגובות התשובה לגברים בלבד ? נסה הצפיה בסרטים בתדירות גבוהה מה הכוונה גבוהה, פעם ביום? הקבצים הזמניים נמחקו ולא היו שינויים . שאלה נוספת פתחתי את המחשב ורציתי לגלוש פניתי למועדפים והתוכן איננו מה עושים? .עד היום לא היו בעיות ,זה משהו חדש ןלא קבוע לפעמים זה כן עולה תודה
1) מה הקשר תשובה לגברים בלבד? - אם שאל את השאלה גבר סביר להניח שאענה לו בלשון זכר... 2) אם אתה מרגיש שכתוצאה מכך מגיעה ההאטה וההפסקות תוך כדי הצפיה בסרט אז כן זה נקרא לגבי זה תדירות גבוה - אף על פי שבחלק מהמקרים תתכן תדירות גבוהה יותר אבל ברור שאז צריך למחוק את הקבצים הזמניים ואולי גם את העוגיות בתדירות גבוהה יותר. 3) בקשר לבעיה החדשה שהבאת שאתה לא רואה את המועדפים רק לפעמים מומלץ מאוד לעשות סריקה והסרה של וירוסים/רוגלות וכו' - קישור לתוכנות כאלה נמצא בטגליינס בחלק העליון של הפורום או במרוכז כל הטגליינסים שהועלו עד עכשיו בעוד בפורום בצד שמאל של הפורום.
1) מה קשר בין STREAMING לCOOKIES??? גם קבצים זמניים לא אמורים להשפיע במקרה זה. כאן קובעים 2 דברים: מהירות החיבור ועומס על השרת המזרים. קשה להגיד בלי לדעת את האתר הספציפי (כי יש כמה שיטות STREAMING) אבל ייתכן שהדרך היחידה לשפר את חווית הצפייה היא להוריד את הסרט ולצפות על המחשב עצמו. 2) גם אני לא ממש מבין את עניין ה"תדירות" אבל אם הסרט הוא באיכות גבוהה ייתכן שזה הגורם להאטה שכן נרבה מידע מועבר למחשב.