סרטים של הופעות

crazzywak

New member
סרטים של הופעות

שלום, גם אני מעריץ גדול של מייק ברנט ושומע אותו הרבה מאוד. מעניין אותי אם יש דרך להשיג הופעות שלו (לדוגמא את ההופעה שלו בישראל) בקלטת וידאו או משהו... אשמח לקבל כל אינפורמציה. תודה.

M i k e s F a n

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

לפורום ובקשר לשאלתך, הופעות שלמות של מייק אין אבל ישנם עשרות קטעי וידאו וקליפים מתועדים ונמכרים בצורת DVD בארץ. ניתן לרכוש בחנויות המוזיקה בארץ. בצרפת יש גם קלטות, אך את תשאל למשל בחנות המוסיקה "צליל" לדיוידי של מייק ברנט הנקרא "QUI SAURA"- רכשת רוח אמיתי. כי ב-DVD הזה ישנם 24 קליפים בצבעוני ובשחור לבן שבהם צולם מייק בצרפת שר את הגדולים משיריו. כמובן שיש גם את ה- DVD סרט "לס מואה טמה" בחנויות+ 4 בונוסים של קליפים שאחד מהם זה הקליפ שצולם בארץ בסינמטק- "ערב טוב". מאוד מומלץ למעריצי מייק ברנט
סיגל.

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לפורום של האחד והאחיד מייק ברנט הגדול מכולם בפורום זה תוכל למצוא את כל המידע על מייק שמי שירן מה שימך?

crazzywak

New member
תודה :)

שמי יקיר, אני בן 20, גר בפ"ת, מוסיקאי בעצמי (מנגן על גיטרה וגם אוהב לשיר ולחרטט על פסנתר) אני אוהב את מייק ברנט כבר הרבה זמן ושומע את השירים שלו בלי סוף.. אני לא מפסיק להנות ולהתרגש ממנו. יש לי דיסק שלו באוטו שפשוט לא יוצא משם...

M i k e s F a n

New member
למי מאיתנו אין דיסק של מייק באוטו

הרי אין על מייק וקולו.. פשוט תענוג להגביר בפול ווליום את "לס מואה טמה" כשאנחנו בכביש..
אני בת 21 ומעריצה את מייק כבר 3 שנים טובות, ולא מתחרטת על היום שהכרתי אותו דרך הסרט של ארז לאופר (שהתארח כאן בעבר בפורום) כל אוהבי מייק בראנט מגיעים בזמן מסוים אל הפורום ומופתעים לראות את גודל ההערצה כלפיו גם לאחר 32 שנה שהוא נפטר
ניסית פעם לנגן שיר שלו

crazzywak

New member
מייק הגדול

בהחלט... אני מנגן את Laisse Moi T'aimer כמעט כל פעם שידי נופלות על הפסנתר, שיננתי את כל המילים למרות שאני לא יודע צרפתית... אני אוהב כל שיר שלו ששמעתי אך לא קל לנגן את שיריו מפני שרובם ככולם דורשים יכולות קוליות גבוהות וגם טווח מאוד גדול. אז חוץ מהשיר שציינתי לעיל אני לא יודע לנגן עוד שירים (גם העובדה שאני לא יודע צרפתית לא בדיוק מקלה על העניין) אבל אני בטוח שאני אמצא את עצמי משנן את השירים שלו בבוא היום... She's my life שיר גדול.. Felicita גם שיר ענק... Holly holly... A corps perdu... Sans amis... Au pays de ma maison... אני יודע שאני נסחף פה אבל אני פשוט נמס לקולו...

M i k e s F a n

New member
ליקיר ../images/Emo24.gif

אני גם מאוד רציתי ללמוד גיטרה, ואפילו קניתי אחת קלאסית לפני 4 שנים... ועכשיו היא סתם עומדת לה
זה תענוג לנגן ולשמוע את צלילי שיריו של מייק בוקעים מהגיטרה...
אתה מכיר את כל שיריו? She's My Life הוא גם אחד מהאהובים עלי מכל שיריו של מייק ברנט, אולי זה בגלל שמייק עצמו כתב והלחין
וזה בסדר, זה המקום הנכון להיסחף בכל מה שנוגע למייק...
תענוג לקרוא את מה שאתה מרגיש! שתהיה לך ולכל חברי הפורום שבת שלום ומבורך! סיגל..

crazzywak

New member
שירים של מייק

אני מכיר את רובם. אני לא חושב שאני יכול לומר שאני מכיר כל דבר שהוא אי פעם הקליט... למרות שהייתי שמח להגיד את זה. יש הקלטות נדירות שלו חוץ מהאלבומים המוכרים? מעניין.

M i k e s F a n

New member
יש הקלטות נדירות!

את את מייק שר "דבר אלי בפרחים" בעברית.. "ערב של שושנים"\ "זמר של אהבה" עם ננה מושקורי הקלטות של מייק נער מקליט את עצמו שר באיטלקית Ciao Amore, Malguena ו- Summertime בגירסאות משלו.. הקלטות מהופעות בצרפת שר את "My Prayer" למשל.. הקלטה של מייק וכריסטוף שרים את "Aline" יחד.. תכניות רדיו שהוקלטו בארץ בשנים האחרונות.. קליפים נדירים וכדומה... כל מיני דברים שצצים מהבוידן של אחיו של מייק או ממעריצים באירופה על כול אלה עברנו והתרגשנו בפורום, רק תבקש ו....
נ.ב יש לך קשר למיכל ברבי ז"ל?

crazzywak

New member
שירים נדירים

לא, מי זאת? (ולמה חשבת שיש לי קשר אליה) אני מבקש לבקש את הקליפים וההקלטות הנדירות שדיברת עליהם... ותודה רבה!

למעלה