סרטים על ריקוד

gitgit

New member
סרטים על ריקוד

היי, קודם כל יש לכם אחלה פורום,מאוד נהנתי לדפדף בו. דבר שני, הייתי רוצה לפתוח שרשור על סרטים שקשורים לריקוד (לא בהכרך דוקומנטריים) שהייתם ממליצים לראות/שאתם מאוד אוהבים. תודה,

הסרט הריקוד הכי טוב...

מרכז הבמה ..ללא ספק...(CENTER STAGE) חבל שאין תחרות ומגוון בסרטי מחול ..מאוד חבל.. יש את שחקי אותה מותק.. יש את עת לרקוד.. יש עוד מלא שאני לא מכיר..חח..אני בטוח...

נעה PJ

New member
יש כל מיני סרטים קלאסיים כמו -

שורת המקהלה, all that jazz , fame, ויש סרט של MGM שעוקב אחרי תולדות המחול האומנותי הבימתי שגם מאוד מעניין. יש גם "רקדני הפלדה" שזה פחות ריקוד ויותר סרט עלילתי אבל יש שם קטעים מדהימים של סטפס. באמת חבל שלא עושים הרבה סרטי ריקוד מושקעים גם היום.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifללא ספק, את מרכז הבמה

הכי אהבתי

n o a k

New member
סרט ריקוד הכי טוב

הסרט ריקוד הכי טוב זה "עת לרקוד" הוא כל כך מלווה ברגשות שאין במרכז הבמה למרות שבמרכז הבמה מראים את כל הבעיות שיש לרקדנים וכמה קשה להם בחיים "עת לרקוד" מבוסס על סיפור אמיתי מאוד מומלץ לראות אותו

F U N K Y GLOW

New member
"מותק"../images/Emo60.gif

זה סרט יפעעע עם ג'סיקה אלבה .. ו..אממ....ריקוד צמוד ..שקיבל ביקורות רעות אבל אני ראיתי וממממש אהבתי !!

Elik Belik Bom1

New member
!!!!!

הסרט המדהים ביותר על ריקוד (והסרט המדהים ביותר בכלל) : מרכז הבמה, center stage!! גם ריקוד צמוד מדהים! ושחקי אותה מותק נחמד...

netushit

New member
שליי...

האהובים שלי הם שתיים!! או שניים לא משנה חח.. you got served הראשוןןן והמדהיםם הכי בעולם... והשני honey אצלנו נקרא שחקי אותה מותק!... פשוט מושלמייםםםםם...

Night-Girl

New member
היי

מצטרפת לפורום
אני יותר אוהבת סרטים של ריקודים לטיניים וסלוניים סלסה- הצרפתי והאמריקאי מועדון הריקודים ריקוד מושחת

אורטה

New member
יש עוד סרט מצויין...

קוראים לסרט רידוק צמוד והוא ממש ממש מצויין מומלץ בחום

splashi

New member
וואי מרכז הבמההה

אני כל כך אוהבת את הסרט אותו חח ראיתי אותו 30 פעם בערך ואני ממש ממש לא מגזימה.. אני יודעת מלא מהריקודים בעל פה הוא כל כך יפהההה

Black Star

New member
Center Stage - ללא ספק...

אחד הסרטים האהובים עליי. אני יודעת בערך את כולו בע"פ (טקסטים וכמובן את הריקודים...). סרט פשוט מדהים. העלילה היא רק התירוץ להראות את הריקודים, והחזרות, והחיים האמיתיים של רקדנים. והעובדה שפעם ראשונה בערך השחקנים הראשיים הם גם רקדנים מקצועיים ומפורסמים כל כך מוסיפה, כי זה באמת "מבפנים".

למעלה