סרטים להורדה

סרטים להורדה

שלום..אני מחפשת שמות של סרטים לכל המשפחה, שיעזרו לנו להעביר את הקיץ החם והלילות עם השיממון שיש בטלויזיה.(אין לנו כבלים) ילדי הם מתבגרים ,אז כל מה שיכול להתאים...אשמח מאוד.
תודה ויום נפלא

ButtercupA

New member
רעיון נחמד לעשות רשימה כזו

אני מאוד אוהבת את הסרט "הנסיכה הקסומה", ויש סרט שנחשב כסרט באותו סגנון ונקרא"אבק כוכבים"
http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=2292
בביקורות את יכולה לראות התלהבות של בני נוער מהסרט הזה.
סרט עכשוי יותר הוא "מחוברים לחיים", כל מי שראה מאוד התלהב.
http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?mid=3557

זה מה שיש לי כרגע, המוח שליקצת "מיובש" הבקר.

3תיתי

New member
school of rock

סרט חמוד לגמרי על מורה מחליף בבית ספר "עלית" שמחליט ללמד את הילדים רוק!

XמXלה

New member
חיילי צעצוע

סרט אמנם ישן אבל יצא לנו לראות אותו כמה פעמים. מומלץ

חבורת טרוריסטים דרום-אמריקאים משתלטת על פנימיית נערים יוקרתית ודורשת לשחרר את אביו של ראש הכנופיה. הם לא לקחו בחשבון קבוצת נערים אמיצים וחצופים בהנהגת שון אוסטין, לימים ההוביט, וחברו וויל ויטון, לימים ווסלי קרשר (מסע בין כוכבים) שיעשו כל מה שביכולתם לסכל את תוכניותיהם.

נומלה

New member
אצלנו כל שנה לפחות פעם אחת

יש מרתון שר הטבעות.
בנוסף סרטי פעולה וגימס בונד הולכים טוב גם.

ButtercupA

New member
יש את זה גם ב YES

ראיתי לפני שבוע את "אחוות הטבעת".
סרטים נהדרים.

סרטים

הייתי מתחלקת עם סרטים שאהבתי בגילם. למשל, זכור לי "מועדון ארוחת הבוקר", "אני והחבר'ה". לא כתבת אם יש לך בנים או בנות. או לפחות אני אינני יודעת. וגם לא את הגילאים המדוייקים של הילדים. אבל, "מלחמת הכוכבים" כל הסדרה. ואגב, מה עם סדרות בטלוויזיה? למשל "איים אבודים", או "קרובים קרובים". סרטים על בעלי חיים תמיד טוב. יש סרט מדהים על זברה שמאמינה שהיא סוס שכחתי כרגע את שמו. והסרט על החזיר וולט דיסני. חס וחלילה לא מדובב. שרק! בקיצור, עשית לי חשק. איפה הפופקורן?

אי.טי.

מה בקשר לסרטים עם חומר למחשבה: כוחו של הרגע, תעביר את זה הלאה, המרדף לאושר ? סרטיי ריקוד: שיגעון המוסיקה, ממה מיה, פלאשדנס, ריקוד מושחט, תהילה (תזמיני אותי, אני באה עם הבת הקטנה ועם הפופקורן). לא מספיק לך ? יש כאן רשימות לחופשים נראה לי עד הגיוס שלהם ?
את יכולה גם ללכת לפי שחקנים: כל סרטיי ג'ניפר אניסטון (לילדה). כל סרטיי אינדיאנה ג'ונס - האריסון פורד (לילד). ואח"כ כל סרטיי ג'ורג' קלוני (בשבילך) ואם תגדילי לעשות כל סרטיי רוברט רדפורד (גם בשבילך). ואם הזכרתי אותו אז: זכרונות מאפריקה, כך היינו (אבל זה נראה לי יותר אמא - בת). מספיק ?

למעלה