סרטים כתומים

סרטים כתומים

אתמול שמתי לב שבנות בגילאי 13-16 בערך, הן היחידות שמחלקות סרטים כתומים- לא בנים או מבוגרים\מבוגרות. יש למישהו מושג למה?

hushhash

New member
זה לא נכון.

יש שעות שבהן באות קבוצות של נערות צעירות, יש שעות בהן מגיעים נערים ומבוגרים.

ד ר ו ר 1

New member
אם תסתכל ממש טוב

תראה שגם בצמתים המסוכנים ביותר, יש בין המחלקים, גם ילדות וילדים בילאי 7-10, שלא מסוגלים, מן הסתם, אפילו לענות למה הם עומדים שם בכלל, ולמה הם שונאים את אריאל שרון.

ערב רב

New member
אגב, זה מזכיר לי הפגנה נגד הגדר

כאשר הובאו ילדים רכים להפגין מול ביהמ"ש העליון.

כמדומני גיל המינימום הוא

בגרות. ותזכיר לי מה גיל המינימום בשינאת חינם?

doresh shalom

New member
לא ימנעו ../images/Emo41.gif

מאותו אדם להשתתף בפעילויות, אבל כל אחד שהוא מתחת לגיל/כיתה המינימלית או מעל לגיל/כיתה המקסימלית לא יוכל לבחור להבחר בתנועה.

hushhash

New member
האמת, אני מכירה מישהו שרצה להצטרף

בכיתה ו, ואמרו לו שהוא לא יכול. כשהוא היה בכיתה ז כבר היה את נוער חד"ש, ואז הוא הצטרף אליהם...

בכיתה ו'?

איך למישהו יש בכלל איזשהי תודעה פוליטית בגיל כזה? ועוד תודעה כזאת פרוגרסיבית ולא מקובלת? (ולא, אל תגידו שזה אותו הדבר עם ילדי המתנחלים. אצלהם הכל מעוצב לנוחיותם כך שהם לא יצטרכו לבחור דת, דעות, צד פוליטי ויחס כלפי זרים. בית הכנסת ובית הספר הוא אותו מקום, כך שזאת לא ממש תודעה פוליטית.)

Fleddermaus

New member
אפ אפ אפ! ../images/Emo119.gif

לכל אחד יש את הגיל שלו. אני ניסיתי להצטרף לנוער מרצ לפני בחירות 99. אמרו לי שאני צעיר מדי, נעלבתי נורא...

doresh shalom

New member
גם אני ../images/Emo41.gif

וניסיתי גם ללתכ לנוע העבודה, אבל גם שם הייתה מגבלת גיל. לכן, השגתי המון סטיקרים והלכתי לחלק בום הבחירות באופן עצמאי (עם עוד חבר שגררתי, שלא הבין כ"כ מה אני רוצה ממנו).

doresh shalom

New member
*ללכת *לנוער *ביום ../images/Emo41.gif

ואם כבר זה להצטרף ולא ללכת, אבל לא נורא.

doresh shalom

New member
כן ../images/Emo41.gif

הייתי בן 9, ופשוט חיפשתי תנועת נוער שמאלית שאכל לפעול בה, אז הייתי מוכן לפשרות
, מה גם שאני בספק את ידעתי אילו הבדלים יש בין נוער מרצ לנוער העבודה או בין מרצ לעבודה.

למעלה