סרטים יפניים

Rice Ball

New member
סרטים יפניים

יום חמישי 7/7/05:
"המסע המופלא" (SPIRITED AWAY) בשעה 17:12 בערוץ YES 2. אגדה המספרת את סיפורה של צ`יהירו, ילדה בת 10, הלכודה בעולם רוחות מוזר. עליה לשחרר את עצמה ולהחזיר את משפחתה לעולם שבחוץ. במאי:היאהו מיזאקי. (יפן2001).
יום שישי 8/7/05:
"המסע המופלא" (SPIRITED AWAY) בשעה 07:49 בערוץ YES 2 (תקציר למעלה)
"יום ראשון 10/7/05:
"הצלופח" (UNAGI) בשעה 03:22 בערוץ HOT סרטים. גבר ממעמד הפועלים שרצח את אישתו, משתחרר מהכלא שהוא מסוגר בעצמו, פותח מספרה ומציל אישה מהתאבדות. עם: קוז'י יאקושו, מיסה שימיזו. בימוי: שוהיי איממורה (יפן 1997).
יום שני 11/7/05:
"הסמוראי האחרון" (LAST SMURAI) בשעה 22:00 ערוץ HOT ACTION. קצין אמריקאי שנשלח ליפן כדי לעזור בדיכוי מרד הסמוראים, נשבה בידיהם. כתוצאה מהמפגש עמם, הוא עובר מהפך ומסייע להם במלחמתם. עם: טום קרוז, קן וואטנאבה. בימוי: אדוארד זוויק (יפן/ארה"ב 2003)
"הצלופח" (UNAGI) בשעה 04:31 בערוץ HOT סרטים (תקציר למעלה).
יום שלישי 12/7/05:
"מלחמות הסאקורה" (SKURA WARS) בשעה 08:15 ערוץ HOT ACTION. בשנת 1919 מותקפת יפן על ידי כוחות רשע. קבוצת נשים צעירות בעלות כוחות על טבעיים נשלחות להדוף את התוקפים, בעזרת כלי נשק מיוחדים. בימוי: טושיה שינוהרה (יפן 1997). ש.ח. באותו יום בשעה 14:35.
"הסמוראי האחרון" (LAST SMURAI) בשעה 16:05 בערוץ HOT ACTION. (תקציר למעלה).
"גחליליות:נהר של אור" (FIREFLIES: RIVER OF LIGHT) בשעה 20:15 בערוץ HOT PRIME. מורה צעיר שמעוניין ללמד את ילדי כיתתו בצורה מעט שונה מהמקובל, נאלץ להיאבק נגד מערכת החינוך היפנית השמרנית. עם: טקויה אסאדה, קירין קיקי. בימוי: הירושי סוגווארה (יפן 2003).
"אבודים בטוקיו" (LOST IN TRANSLATION) בשעה 23:08 בערוץ YES 1. במלון מפואר בטוקיו, מתפתחת מערכת יחסים מיוחדת, בין שחקן ידוע שהגיע לצלם סרט פרסומת לרעייתו הצעירה של צלם הטרוד בעבודתו. עם: ביל מאריי, סקרלט ג'והנסון. בימוי: סופיה קופולה (ארה"ב/יפן 2003)
יום רביעי 13/7/05:
"גחליליות: נהר של אור" (FIREFLIES: RIVER OF LIGHT) בשעה 10:50 בערוץ HOT PRIME (תקציר למעלה).
"אבודים בטוקיו" (LOST IN TRANSLATION) בשעה 08:26 ושידור נוסף בשעה 14:45 בערוץ YES 1 (תקציר למעלה)
"הנסיכה מונונוקי" (PRINCESS MONONOKE) בשעה 18:59 בערוץ YES 2. לוחם אמיץ יוצא למצוא מרפא, לאחר שנפצע בידי שד יער, ונקלע לקרב בין 2 קבוצות בני אנוש יריבות ואלי יער הלכודים ביניהן. בימוי: הייאו מיאזאקי (יפן 1997). צפייה נעימה

neko

New member
../images/Emo45.gif בייחוד המסע המופלא (מעולה!)

Rice Ball

New member
המסע המופלא פשוט מקסים!

שהלכתי לראות אותו בקולנוע הייתי לבד באולם משלי וזה היה כזה כיף!

Tenguy

New member
../images/Emo45.gif המון תודה ..

מעניין אם יש אפשרות להציב לוח שנה חודשי, ולכתוב שם במרוכז את האירועים שמעניינים אותנו, במקום ללכת לאיבוד בכל ההודעות והשירשורים... לוח שנה חודשי יפשט לנו את החיים בחיפוש אחר המידע, לא ?

neko

New member
לא מוכרת לי אפשרות כזאת, אבל

כדוראורז יכולה לכתוב בכותרת לאילו ימים היא מתייחסת, ואז יהיה קל למצוא. מכיוון שממילא הארועים המעניינים בד"כ ידועים רק כשבוע מראש, אין ממש משמעות ללוח שנה מסודר. עוד רעיון - אפשר לרכז את כל ההודעות על ארועים תחת הודעה מרכזית אחת, ואני יכול לדאוג לשמור אותה בעמוד הראשון כל הזמן.

Rice Ball

New member
../images/Emo6.gif

יש לך חיבה מוזרה לניק שלי. בכל אופן שמי עינת, נעים מאוד

שרית(^_^)

New member
../images/Emo32.gif אפרופו ניקים

אני מתנצלת מראש על ההערה, אבל הייתי חייבת, כי זה צורם לי כבר הרבה זמן
כל הזמן נורא מוזר לי ש-neko הוא בעצם בחור, כי ביפנית לניק הזה יש קונוטציה נשית די חזקה. כלומר, סביר שבחור יפני לא היה בוחר בניק כמו neko. האמת היא שהקונוטציה היא לא סתם נשית, אלא אף "גרוע" מכך... בסלנג יפני "עליז" הדמות ה"נשית" אצל זוגות לסביות נקראת neko (מקביל בעברית ל"פמית").

שרית(^_^)

New member
מצאתי אפילו Reference ../images/Emo13.gif

Faggot Okama An effeminate homosexual is "neko." Neko means cat in Japanse. This word may also also mean a femme dyke. Neko yaru, or "doing cat" is a synonym for gay sex, or sometimes kinky sex between hets. http://www.asstr.org/~cobalt_jade/INFO/Japslang.html Neko (ネコ) Literally "cat" (and sometimes written with the kanji for cat, though more often in katakana, as above), this word refers to the bottom, or passive/receptive partner, especially in anal sex. The etymology is unclear. In current use. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_Japan​

neko

New member
../images/Emo6.gif משעשע, אם כי מטריד ../images/Emo4.gif

הכינוי התחיל מ-BAKA NO NEKO, אך קוצר...

Tenguy

New member
נקו, יש לך קעקוע של הסימנית "חתול"?

סתם מעניין, כי בדיוק למדתי לפני שלושה שבועות לכתוב את הסימנית הזאת בשעור של קליגרפיה יפנית (אצל אישיאיי-סאן קזואו).

neko

New member
זה אפילו ורוד ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

CountDust

New member
בהחלט משעשע ../images/Emo13.gif

אני רק תוהה כמה גברים ישראלים חסונים ומאצ'ואיסטים מסתובבים עם קעקוע ענק של neko

Emiko

New member
תודה רבה!!! ../images/Emo140.gif

הפינה הזאת שלך ממש עוזרת לי!!!!

Emiko

New member
ראיתי כבר את הסרט: ממליצה ממליצה

ושוב ממליצה לראות אותו!!!!!!!!!

../images/Emo178.gifאוף!צריכה עזרה, ממוח ערמומי..

אני מאוד רוצה ללכת לראות את הסרט, בקולנוע, כפי שנראה לי שמגיע לו, אבל אף אחד לא מוכן להצטרף אלי! כל מי ששומע שזה סרט ביפנית ישר מגיב ב: "יפנית?? מה פתאום, זה לא לילדים?" או "סרט יפני? שהוא לא הנטאי? יש דבר כזה? לא, לא נראה לי שבא לי..." חוץ מהאופציה הברורה והמתבהרת שאני כנראה אלך אליו בדד, יש למישהו רעיונות איך משכנעים אנשים צרי אופקים קמעה לנסות משהו קצת שונה? מי שראה אותו-נראה לכם שאנשים שאין להם שום ענין במה שקשור ליפן (אפילו לא באנימות) יכולים להנות מהסרט הזה?

neko

New member
אפשר להתארגן כמה חבר'ה מהמכון,

יכול להיות נחמד (רציני)
לגבי לשכנע אנשים - לא יודע, עד היום מעולם לא הצלחתי לשכנע מישהו לבוא לקונג-פו, (אפילו לא אותך
), אז אני לא יודע איך עושים את זה. את המסע המופלא ראיתי עם חבר שלא אוהב אנימה באופן עקרוני, והוא דווקא לא התלהב מהסרט. אני לא חושב שהוא ירצה לבוא איתי לחדש (למרות שהוא מאד אוהב דיסני
).

למעלה