סרטים חזקים !!!!!!!

EXTENSION

New member
שם אחד-JET LI

קודם כל נעים להכיר את כולכם , אבל אני חייב לציין שאחרי ברוס לי בשנות השבעים מטריקס באמצע שנות התשעים הגיע הסטאר הבא . אין כמו JET LI הסרטים שלו משלבים יכולות לחימה מדהימות אם חידושי הטכנולוגיה היפים ביותר שראיתי בחיים במיוחד THE ONE למי שיצא לו לראות . כמו כן בלייד 2 ממש יפה אם קרב מגע מלא עם פעלולים מדהימים שווה ביותר .

קציצון

New member
מה??????????????????

חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי אחד סרט ממש מדהים מה אני אגיד לך כמה קרבות היו שם אחד וגם הוא לא ממש יפה. לנסות לחקות את מטריקס ולנסות לעשות סרט עמוק ובסוף יוצא כל כך גרוע הדבר היחידי בסרט שיפה שהוא עושה פאק מאי אבל בקושי יש קרבות העלילה אפילו גרוע לסרטי קונג פו ציון 0.5 דבר שני ג´ט לי בא הרבה הרבה הרבה הרבה לפני מאטריקס משהו כמו 15 שנה לפני וכ´ט לי באמת תותח אבל הסרטים האחרונים שלו כל כך גרועים נשיקת הדרקון והאחד חפש בבלוקבאסטר היו זמנים בסין זו הגירסה הפחות יפה אבל עדין נראה לי שתתחיל להבין מה זה סרט טוב

הייתי בטוח שאני היחיד שראה את זה

הוא באמת הצליח להעביר יפה את שינויי הכיוון והזרימה של פה קואה לעומת הלינאריות והמיקוד של שינג אי.

EXTENSION

New member
אתה מדבר שטויות בשרשרת

קודם כל תחסוך ממני את ההתנשאות שלך , אני יודע שלג´ט לי היו סרטים יפים גם בסין הראו כמה מהם בAXN ויצא לי לראות אותם אבל אני אגיד לך שאין תחליף לטכנולוגיית ההאטה שמראה את הקרב בזוויות יפיפיות עזוב אותי מהבולשיט של הקלאסיקות הסרטים שלו ובמיוחד העלילה היו מצויינים וזו טיפשות לשייך פריצת דרך טכנולוגיה שהומצאה אמנם במאטריקס אבל כל סרט אומניות לחימה צריך לקחת את השיטה הזו היא פשוט עושה את חווית הצפייה להרבה יותר יפה . בינתיים לך תיראה את ENTER THE DRAGON והסנדק מפקין עם ג´קי צ´אן החמר אבל אני עדיין חושב שאין תחליף לדור הסרטים החדש ו THE ONE הוא הסרט הכי פחות מוערך ולא בצדק לדעתי . גם בלייד זה סרט ענק אבל אתה בטח מעדיף לראות את ברוס לי ( המצויין אומנם) נלחם בקרים עבדול ג´אבר שהוא כידוע המומחה הגדול ביותר לאומניות לחימה -חחח.

חבר´ה: זה לא שוק. תשמרו על פאסון

ובנימה עניינית: השאלה מה אנו רוצים לראות: שואו מגניב, או לחימה הקרובה מה שיותר לדבר האמיתי ... אם התשובה היא שואו, הרי שסרטי ברוס לי הישנים הם "קלאסה" וסרטי ג´ט לי החדשים הם באמת חזיון... לעומת זאת: הסרטים הללו, משפקים את עולם אומנויות הלחימה, בערך כמו שסרט פורנוגרפי משקף סקס אמיתי. היינו רוצים (או לא ... )! פעם אחרונה שבדקו, אי אפשר היה לחמוק מכדורים שנורו וקשה להתעופף באוויר אלא אם אתה נלחם על הירח בחוסר כבידה ... ודרך אגב: קארים התאמן ברצינות רבה אצל ברוס ב- JKD, והעיד עליו ברוס בעצמו ש מ א ו ד קשה להתמודד מולו ...

קציצון

New member
ראיתי את הדרקון

דבר שני מה טכנולוגיה האטה עשתה את זה עוד יותר מטומטם בעמצה הסרט הוא עוצר המצלמה עושה סיבוב כמובן הוא בועט בו שובר לו את כל העצמות זה כל כך בולשיט ולא יפה לך תראה אז מורטל קומבאט יש שם גם קסזמים אנשים נהפגים לקרח או וואלט דיסני נמרים מדברים ויש שדים שנותנים שלוש משאלות זה לא סרט אומנויות לחימה זה סרט מטומטם אם אתה מתלהב מההאטה שים על כל סרט סלאו מושן זה כל כך בולשיט

ואם נמשיך ברצינות - סרטים זה בידור

יש סרטי תעודה. הם לא הסיבה שאני מגיע לקולנוע. אני מגיע לקולנוע בידיעה ברורה שמה שאני מקבל זה אשליה - וכאן המעטפת בפירוש חשובה כמו (אם לא יותר) מהתוכן. סרט שאני רואה על מנת להנות שעה שעתיים, אינו סרט שאני מצפה ממנו למסר עמוק. לא תמיד, בכל אופן. החזיון בהחלט חשוב לי גם אם כל קשר בינו למציאות מקרי בלבד.

shalom75

New member
אני חולק - מסרטים ניתן ללמוד המון

מכיוון שסרטים אשר בהם משתתפים אמני לחימה ידועים ניתן להריץ קדימה ואחורה כמה פעמים וללמוד תנועות ספציפיות ותאמינו לי זה עוזר מאוד, ברוב המקרים, פרט לחלק של הבידור לדוגמה מהסרט the one הצלחתי להבין וללמוד כמה תנועות חדשות ולשפר כמה תנועות ישנות.

shalom75

New member
אני חולק עלייך במקרה זה

מכיוון שסרטים אשר בהם משתתפים אמני לחימה ידועים ניתן להריץ קדימה ואחורה כמה פעמים וללמוד תנועות ספציפיות ותאמינו לי זה עוזר מאוד, ברוב המקרים, פרט לחלק של הבידור לדוגמה מהסרט the one הצלחתי להבין וללמוד כמה תנועות חדשות ולשפר כמה תנועות ישנות.

כדי ללמוד אני שואל את המורה שלי

כמו כן יש קלטות הנוצרות במיוחד לצורך לימוד ותרגול. ניתן לערבב שימחה וששון, כמובן, אבל זו אינה הסיבה העיקרית שאני צופה בסרטים.

ofir_y

New member
שאלה חשובה!

איפה ניתן כיום להשיג\להשכיר\לרכוש את הסרטים שאתם מדברים עליהם?

Ktgw

New member
הרבה מקומות - כנס לכאן

יש 2 מקומות עיקריים : 1. האוזן השלישית בת"א. 2. www.amazon.com

Ktgw

New member
בעקבות בערך 100 e-mail´s שימו לב !!

Jet Li Filmography =----------------= 1982: Shaolin Temple 1984: Kids From Shaolin 1986: Martial Arts of Shaolin 1988: Born to Defense 1989: Dragon Fight 1991: Once Upon a Time in China 1992: The Master Swordsman II Once Upon a Time in China 2 1993: Fong Sai Yuk aka The Legend Last Hero in China aka Deadly China Hero Fong Sai Yuk II aka The Legend II Tai Chi Master aka Twin Warriors Kung Fu Cult Master aka Lord of the Wu Tang Once Upon a Time in China 3 1994: Fist of Legend New Legend of Shaolin aka Red Dragon Bodyguard From Beijing aka The Defender 1995: My Father is a Hero aka The Enforcer High Risk aka Meltdown 1996: Dr. Wai in the "Scripture with no Words" Black Mask 1997: Once Upon a Time in China & America 1998: Hitman Lethal Weapon 4 Black Mask - US version 2000: Romeo Must Die 2001: Kiss of the Dragon The One 2002: Hero 2002: Cradle to the Grave

צילו של השוגון

סרט אומנויות לחימה קלאסי, המשלב בתוכו אומנויות סיניות ויפניות עם הרבה דם. וכמובן חמשת סרטיו של ברוס לי, שלדעתי אף אחד לא הצליח לחכות את הרצח בעיניים שלו. סרטים נבחרים של ג´קי צ´אן - drunken master, young master

Amir900

New member
ואיך לא עם המספר 1 !!!

Jet Lee מס´ 1 בנשק קטלני 4 וברומיאו חייב למות.

למעלה