סרטים ב IPAQ

werewolf8

New member
סרטים ב IPAQ

שלום לכולם! רציתי את עזרתכם בנושא הצגת סרטים בIPAQ 3950. יש לי את הכרטיס של טושיבה 2GB ואני מנסה כבר זמן מה להטעין לתוכו סרט ,המכווץ באמצעות תוכנת ה DIVX -אך כל זאת ללא הצלחה עד כה. פרטים מקדימים: 1. מכשיר IPAQ 3950. 2. כרטיס 2GB של טושיבה. 3. עריסה. 4. מחשב נייד של DELL עם 2 חריצי SD. 5. הקובץ המדובר "שוקל" כ700 MB. ניסיתי עד כה את שתי הדרכים הבאות: א. לנסות להוריד ישר למכשיר, תוך כדי סינכרון.-הבעיה היא שבשלב מסוים,לאחר כ8 דקות- תוך כדי התאמת הקובץ לתוכנת הDIVX בIPAQ ,התהליך מתחיל מההתחלה וחוזר חלילה.(לאחר כ15 דקות איבדתי תקווה) ב. הדרך השניה היתה, להכניס את הכרטיס של טושיבה ישירות למחשב הנייד. במצב כזה העברת הנתונים היתה מהירה יחסית, אך כאשר ניסיתי להפעיל את הקובץ במכשיר -המכשיר נתן הודעת שגיאה(כי לא היתה התאמה של הקובץ לשידור באמצעות תוכנת הDIVX של ה IPAQ) שאלתי אם: 1. מישהו ממכם נתקל בתופעה הזו? 2. האם יש לכם פתרון למצב? 3. האם(וזה מתקשר לשאלה השניה)יש דרך "להסב" את הקובץ, כך שתוכנת ה DIVX במכשיר, תזהה אותו? מצפה לתשובתכם, תודה מראש דקל. [email protected] שלום לכולם. רציתי את עזרתכם בנושא הצגת סרטים בIPAQ 3950. יש לי את הכרטיס של טושיבה 2GB ואני מנסה כבר זמן מה להטעין לתוכו סרט ,המכווץ באמצעות תוכנת ה DIVX -אך כל זאת ללא הצלחה עד כה. פרטים מקדימים: 1. מכשיר IPAQ 3950. 2. כרטיס 2GB של טושיבה. 3. עריסה. 4. מחשב נייד של DELL עם 2 חריצי SD. 5. הקובץ המדובר "שוקל" כ700 MB. ניסיתי עד כה את שתי הדרכים הבאות: א. לנסות להוריד ישר למכשיר, תוך כדי סינכרון.-הבעיה היא שבשלב מסוים,לאחר כ8 דקות- תוך כדי התאמת הקובץ לתוכנת הDIVX בIPAQ ,התהליך מתחיל מההתחלה וחוזר חלילה.(לאחר כ15 דקות איבדתי תקווה) ב. הדרך השניה היתה, להכניס את הכרטיס של טושיבה ישירות למחשב הנייד. במצב כזה העברת הנתונים היתה מהירה יחסית, אך כאשר ניסיתי להפעיל את הקובץ במכשיר -המכשיר נתן הודעת שגיאה(כי לא היתה התאמה של הקובץ לשידור באמצעות תוכנת הDIVX של ה IPAQ) שאלתי אם: 1. מישהו ממכם נתקל בתופעה הזו? 2. האם יש לכם פתרון למצב? 3. האם(וזה מתקשר לשאלה השניה)יש דרך "להסב" את הקובץ, כך שתוכנת ה DIVX במכשיר, תזהה אותו? מצפה לתשובתכם, תודה מראש דקל. [email protected] שלום לכולם. רציתי את עזרתכם בנושא הצגת סרטים בIPAQ 3950. יש לי את הכרטיס של טושיבה 2GB ואני מנסה כבר זמן מה להטעין לתוכו סרט ,המכווץ באמצעות תוכנת ה DIVX -אך כל זאת ללא הצלחה עד כה. פרטים מקדימים: 1. מכשיר IPAQ 3950. 2. כרטיס 2GB של טושיבה. 3. עריסה. 4. מחשב נייד של DELL עם 2 חריצי SD. 5. הקובץ המדובר "שוקל" כ700 MB. ניסיתי עד כה את שתי הדרכים הבאות: א. לנסות להוריד ישר למכשיר, תוך כדי סינכרון.-הבעיה היא שבשלב מסוים,לאחר כ8 דקות- תוך כדי התאמת הקובץ לתוכנת הDIVX בIPAQ ,התהליך מתחיל מההתחלה וחוזר חלילה.(לאחר כ15 דקות איבדתי תקווה) ב. הדרך השניה היתה, להכניס את הכרטיס של טושיבה ישירות למחשב הנייד. במצב כזה העברת הנתונים היתה מהירה יחסית, אך כאשר ניסיתי להפעיל את הקובץ במכשיר -המכשיר נתן הודעת שגיאה(כי לא היתה התאמה של הקובץ לשידור באמצעות תוכנת הDIVX של ה IPAQ) שאלתי אם: 1. מישהו ממכם נתקל בתופעה הזו? 2. האם יש לכם פתרון למצב? 3. האם(וזה מתקשר לשאלה השניה)יש דרך "להסב" את הקובץ, כך שתוכנת ה DIVX במכשיר, תזהה אותו? מצפה לתשובתכם, תודה מראש דקל. [email protected]

HackMachine

New member
תראה לפי מה שאני מבין

הצלחת בסופו של דבר להעביר את הקובץ.. אז אני אתעלם מהחלק הזה כי אין לי מושג מה לא בסדר בהעברה דרך ה PPC. אני משתמש בקיבוץ של מיקרוסופט בשביל לצפות בסירטונים דרך הPPC. לא ניסיתי DIVX האמת כי לא מצאתי תוכנה שסיפקה את הצרכים שלי לצפיה נורמאלית. אבל אני יציע לך דרך חלופית אם אתה לא מצליח להריץ DIVX. אתה יכול להמיר את הקובץ לפורמט WMV. אפשר לעשות את זה עם התוכנה WINDOWS MEDIA ENCODER. תחפש את זה באתר של מיקרוסופט, הם נותנים אותה בחינם לפי מה שאני יודע. אתה גם יכול להוריד משם כוונים מתואמים ל PPC במקום להתחיל לשחק עם הכוונים בעצמך. בכל מקרה אני לא ממליץ להריץ קובץ DIVX כמו שהוא בגודל שמתאים ל PC.. אל תשכח שיש לך רזולוציה הרבה יותר נמוכה ב PPC אז חבל על המקום שזה תופס. כמו כן זה גם מעיק על המכשיר להריץ קובץ כבד כל כך... אולי זאת גם הבעיה? אני לא חושב אבל זאת אפשרות נוספת לבעיה. מקווה שעזרתי.. איכשהו

castroman

New member
או ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

שתמיר את הקובת לMPEG בעזרת אדובי Premiere ותראה בעזרת POCKET TV...
החינמית

ron20

New member
שאלת 3 פעמים אז אני חייב לענות ...

יש 3 אופציות טובות לדחיסת וידאו – WMV, Real , DivX. לא שכחתי את ה mpeg הישן והטוב - הוא פחות דחוס. ההבדלים בין שלושת הקבצים אינם משמעותיים מלבד היתרון של תמיכה מובנת ב WMV כלומר – השניים האחרים דורשים player. בעקרון מתקיים יחס ישר בין רמת דחיסה לבין ניצול משאבי מערכת, כלומר ככל שרמת הדחיסה גבוהה יותר הפעלת הקובץ תגזול יותר משאבי מערכת (CPU, זיכרון, זיכרון מסך וכו). אמנם ה 3950 הוא הפוקט החזק ביותר כיום, אולם הוא עדיין מכשיר "חלש מאד" ביחס ל PC ממוצע ולכן לא כל מה שרץ ב PC ירוץ חלק ב IPAQ שלך. תהליך הפריסה בזמן אמת גוזל המון משאבים כך שגם אם הסרט ירוץ, לא בטוח שהוא ירוץ "חלק" וללא תקיעות. בשביל להגדיל את הסיכויים אני יכול להמליץ לך על כמה עקרונות: (נכונים לכל פורמט שתבחר) - גודל פריים: אין טעם להמיר וידאו ליותר מ 200X160~ תמיד אפשר "למתוח" בהפעלה - רמת דחיסה: לא יותר מ 256Kbps לאודיו ווידאו ביחד (בשקט אפשר גם פחות - DVD זה לא יהיה לא משנה מה תעשה) - גודל קובץ: שקול לפצל את הקובץ לכמה קבצים קטנים. בקיצור תהיה "קמצן" באיכות (וידאו וסאונד) בכל מקרה קשה להתענג על סרט IPAQ, עדיין תגלה שגם אחרי הדיאטה לא תראה הבדל גדול בתוצאות. בעצם כן - כי אולי סוף סוף תראה משהו...

Raa

New member
אתה צריך לקדד את הסרט שיתאים

לדעתי האיכות של ה wmv הרבה יותר טובה כשזה מגיע לIPAQ אבל אם אתה מתעקש על DIVX אתה יכול ללכת לקישור הזה ויש שם הסבר מפורט איך לקדד סרט כדי שירוץ בצורה אופטימלית על ה IPAQ

werewolf8

New member
תודה רבה

תודה רבה לכולכם, אני אנסה לקודד את הסרט ב - WMV אך ברשותכם, האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמבצעת פעולה זו? ובכלל איך עושים זאת? תודה מראש דקל נ.ב סליחה מראש על התקלה(-שאלתי 3 פעמים בהודעה אחת

HackMachine

New member
נו רשמתי!

WINDOWS MEDIA ENCODER של מיקרוסופט. זה עושה את העבודה יפה (האמת זאת הדרך היחידה שאני מכיר.. מיקרוסופט הוציעה זכויות יוצרים על הפורמט אז רק הם יכולים ליצור תוכנות שיקראו או יקודדו את הפורמט). אל תשכח להוריד את הקבצים של הכוונים המיוחדים ל PPC.. זה גם באתר שלהם וזה מומלץ כי זה מתאים את הסרט בדיוק כמו שצריך.

למעלה