סרטים בקידוד DIVX

Princess Grace

New member
סרטים בקידוד DIVX

לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים המקודדים בDIVX, הבעיה היא שכמעט ואין כבר סרטים שמקודדים במקודד הזה, או לפחות כאלה שאני יכולה למצוא בנט. אודה לכם אם תוכלו לתת לי קישורים לאתרים של טורנטים או אימיול שבהם יש גם קישורים לסרטי DIVX ולא רק XVID (ניסיתי להריץ סרט בקידוד XVIג בדיוידי אבל הוא לא זיהה אותו). המון המון תודה.

Y. Welis

New member
אפשר אבל זו עבודה.

מרבית כונני ה-DVD שקוראים DIVX יקראו גם XVID. עכשיו יש *דרך מסויימת* של קידוד ב-XVID שמייצרת קבצים שנראים בהם פחות טוב, אבל קשה לומר אם הדרך הזו נפוצה. כרגע להערכתי היא לא נפוצה מדי. נקוה שגם בגלל הבעיה הזו (שהוזכרה כאן מספר פעמים) המקודדים שממירים את הסרטים ימעטו להשתמש בשיטה הזו.

Ncoder

New member
אני מקווה יותר שהמתכננים ...

יבנו בקרוב מכשיר שתומך בכל הגדרה, מתחיל להימאס לי השיטה של TV-Out אבל אני לא אזניח אותה לטובת מכשיר שינגן טייטלים מסויימים שאפשר היה לקודד אותם בצורה האיכותית ביותר .

XVID ימשיך להיות נפוץ יותר ברשת

הסיבה פשוטה, זהו קוד פתוח שלא צריך לשלם עליו תמלוגים DIVX לעומתו, צריך לשלם עליו תגמולים לחברת DIVX הסיבה שהרבה DVD מהזולים לא קוראים את רוב הפורמטים של XVID זה שהם משתמשים במעבד פריסה זול אפילו כיום, כבר 3 שנים אחרי הופעת ה DVD הראשון האיכותי קורא DIVX מתוצרת KISS אין בשוק DVD קורא DIVX שקורא את כל הפורמטים האיכות של DVD שקורא DIVX נמדדת בתאימות, כמה מתוך עשרות הפורמטים שקיימים הוא מסוגל לפרוס כמובן שהיקרים יותר, בעיקר KISS, Pioneer ו XORO הם בעלי תאימות גדולה וקוראים כמעט הכל (גם אצלהם יש פה ושם סוגים מסוימים שיש להם בעיות איתם) אבל כל מי שקונה את המוצרים הסינים הזולים - ITT, LG , היונדאי, פרוסאונד, אפקס ודומיהם - לא צריך לצפות ליותר מדי, רמת התאימות בהתאם למחיר.....

Y. Welis

New member
אני מניח שהיצרנים מודעים למה שקורה

בשוק, ואם מספר הסרטים שיקודדו ב-XVID יעלה משמעותית על ה-DIVX (כמו שהמגמה מסתמנת כבר עכשיו), הם יעשו מאמץ להבטיח שהשבבים שלהם יקראו גם אותם ביעילות (אלא אם הם חוששים מתדמית לא חוקית ולכן מעדיפים להיצמד ל-DIVX ה'חוקית'). מכל מקום הגירסה הבאה של שבב הפיענוח (לא זכור לי שמו) כנראה תהיה יעילה יותר, וכך גם הנגנים שיתבססו עליו.

הגירסה הבאה של השבב של סיגמה 8620L

כבר יצאה ולדוגמא היא לא תומכת ב GMC (אבל כן תומכת ב QPEL) אבל נכון שהיא חזקה משמעותית מהגירסאות הקודמות של סיגמה גם השבב של צורן (ישראלי)לא רע אבל התותחים האלו לא מיועדים לשוק הסיני של יצרני אפקס / יונדאי / איטיטי / אל גי / וורטקס /יו פקס ודומיהם, כי הם לא יכולים להכניס חומרה יקרה כזאת למכשירים הזולים שלהם Divx 6 כבר בשער וכל ה DVD הישנים כנראה לא יקראו סרטים שיקודדו בו, שדרוג לא יעזור כנראה בגלל מגבלות חומרה

למעלה