סרטים בסאותפארק..

wast3d19

New member
סרטים בסאותפארק..

איזה קטעים מסרטים ראיתם בסאות?!? עכשיו היה שוב תפרק של ולמארט.. ושמתי לב לכמה סרטים כמו מטריקס עם הקטע של הארכיטקט ותסוף כשהם משדרים במורס איך להשמיד תוללמארט (היום השלישי) עוד סרטים בכללי מהסדרה יש את שר הטבעות ועוד כמה שלא זוכר.. אתם מוזמנים לחלוק..

richter

New member
(כמעט) בכל פרק יש אזכורים לסרטים

יש פרקים שהרמיזות ברורות למדי (כמו למשל הדוגמאות שנתת) ולעיתים האזכורים מעט פחות בולטים או שלא ישר שמים לב אליהם בצפיה הראשונה. אתה יכול לראות למשל אזכורים בסיכומי הפרקים שלי מהעונות האחרונות (הרץ חיפוש על מספרי הפרקים בשביל למצוא, מקווה שבקרוב יהיה לי זמן להעלות הכל למאמרים). אם אין לך בעיה עם אנגלית- תוכל למצוא כמעט הכל בסקריפטוריום ב-secrets של כל פרק (נמצא שם תחת מדריך הפרקים. אחד הלחצנים ליד כל פרק הוא ה-secrets שלו)

כרמל 1

New member
../images/Emo10.gif

חשבתי על לעשות שרשור שכל אחד יגיד פרקים וסרטים שמצאו בהם..
יש עוד רעיונות כאלה (להקות, מפורסמים וכו') שלא עשו כבר?

לי סאות'פארק

הרסו את הסוף של שר הטבעות, הסרט אמיתי! הם עשו מחווה לסרט כש"אחוות הטבעת" היו כמובן סטן קני קייל וקרטמן גולום היה באטרס והטבעת הייתה קלטת וידיאו של סרט פורנו שההורים של קני שכרו בסופו של הפרק קורה לטבעת ולגולום מה שקורה גם בסוף הסרט של שר הטבעות (לטובת אולי אלה שלא ראו את הסרט או הפרק לא אספר מה קורה). הפרק הזה יצא אחרי צאת הסרט הראשון ולמעשה הרס לי את סוף הסרט השלישי

למעלה