סרטים בטלוויזיה

מילי1991

New member
סרטים בטלוויזיה

הי לכולם
האם גם לכם היתה את התקופה שהייתם מושפעים מטלנובלות, סרטים,וזה עיצב לכם את אידיאל הזוגיות המושלמת?
אני מודה שראיתי לא מעט סדרות בתור ילדה/טינאייג'רית וזה כן.. מאוד השפיע עליי עד היום
אני מאוד אוהבת דרמות, ריגושים, ולפעמים מוצאת עצמי נפגעת עד עמקי נשמתי ומחליטה החלטות "הרות גורל" על המשך חיי..
אני לעולם לא אפסיק להאמין בפנטזיה, חלומות, פיות ועולם טוב יותר.. לא משנה כמה תנסו לנפץ לי את הבועה
אני מאמינה בכל ליבי שאלוהים יגמול לי על כל הסבל שעברתי בחיי (וכן אני סבלתי יותר מכפי שאתם יכולים אפילו לדמיין) ויפצה אותי באהבה מהסרטים
ומי שבא לרדת עליי עכשיו..כדאי לכם לחשוב פעמיים (למה? האמת שאין לי סיבה ממש טובה אבל אם אתם מאמינים בקארמה אז אני מפנה אליכם מראה שהכל יחזור אליכם בחזרה פי 2.. כי כן זה מעצבן אותי בטירוף שאנשים פה בפורום יורדים עליי- גילוי נאות)
זהו, אני יודעת שזה קצת מבולבל כל מה שכתבתי..
אבל סתם רציתי לשתף :)
אוהבת אתכם בכל זאת,
מילי

שלום

פנטזיות הן דבר נחמד, אבל חשוב שעיקר אהבותינו יהיו אמתיות ובכלל שהרגשות יהיו אמתיים וכנים. כשאוהבים אדם, חשוב להיות אתו בקשר. סרטים סוג של אמנות וככל אמנות הם תורמים לרוחניות ולנשמה, ולכן כדאי מאד לראות סרטים טובים ואיכותיים ויחד עם זה גם סרטים מלמדים כמו סרטי תעודה.

tomasth

New member
מה עם להמציא לבד פנטזיות טובות יותר ?

השפעה מפנטזיות של אחרים זה טוב אבל המצאה אחרי חקירה לבד זה יותר טוב.

מה זה יגמול על הסבל ? למה היה צריך אותו מלתחילה ? לא עדיף היה שאת אותו טוב תקבלי רק ובלי הסבל קודם ?

tomasth

New member
אז גם לא יהיה תגמול או פיצוי.

הטוב יבוא כמו שהרע בא.

היי מילי

אני לא חושבת שאם את מאמינה בפיות או קסם, זה אומר שאת מושפעת..

אישית אני יכולה לומר לך שאני מאד אוהבת פיות ( יש לי קטנות, גדולות, מה שתרצי ), ואני לחלוטין מתה על סרטי דיסני שממצים את האהבה המושלמת

ראיתי את כל הטלנובלות שאת יכולה להעלות על הדעת, קראתי מאות רומנים רומנטיים.... אני פשוט אדם מאד רומנטיקן דביק, זה חלק מאופי כנראה גם שלך.

הגבול הוא עד כמה את יודעת את ההבדל בין האשליה למציאות.

כלומר , אין מה לתת לסדרות היפות האלה להיות משהו אחר ממה שהן - סדרות יפות.

הן שעה של קסם קיטשי, אבל את לא צריכה לתת להן לנתב את חייך מעבר, אני מאמינה באהבת אמת, באותה בועה כמו שאת קראת לה, גם לי ניסו לפוצץ אותה אבל גם לא יצליחו, אני מקווה שם

אצלך לא
תחיי את חייך כמו שאת מאמינה לנכון, אבל תמיד תשימי את הגבולות הנכונים, כלומר , אל תהפכי ל'דמה קווין' שעושה סצינות מכל דבר, כי ראית את זה באיזו סדרה,

או שינויי התנהגות שהם לא את.

לכל אחד מגיע אהבה מהסרטים, גם לך

אור603

New member
יכול..

יכול להבין אותך.
גם אני סבלתי המון, סבלתי שקרים, בגידות, ועוד כמה דברים שפגעו בי בצורה עמוקה,

ולמדתי שהעולם לא כזה תמים וטוב כמו שהסתכלתי עליו אז,
אני גם מאמין שמתישהו אוכל לחוות אהבה כזאת, עם כל הפסימיות והדברים הלא טובים שחוויתי מבנות.

לגבי אלו שיורדים עלייך וכותבים כל מיני מסקנות שאליהם הגיעו ללא הכרות מוקדמת אתך ועם העולם שלך - קורה לי את אותו הדבר.
פשוט אל תתייחסי. תתייחסי לאלו שהתגובות שלהם נכנסות אלייך ללב.

מילי1991

New member
לאור ..

מה כבר עברת? מעניין לשמוע
ואתה יודע, גם אני הייתי סוג של כיפה אדומה בעבר (עד שהגיע הזאב)..
לפעמים אנחנו בוחרים להיות כאלה
ובכלל אולי זה לא רע כל כך,

אור603

New member
זה משהו..

זה משהו שעוזר בסופו של דבר. אנחנו מתחשלים ומגיעים מחוזקים יותר הלאה
ברגע שיגיע משהו רציני אלינו - נהיה במקום היותר בוגר.
מעט מחוספסים, אבל עם מעט תמימות אם דאגנו לטפח אותה ולא לאבד לגמרי.

עברתי דברים קשים מאוד שבחור כמוני עד גיל 26 לא אמור לעבור, אני לא חושב שאנשים אחרים אמורים לעבור את זה וגם לא מאחל לאף אחד.
אבל אני לא כ"כ אוהב לדבר על עצמי.
לגב הסיפורים האלו - אוכל לשתף רק בפרטיות.

אור603

New member
בקיצור ובגסות..

נתקלתי בבחורות עם רוע אמתי, דם קר, ללא מצפון

The Heretic

New member
פנטזיה

בתור חובבת פנטזיות וסיפורי אגדות מושבעת,
את מדמיינת את הפיות בפנטזיה שלך בוכות שמגיע להן XYZ כי הן פיות? לא, אחרת הן לא היו פיות..
תהיי פייה במציאות. קבלי באהבה את הסבל שלך. תכעסי, תסלחי, תשחררי, תלמדי, כך תהיי פייה אמיתית :) תרגישי טוב וחלומות יתגשמו.
לשאול למה זה מגיע לי לרצות שהסבל יפסיק זה טבעי נורמלי ובריא.. אבל אם את נכנסת עמוק ועמוק יותר לתוך כעסך את רק תהפכי דומה לזאב מאשר לכיפה האדומה... תחשבי איזו טראומה רצינית עברה עם סבתא...
יהיה בסדר

למעלה