סרטוני SM . תלחצו על הקישורים...
4 45degrees New member 9/12/04 #2 ../images/Emo59.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif תודה תודה תודה
4 45degrees New member 10/12/04 #4 אני לא אמרתי את זה אבל... ניתן להשאיר אותם שמורים בדיסק של המחשב מבלי הצורך לגלוש כל פעם ולראות אותם כ STREAM MEDIA.
אני לא אמרתי את זה אבל... ניתן להשאיר אותם שמורים בדיסק של המחשב מבלי הצורך לגלוש כל פעם ולראות אותם כ STREAM MEDIA.
B bikerman New member 10/12/04 #6 נו מה יהיה איתך?!תרכב במקום לראות סרטים ול&^%$ במוח לכל יושבי הפורום הנכבדים ואחותם. עוד מעט תשים קסדה על הראש ותרוץ בבית עם קולות של "ווווררררוווווםםםם"?! לך לבייקרמן עצל,ראה רכיבתו וחכם. (או שגש לרויבוי,הסטודנט שלי,שיתרגל אותך קודם)...
נו מה יהיה איתך?!תרכב במקום לראות סרטים ול&^%$ במוח לכל יושבי הפורום הנכבדים ואחותם. עוד מעט תשים קסדה על הראש ותרוץ בבית עם קולות של "ווווררררוווווםםםם"?! לך לבייקרמן עצל,ראה רכיבתו וחכם. (או שגש לרויבוי,הסטודנט שלי,שיתרגל אותך קודם)...
B bikerman New member 12/12/04 #8 כבר שנים...מאז שהכיר אותי,למד לרכב על כל דבר שזז,או שלא זז.אופנועים,סוסים,סוסות,בחורים ובחורות. השמרו על נפשותיכם,הוא מסתובב חופשי באיזור השרון!!!
כבר שנים...מאז שהכיר אותי,למד לרכב על כל דבר שזז,או שלא זז.אופנועים,סוסים,סוסות,בחורים ובחורות. השמרו על נפשותיכם,הוא מסתובב חופשי באיזור השרון!!!