סרטוני תנועה!!!

spraizler

New member
סרטוני תנועה!!!

כן כן שמעתם נכון, אנחנו באתר עושים עכשיו מבצע לקבלת סרטוני תנועה כדי שנוכל לשים בארכיון באתר החדש.\ אם צילמתם או יש לכם את הסרטונים עצמם על המחשב, או לינקים אליהם אז כל מה שאתם צריכים לעשות זה: לשלוח את הלינק/הסרטון עצמו למייל [email protected] בתוספת איזה מפעל ובאיזו שנה הסרטון צולם, ומה הסיטואציה (טקס סיום, באמצע הטיול.. דברים כאלה) ואנחנו נדאג לכל השאר

הנה שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gifטוקר- עכשיו אני שם?

הסיטואציה- טיול חנוכה 2006, אחת העצירות, טוקר מבצע את המערכון המשעשע מתוך רחוב סומסום.

חחח לא ><

אבל יש שם קטע מביך שלך

spraizler

New member
אני שוב מבקש.. לשלוח למייל!

אני לא סתם אומר.. אני הולך לא להכנס לפורום להרבה זמן אבל כן למיילים פה ושם. חשוב שזה יהיה מאורגן אצלי במייל כי האתר החדש יבנה לא עוד שבוע אלא עוד חודש חודשיים. בבקשה לשלוח לי את הפרטים והכל רק למייל!!!

Taina12

New member
יש סיכוי להעלות לשם סרטים מטיולים?

מה שמקרינים בסוף כל מפעל בטקס, סרט שמצלמים ועורכים. תמיד סקרן אותי איפה הם ומה עושים איתם וזה יהיה ממש מגניב אם תעלו אותם

Abaadi

New member
בצמ"ר יש היכל סודי

הוא נמצא בסוף המסדרון את קירות החדר מצפים ארונות גדושים בספרים, קלסרים וחוברות, ומתחת לטלוויזיה יש ארון עם שקופיות והמון קלטות וידאו. לשם הכל מגיע

moran916

New member
האמת שיש לי את הסרטון של המדמים גם בוידיאו

אבל זה ארוך ואין לי כוח לעלות את זה לפה. אנחנו צורבים הכול על דיסק ונשלח לכולם..

Abaadi

New member
אע

מיכל כהן ביקשה שנתקשר אליה אחרי הסמינרים, הם ישכפלו ת'מאסטר ונוכל לשים באתר ת'סרטון של המד"מים, הסרטון של המש"צים והסרטון סוף שנה מהכיף מדריכים. או שפשוט יותר לשאול אותה ביום חמישי.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifשחר יקירי,

אני שמחה שהיית במדמים, אני שמחה שנהנת, אני שמחה שהיה להם שיר כ"כ מעולה בטקס סיום, ואני שמחה שממש אהבת אותו.. זו עדיין לא סיבה לשים אותו בתור השער של האתר. האתר של כולם, לא רק של המדמים. מסתובבים בו גם טרומפים, מדצים, משצים, גרעינרים ועוד.. שבכלל לא קשורים לשיר הזה. הלו, שיוויון. אנא ממך, הורד את זה. תודה.

spraizler

New member
האתר הוא גם של המדמים

אם המשצים והמדצים ישלחו לי גם דברים מגניבים אני אשים גם אותם. אבל בגלל שאתם לא שולחים אני לא חושב שגם אני לא צריך לשים את זה. סה"כ זה גם מעניין אנשים אחרים שלא היו בקורס מדמים, זה לא בא להגיד מדמים הכי טובים או משהו. שלחו לי גם של המשצים ואני אעלה גם. בסופו של דבר אני מנסה לגרום לכמה שיותר אנשים לדעת יותר דברים מהקורסים השונים ולהתחבר לתנועה. ודברים כאלה עושים את זה. לא צריך לבוא בגישה של למה מדמים, צריך לבוא בגישה של ואללה לא ידעתי את זה וזה מגניב.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifזה לא "למה מדמים?"

זה למה בכלל מורל בעמוד ראשי כשיש לזה עמוד משלו?! גם אם היית שם מורל משצים זה היה מכעיס אותי.

spraizler

New member
הבעיה הזאתי הולכת להפתר באתר החדש

אבל בכל מקרה לא הייתי מכניס את זה אם זה סתם היה מורל.. זה גם שיר שהוא לא מורל כי הוא ארוך מדי, והוא גם מתאים לכל שכבות הגיל.. גם משצים ומדצים יכולים להתחבר לזה.. וגם בנוסף יש קטע מצולם. העלתי את זה מאותה סיבה שהעלתי את שורו הביטו וראו ביוסי יפה.. ומי שלא היה ביוסי יפה? צריך למחות על זה? לא. תסתכלו תהנו וזהו. עוד יום יומיים אני אוריד את זה וזהו.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifזה ממש לא קשור ליוסי יפה.

אתה הרי יודע שזה לא היה בסדר. אתה פשוט יכול להגיד "צודקת, טעיתי." לא תמות מזה, מבטיחה.

spraizler

New member
מה לא היה בסדר?

אני חושב שזה בסדר גמור לשים את השיר הזה.. אם לא הייתי חושב ככה לא הייתי מעלה אותו. עשיתי שינוי קטן בכותרת וזהו. עכשיו אני שלם לחלוטין עם ההחלטה. עוד יומיים שלוש זה ירד.

Abaadi

New member
עדיין

תתעלם מהעובדה שהשיר מבוסס על שיר אחר, ויכול להיות שיש פה הפרה של זכויות יוצרים... זה האתר הרשמי של התנועה, ועד כמה שאנחנו נמצאים בתנועת נוער האתר אמור להיות מסגרת מאוד פורמלית ו"רשמית", לא ממש מובן מה אתה משיג בזה שהשיר נמצא ישר על העמוד הראשון.

spraizler

New member
אז אם כך אנחנו צריכים למחוק 50% מהמורלים

שלנו כי הם מבוססים על נגינה של משהו אחר. ואין שום דבר לא רשמי בזה.. כמו ששמים תמונות של אנשים בעמוד ראשון ככה שמים גם דברים אחרים. זה נראה לי אחלה שיר, יכול להיות קשור לכל מסיימי הסמינרים, וזהו. זה שהוא בוצע ע"י מדמים לא אומר כלום.

למעלה