סרטונים

סרטונים

זה לא עיתוי אידאלי כנראה, לקראת הפסטיבל ועם כל ההתרגשות סביבו, אבל התרגלתי כבר לעשות איתכן ניסויי כלים לדברים החדשים שאני מכניסה, אז רציתי לשתף שהכנסתי סוף סוף סרטונים לאתר שלי. אני אשמח לשמוע הערות ותגובות. ולנוסעות לפסטיבל - שיהיה בכיף ובהצלחה. כמו לפני הפסטיבל הקודם, גם עכשיו אני קצת מקנאה, אבל ככה זה, לפעמים מסתדר ולפעמים לא. אני בטוחה שיהיה לכן נפלא שם. www.bellydream.com בעמוד "סרטונים".

ליילה 1

New member
תמר!!! אהבתי מאוד../images/Emo140.gif

ואלו רק קטעי אימפרוביזציה!! ממש
ובאמת חבל לי שלא תהיי בפסטיבל הייתי רוצה לראות אותך בהופעה על הבמה.

הי מקסימה

מה נשמע? ממש יפה. החליפה החומה מקסימה ומחמיאה. האווירה נהדרת רואים אותך במלוא הדרך.הרבה חן וקסם בהצלחה יפתי.!!!

ליילה 1

New member
נ.ב.../images/Emo13.gif

בשרשור הסקר של איילת הגבתי על מה עושה לי את זה כשאני צופה ברקדנית. ואת אחתמה"דוגמאות" שעושות לי את זה
בגדול. יש לך את כל החבילה של יופי וכשרון . ממש מתת אל.

n o a b i

New member
סוכריה אמיתית! ../images/Emo214.gif

אלוהים נתן לך מתנות, ואת משתמשת בהן בלי בושה. את יפה וסקסית - וזה לא הולך ברגל,אך מה שמפתיע ומעורר קינאה (בקטנה, מה-זה בקטנה
) הוא שהריקוד שלך משלים לגמרי את הפנטזיה על רקדנית בטן - את רקדנית חיננית, עדינה ומוכשרת, ואת ממש-ממש אוהבת לרקוד. מאוד הזדהיתי עם ההנאה שלך. הסרטונים האלה עושים לך הרבה כבוד. כבר הרבה זמן לא ראיתי סרטון של רקדנית בארץ שממש יודעת לזוז. השמלה המוזהבת שלך ממש חצופה במהממותה.את נראית כמו בת ים.(לא העיר כמובן..)

פשוט מהממת

הי , תמר. אין מילים. את מהממת. חיננית. מעודנת ומעלה חיוך על הפנים. דנה משיקשקשוק.

איזה יופי!

דבר ראשון הבגד שלך בעמוד הפתיחה חלומי!!! דבר שני איזה יופי את רוקדת!!!! זרימה מדהימה!!!! מקווה שתופיעי באילת

י ע ל י ק

New member
פשוט תענוג להביט../images/Emo20.gif

והכי אהבתי את זה שהשארתם בקליפ את הקטע בסופו של הריקוד (בשמלת הזהב המשגעת) בו את מפסיקה לרקוד לפני תום המנגינה ועושה ג'סטה מבויישת כזו, את פשוט מקסימה!

tzurtzur

New member
אז ככה

זה שאת יפהפיה אמיתית זה ידוע. ב"דלישס" היית הפיה הכי יפה ביער ובוידאו באתר שלך את נראית כמו בת הים הקסומה ביותר
אבל יש לי כמה דברים להגיד לך, אחד בקליפ "בת הים" שומעים צחקוקים ברקע. לי זה קצת הפריע.השמלה מעלפת אבל בקליפ לא ממש רואים את השימי והגלים בבטן(אולי קצת יותר אור היה עוזר?) בקליפ השני הווליום נמוך מידי ושומעים את רחש הצמידים שלך. והערה אחרונה-הקליפים מעט קצרים (אבל אולי זו המטרה? להשאיר אותי עם טעם לעוד? אם כך.. זה הצליח
) חוץ מזה את מדהימה. את משדרת אצילות, רוך ועדינות .נסיכה קסומה. ואני מחכה לראות עוד ממך!

ayelet 24

New member
אהבתי את הסרטונים

משך את תשומת ליבי הקליפ עם חליפת הזהב. את נראית בו כמו בת הים הקטנה או דג זהב
איילת

קונקי1

New member
../images/Emo45.gifאהבתי את הקטע עם שמלת הזהב../images/Emo47.gif

יותר משוחררת ויצירתית לצערי המסך שלי חשוך כך שאני מניחה שפיספסתי הרבה מהתנועות הקטנות יפיפיה, השאיר אותי עם טעם לעוד

תודה רבה

ממש כיף לחזור הביתה בערב ולקרא כל כך הרבה מחמאות, וגם הערות מחכימות ומושקעות. אני לוקחת בחשבון כל הערה, ומקווה לשפר גם את הסרטונים הנוכחיים (כמה שאפשר) וודאי את הבאים שאצלם.

../images/Emo45.gif מדהימה

תמר, האתר שלך מדהים, והנוכחות שלך כרקדנית עמוקה, כנה ובעיקר יפיפיה יש המון מה ללמוד ולקבל השראה ממך קבלי חיזוק גדול!

למעלה