סרטונים

סרטונים

מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא אתרים עם סרטונים מצחיקים...(?)

yuria

New member
חחח ענק!!../images/Emo6.gif בעיקר זה עם הFUNNY

matron

New member
חחחחחחח כן גם אני ראיתי

הבחור הזה על קראק או משהו. צוחק מבחור שקוראים לו justin.

yuria

New member
זה בכלל לא מג'סטין

זה מהבחורה השמאלית בין השתיים

matron

New member
זה תוכנית בידור שהם מתחמקים משיחות

are you ready to take a call? aham (yes),are you ready to sneak a call, should i ask you? i think i am are you okay? ho sorry well lets ___ justin from madisonville from Kentucky. here it comes. haha!!! justin?? yeah? hi! what the hell are you doing here? ha any way my question's about spam. from the email i mean.

crazy smiley

New member
נצל"ש-ציטוטים מצחיקים

אני לא צמחונית בגלל שאני אוהבת חיות, אני צמחונית בגלל שאני שונאת צמחים שתיית תה מונעת שבץ, זה עובד גם הפוך, שבץ מונע שתיית תה. מראין שאל את פראנק זאפה: "ובכן פארנק, יש לך שיער ארוך. האם זה הופך אותך לאישה?" פראנק לא התבלבל וענה ישירות: "לך יש רגל מעץ. זה הופך אותך לשולחן?". ירושלים-מסתבר שזו הבירה הטובה בעולם! אז תדחי את זה ל35 במאי!! אני תמיד מעתיקה מהלוח את מה שהמורה אומרת.. כך התנהלה שיחה קצרצרה ביני לבין יעל(חברה שלי): אני:"יו!! יעל!! אני לא יודעת איך אני אביא לרונית ת'חליפה!! היא אמרה להביא רק עם קולב ואין לי קולב!!! היא מה-זה תכעס..." יעל: "מה הבעיה?? תביאי לה ביד!!(זה נשמע גס..)"

crazy smiley

New member
הייתי חייבת!

קלטו את זה: היפופותומונסתרוססקוויפדאליאופוביה (Hippopotomonstrosesquippedaliophobia) : פחד ממילים ארוכות מי שיש לו את הפוביה הזאת, איך הוא אמור להגיב כשהוא מנסה לקרא איך קוראים לה??

למעלה