סרטונים

Tu Lus

New member
סרטונים

הי חברס רציתי לשאול אם למישהו מכם יש סרטונים ללא דיבוב כדי שאני אוכל לדבב בבית ולשים פה כדי לקבל חוות דעת. מקווה לעזרה כיוון שחיפשתי כל כך הרבה זמן! :(

Hawkgirl

New member
נמנמ.. ככה X:

אין לי סרטונים בעברית על המחשב אלא רק ביפנית. אבל אני יכולה לחתוך קטעים מהסדרה, להשתיק אותם, ולהוסיף את מנגינת הרקע לאותו קטע מסויים X: אבל בכמה תנאים כי דברים השתנו מאז הפעם הקודמת שהעליתי סרטון: 1. הסרטון יהיה יחד עם התרגום באנגלית(כי מחקתי את רוב הפרקים בלי התרגום) 2. הסרטון יהיה רק עם מנגינת הרקע לאותו קטע(כי כמובן שיש לפעמים רעשים נוספים, כמו צעדים, רוח, בומים ודברים כאלו X: ) 3. הקטעים יהיו רק מהסדרה נגימה כי זו הסדרה היחידה שיש לי עם הדיסק של מנגינות הרקע(כך שרוב הקטעים יהיו לבנות, אין הרבה בנים X: ) בעתיד הרחוק(מה שאומר מתישהו אחרי הטירונות XD ) אני אוכל להביא גם קטעים מסדרה אחרת, הסדרה פשוט עדיין חדשה ולא יצא הדיסק עם מנגינת הרקע של הסדרה(שאני ללא ספק אשיג אותו כי יש שמה מנגינה שאני מאוד אוהבת X: ). אם התנאים מתקבלים אני אחתוך קטעים ואעלה אותם O:

Tu Lus

New member
תודה רותם

זה טוב לי מאוד בהתחשב שאין לי שום דבר אחר! אני רוצה להתאמן קצת ולבקש מכם חוות דעת על הדיבוב שלי. יש לי שנה להשתפר לפני שאני נכנסת לקורס או מנסה לדבב מקצועי. אז אשמח אם תשלחי לי במסנג'ר. ממחר אני חוזרת לצבא (כן נגמר לי החופש) אבל בחמישי אני חוזרת ככה ב4. המון תודה אם לעוד מישהו יש משהו דומה מוזמן לשרשר.

Hawkgirl

New member
בעע... אני אוכל להוציא רק ממחר ><

ואני לא שולחת במסנג'ר כי זה זז כמו... טוב, זה לא זז במסנג'ר ._." אני מעלה לאתר כלשהו שממנו תוכלו להוריד X: אבל כמו שאמרתי אני אוכל רק ממחר להוציא קטעים ><

Tu Lus

New member
אין שום בעיה

כמו שגם אני אמרתי מחר אני חוזרת לבסיס וחוזרת הביתה בחמישי (פשיו חח) אז אני אוריד בחמישי תשאירי לי לינק או כאן או במסנג'ר. שוב תודה וקחי ת'זמן

אוקיקי

New member
גם אני אשמח

לקטעים לדיבוב! תוכלי להעלות את הכתובת של האתר לפורום כשתעלי את הקטעים אליו?

Hawkgirl

New member
מקווה שתסלחו לי...

אם זה ייקח לי יותר זמן =.=" אני צריכה פשוט לעזור לאמא שלי בלהקליד את העבודה הסימנריונית שלה למחשב, וגם ייקח לי זמן לעבור על כל הפרקים של נגימה ולמצוא קטע סביר X: כך שאם אני לא אספיק היום אני אשתדל מחר X:

Tu Lus

New member
שוב : "קחי ת'זמן" זכור לי שאמרתי את זה ../images/Emo6.gif

למעלה