סרטונים של ביט 69

1T A L I

New member
סרטונים של ביט 69

http://www.youtube.com/watch?v=8x96dI8M2qY טיילתי לתומי בגוגל, ומצאתי את היוטוב הזה שמלא בדברים על ביט 69. יש שם המון ראיונות,מאחורי הקלעים של טקס עמ"י, הראיון לערוץ 10 ועוד המון דברים מגניבים. חשבתי שאולי תרצו לראות את זה מי שלא קרה, ומי שכבר ראה..שיבוא להיזכר בכיף.

liavii

New member
חחח

חחח תודה.. וטוב שרק עכשיו מוצאת את זה XP(לא בכוונה של לרדת עלייך או משהו כזה) חחח כן זה כיפ לראות את זה שוב XD

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif נצל"ש. לרענן.../images/Emo6.gif

רענני אני מפרסמת את השיר שכתבתי לך!
אהמ, אהמ. רענני ילד חמוד ורגיש, רענני אפילו דומה לפטיש. יש האומרים שהוא דומה לפרנקלין הצב, למרות שהוא לא יותר גבוה מחצב. כי רענן כנראה שכח את השכל שלו בבוקר ובגלל זה הוא חושב שספיידרמן יותר טוב מהארי פוטר. רענני חושב שהוא ילד מוצלח, אבל האמת שאפשר לזרוק אותו לפח. רענני יצטרך להתפלל לברכה, כי אני אזרוק אותו לבריכה. רענן הוא בעצם גושומן קטן, וצריך לשלוח אותו ישר לתימן! אבל רענני'לה, רענני'לה, מה היינו עושה בלעדייך נשמה שלי? :) כזה מתוק,חמוד ומקסים.D: וכשאתה יורד לשתות מים, עצה ממני- תזהר מהמדרגה השישית.
אוהבתותך כפרה.
:) - תגובות יתקבלו בברכה
XXDDDD

Frankielover7

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

אומגד, קורעע!@# יש לך כזה עתיד מבריק. אני כ'כ כותבתלחן לזה מתישהואXDDDD מוכשרתמוכשרת.

למעלה