מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה על הסרטון מדהים כמו שכבר הזכרתי יש פה אנשים מדהימים
ח חן 16H New member 2/7/06 #7 ../images/Emo6.gif מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה על הסרטון מדהים כמו שכבר הזכרתי יש פה אנשים מדהימים
../images/Emo6.gif מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה על הסרטון מדהים כמו שכבר הזכרתי יש פה אנשים מדהימים
O orianush New member 3/7/06 #9 יפה מאוד, כל הכבוד ../images/Emo13.gif אם כבר המסיבת אלבום זהב, בקושי העלתם תמונות וסירטונים שצילמתם משם.. וצילמתם את המתנה מהפורום?? תעלו בבקשה שגם אלה שלא היו יראו..
יפה מאוד, כל הכבוד ../images/Emo13.gif אם כבר המסיבת אלבום זהב, בקושי העלתם תמונות וסירטונים שצילמתם משם.. וצילמתם את המתנה מהפורום?? תעלו בבקשה שגם אלה שלא היו יראו..
נ ניר86 New member 3/7/06 #27 באמת המתנה נראת יפה בתמונה ... מעניין מי הכין אותה חחחח סתם סתם צניעות חחחח אני עצמי שכחתי לצלם אותה מזל שמישהו צילם ...יוסי אמר לי שהוא תלה את זה בבית
באמת המתנה נראת יפה בתמונה ... מעניין מי הכין אותה חחחח סתם סתם צניעות חחחח אני עצמי שכחתי לצלם אותה מזל שמישהו צילם ...יוסי אמר לי שהוא תלה את זה בבית
ש שריתוששששש New member 3/7/06 #22 אממ.. לא יודעת.. בכלל לא ראיתי שהביאו לו אותה.. אין לי מושג מתי הביאו לו את זה..
ש שריתוששששש New member 3/7/06 #12 אריאל וניר מעניקים ליוסי ת'מתנה ../images/Emo3.gif האיכות לא מש'ו כי הבהרתי והקטנתי ובקושי רואים ת'מתנה
אריאל וניר מעניקים ליוסי ת'מתנה ../images/Emo3.gif האיכות לא מש'ו כי הבהרתי והקטנתי ובקושי רואים ת'מתנה
נ ניר86 New member 3/7/06 #26 באמת ערפדים ..שנינו ערים בלילה חחח כי שנינו עובדים בלילה חחח ואני חזרתי עכשיו מהעבודה ולאריאל יש עוד כמה שעות חחחחחחח
באמת ערפדים ..שנינו ערים בלילה חחח כי שנינו עובדים בלילה חחח ואני חזרתי עכשיו מהעבודה ולאריאל יש עוד כמה שעות חחחחחחח