סרטון קייטסרפינג :)

natyh

New member
מעולה

יופי של תרגילים . אגב חגית אשמח להסברים : איך עושים לופ, בק לופ , ראיתי שהם לא מחוברים בקפיצה הבלונדיני קופץ לא מחובר ביד אחת . ואגב הקפיצה מתבצעת במעבר מצד לצד בדרך כלל כלומר כשהעפיפון חוזר מכיוון התנועה אחורה ושוב קדימה ? הכונה במיים רדודים . נתי

hagitoz

New member
עזרה בלימוד תרגילים - קייטסרפינג

הי נתי, אני מאוד אשמח להסביר לך על התרגילים למרות שזה לא אותו דבר כמו להראות לך בצורה ויזואלית או דרך קייטמולטור (הכוונה: בר תלוי לקורה עם חבק של גלשן רוח ומזרון מתחת לביטחון) או דרך סרטים. פירסמתי לכם לינק של אתר ה- PKRA של תחרויות בעולם ושם הם נותנים הסבר בדיוק איך לבצע את התרגיל. מקווה שתהנו, אם עדיין יש דברים לא מובנים, אני אשמח לעזור שוב בפרוט :) חגית עוז

natyh

New member
מעולה

אני מתחיל ללמוד במרץ בינתיים על היבשה עם הדירט סרפר או המאונטיין בורד. תודה

Titan777

New member
קייטמולטור ]=

דרך קייטמולטור (הכוונה: בר תלוי לקורה עם חבק של גלשן רוח ומזרון מתחת לביטחון) הדרך בה שברתי את הרגל, מה שמזכיר שהיום הייתי בבדיקות וכנראה שאני מושבת ל3 חודשים! לפני שאתם מתקרבים לדבר הזה, תבדקו טוב טוב את החיבורים וכו'(שלא ישתחרר חס וחלילה). אגב חגית, הכנתי לך לוגואים :)

hagitoz

New member
קייטמולטור

הי אלעד, אופס, אני ממש מצטערת לשמוע את זה, כמובן שצריך לדאוג שהחיבור יהיה מספיק טוב וכמו שאמרתי לשים מזרון מתחת ועוד דבר חשוב זה שזה לא אמור להיות בכלל גבוה מהרצפה , אם אני עומדת לדוגמא אז הבר צריך להיות לי מעט מעל אזור הכתפיים פחות או יותר שאני אצטרך לבצע מן קפיצונת קטנה, ותודה על הלוגואים :) בן אדם מוכשר! חגית

למעלה